**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**
Raspunsuri - Pagina 16
bely spune:
La multi ani Patrisuca si Andreea_79 sa fiti sanatoase si fericite alaturi de fam. voastra
La mult lunite si zmeuricilor
intusa bine ca ati ajuns cu bine,ce sa spun despre reduceri?cred ca nu tot timpul sunt, cel putin aici au de 2 ori pe an salduri si mai baga si cate-o reducere dar nu tot timpul. Pacat ca pampersii sunt scumpi pt ca de astea ai nevoie zilnic si se consuma multe.
Mamici, pe mine Patricia ma musca rau de sani, o cred ca din cauza gingiilor inflamte dar si pe mine ma doare rau de tot, pt ca prinde intre dintisori sfarcul si nu-l lasa efectiv musca iar eu daca trag ma doare mai rau. V-ati confruntat cu asa ceva? cum as putea s-o dezvat? ii spun ferm ca ma doare si i-am scos si sanul si nu i l-am mai dat un timp dar nimica. Am observat ca nici numai suge cu pofta,doar se joaca si musca singura data cand pot spune ca suge bine e dimineata vreo 20 min si din ambii sani, in rest de cate ori ii dau imi rade si ma musca. Oare nu mai vrea san? Sunt in ceata si nu stiu cum sa procedez corect sa fie bine pt amandoua.
Avem un dintisor de sus dar nu din fata ci deoparte, exact ca si la vampirasi
MONITZA86 spune:
bely ce spui tu cu Patri asa facea Stefi,si de fapt era gravi
Flosideea bafta si numa vesti bune sa fie!!!
5+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
bely spune:
monitza eu sigur nu sunt gravi, nu ca nu mi-ar placea dar cred ca e de vreme si abia la anul vom lucra la acest capitol
alex@sara sanatate multa piticutei, si sa stii ca nu e cea mai musculita dintre toti, si noi suntem la aceiasi categorie, nu cred ca a ajuns la 7.500, in urma cu 2 sapt. avea 7130, ce sa facem, isi mentin silueta ca doar sunt fetite, asa incerc eu sa-mi ridic moralul ca te cate ori o cantaresc imi vine sa. Dar atata timp cat e vioaie si bine dispusa mergem inainte.
MONITZA86 spune:
Bely spuneam doar ca si o coincidenta la comportamentele fetelor privind tzitzi,dar posibil ca sunt alte motive pentru care este asa la tzitzi.
mica mea comoara
bely spune:
monitza da, am inteles mesajul tau bine, numai ca am raspuns si eu ca sunt sigura ca la noi nu asta e motivul, si totusi tare mi-ar placea sa aflu care e?!
cum te simti? nu ai greturi?
Eu am avut o sarcina foarte complicata, am dus greturile oribile pana in luna a 6 a, dar din alea care ma puneau la pat,mai mult am stat pe foaie de boala, pe urma am facut diabet gestant si mai mult prin spitale am stat... tare mult mi-ar placea inca un bebe dar cand ma gandesc prin cate am trecut cu prima sarcina nu stiu daca am curaj s-o iau de la capat, desi tot timpul spun ca la anul vom lucra la acest proiect dar pana atunci mai este..
MONITZA86 spune:
Bely eu cred k doua sarcini nu sunt asemanatoare intre ele,de ex la Stefi nu am stiut ca sunt gravi pana l alunaa a doua,si toata sarcina a fost ok din punctul de vedere al greturilor si al poftelor,in schimb acum am simtit ca ceva este in neregula,si greturile sunt la ordi nea zilei,si o stare de somnolenta continua.
Sincer??si pe mine pe moment m-a ingrozit vestea,poate prea mult zis m-a ingrozit ,m-a socat dar sentimentele de a aveadin nou burtica de a simti fluturasi si micari jucause....hai k
POate ca lapticul tau nu mai este satios,sau insuficient si atunci nu are ce sa suga si tzitzi devine jucarie.NU stiu ,doar zic.
mica mea comoara
Corinna1982 spune:
Giova Podophyllum peltatum i-am dat 7CH, cate 5 granule de 3 ori pe zi.
Patrisuca si Andreea! Sa fiti fericite si sanatoase si voi si zmeuricile!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
pooh spune:
MQQM,Moniland,.MQQM,eu am cam citit tot ce am putut despre acest subiect......Peste tot zice ca tine intre cateva zile-1-2 saptamana,la noi azi se face o saptamana,offf,cand ma gandesc ca nu l-am mai pus la san de 7 zile,imi vine iar sa bocesc......Flosideea,,stiu ca pompa nu scoate asa bine ca gurita lui bb,dar productia oricum a scazut mult......azi am reusit sa scot doar 90 ml din ambii sani.....duminica eram inca la 300mlDe fiecare data cand ii ofer sanul am un nod in stomac,stiu,ar trebui sa fiu mai relaxata,dar chiar nu e usorDenis cum se mai simte?Ce a zis dr.?Ah,MQQM,pe toti copiii ai reusit sa-i alaptezi atat de mult?(defapt 10 luni nu e mult,eh,intelegi,ce vreau sa zic).Ieri eram asa de suparata cand m-am culcat,am zis ca mai fac un bb dopar de dragul de a-l alaptaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
eu nu mai rezist. sa mor de stiu ce are Edi...de aporape 2 sapt. e marait, nimic bnu-i convine....nu mai rezist mult...sunt cu valizele in mijlocul casei si el urla....oriunde l-as pune s eplictiseste dupa 2-3 minute.
acum maraie in scaunul de masa langa mine.
afara ii place, dar e naspa si nici nu pot iesi ca trebuie sa termin tot prin casa.
Pooh bine ca l-ai alaptat pana acum. hai nu te mai necaji asa tare...daca nu-si revine in cateva zile, nu ai ce face. tu ai facut tot posibilul....ti-am mai zsi...poate nu mai vrea el , doar laptele tau il bea din canitza, s-a plictisit de supt.
Corinna mersi e info. poate ajungem maine pe acolo, inainte sa plecam, azi nu mai am cum.
Alex@sara imi pare tare rau ca nu e sanatoasa pitica si a trebuit sa amanati operatia. lasa ca va recupera kg, numai sa se puna bine pe papat. felicitari pt. dintisori.
Flosideea asa e...cam mare febra. sa ne zici ce zice dr.
doamne ajuta sa fie ok sora ta, ca sa mai scapi si tu, si sa-si poata tine in brate printisorul.
Monitza, desi am 2 baieti, sarcinile au fost complet diferite....
fug ca tampesc cand il aud cum mormaie...inca putin si-mi iau campii....nu mai rezist mult. noroc ca plecam si sper eu sa fie mai cuminte pe-acolo.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Moniland spune:
Giova, sa te distrezi bine si sa faci in asa fel sa simti ca esti in concediu.
Blanca, super iesirea voastra la mare. Si eu vreaaaaau, dar e asa departe de noi.
Alex&Sara, tot stati bine la kg. Lauriciul meu e blocata la 7 kg. Am inceput sa-i dau Fe si acid folic. Iar rezultatul, lipsa pofta de mancare . ii dau doar de 1 sapt, poate isi revine mai incolo. Irina a ajuns la 8 kg.
Andreea
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)