**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**
Raspunsuri - Pagina 15
flosideea spune:
Neata fetele vin si eu cu niste vesti nu tocmai bune.ieri la sora mea a facut Denis febra,39,5 i'am dat nurofen si panadol alternat la 4ore.toata noaptea n'a facut febra si azi dimineata iar 39,5s'a trezit revin
Corinna1982 spune:
Motana, in prima zi, cand a facut de 10 ori, am vrut sa ii dau smecta, dar nu a vrut sa bea laptele in care am dizolvat-o. Apoi i-am luat ceva homeopat, podophyllum peltatum parca ii zice, si probiotice. In rest doar regim. La primul examen coproparazitologic nu a iesit nimic. Astept vineri rezultatul de la sanepid- acolo e mai relevant rezultatul. Ea inca face moale. Si de fel este constipata- facea o data la 3 zile fff tare. Acum suntem in extrema cealalta. Face de3-4 ori, dar cel mai rau pe la 4 dimineata, ceea ce nu e deloc normal. Ma bucur ca Dari este mai bine.
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Giova spune:
Neatza!
Noi ok, eu m-am trezit cu aceeasi durere de cap cu care m-am si culcat.
mai am putin la bagaje si pe urma la medicamente...of...ca ma ia durerea de cap, cate trebuie sa car.
Mici cumparaturi si azi si maine dim. plecam la alba sa taiem motul finutului.
Patrisuca si Andreea_79! Multa fericire si sanatate alaturi de cei dragi!
la cat mai mult elunitze zmeureilor din zilele trecute:
Albert Andrei, Luca Andrei, Daria, David Andrei, Oliver Nicholas, Octavian Teodor, Filip, Denis Adrian, Ana Sophia, Daria Ioana, Victor, Stefan daniel, Lukas gabriel, daria Ioana, Lukas James, Denis Andrei si Ernest samuel si Vlad Alexandru
la cat mai multe lunite zmeureilor de azi:
Alexandra Maria, Eric Alexandru, Tudor si Andreea
sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi!
acusi facem anul...doamne ce a trecut timpul...nu-mi vine sa cred.
Moniland de multe ori ma gandesc la tine si la elena, cand vad ce greu e cu Edi...apoi voi cu 2. spor sa ai si mai cheama bunicile sa te ajute.
Blanca imi pare rau ca va tot chinuiti cu catelusa. ciudat ca nu papa Eva de la bunici, e 100% dependenta de tine...nu poti misca nimic fara ea.
Linte eu am cumparat direct la cutie, de la Bonduelle. si am amestecat-o cu celelalte legume si carinta.
Flosideea tinem pumnii sa scapati de ferba, oare nu de la maseluta a facut?
Corinna remediul ala homeopat este pt. ca i-a mers burtica? ce concentratie ai luat si cate granule i-ai dat?
ma intereseaza sa iau si eu pt. Egipt, in caz de vreo entero...sa am la copii.
profit ca doarme gaza si fug a mai fac cate ceva.
si o zi buna sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
CriPOD spune:
Intru si eu repede ca-i aproape 3, ce sa-i fac, nu mai ajung sa scriu. Multumim de urari! La fel si puilor vostrii.
pooh, tie in primul rand vreau sa-ti scriu ca te imbratisez si te inteleg. O sa fie cum vrea Balazs, e decizia lui. Poate revine la sentimente mai bune. Daca u crezi ca te ajuta pot sa-ti scanez din cartea lui sears sectiunea despre greva suptului.
Am vazut manechine de bebelusi in poze, ce frumos cresc!
Santate la puii bolnaviori!
Alina, whoa, ce intamplare!!! Bine ca te-ai prins ce se intampla.
Clara, bine ca ati ajuns cu bine!
Blanca, eu stiu ca e periculos oul cu galbenus moale si ca nu se da copiilor asa mici. Eu ii dau alui meu dimineata paine prajita cu unt, paine cu unt si gem, cereale solide, branza de vaci, oua ochi sau omleta pe plita. Nu stiu daca am mai spus, aici de la 9 luni se da unda verde la absolut orice in afara de sucuri, nuci intregi si miere. Cred, cam atat e restrictia. Pupam frumusica.
Patricia, ma bucur sa te citesc. Esti rara tare.
Alinutza, vaz ca v-ati tras job nou, dati copilul cu bicicleta. A crescut si e frumos si dulce.
Gata, imi pica capul, nici nu mai stiu ce am scris sau citit....
pepit
noce spune:
Buna dimineata si de la noi! Am pus ciorbita de fasole pe foc (azi fac pentru toti aceeasi mancare) si dau o raita pe forum. salutari si de la un pescarus care sta pe pervaz, la doar un metru de mine si pare ca se uita curios!
Uliiasi, ce mi-ar placea sa ne intalnim pe plaja, la o lopatica, o grebluta. Poti sa-mi lasi nr tau pe pm?
Giova, nu-ti mai face atatea griji cu vremea. Soare sa fie, ca-i frumos oricum. La noi majoritatea oamenilor fac plaja in iulie-august cand sunt 30-40 de grade. Chiar ma uitam ieri ca erau numai adulti care faceau plaja. Si noi cu Filip. Cand ne intorceam prin parc am vazut copiii de varsta lui Filip in carut imbracati bine.
Mie intotdeauna mi-a placut sa merg la plaja in mai sau septembrie. E mai liniste, soarele nu arde, e tocmai bine. De-aia am venit si cu Filip acum. Imi place si vara, cand e caldura mare, dar poate ca am fi presati de timp sa ajungem dimineata devreme pe nisip, sa stam sub umbreluta, sa plecam de pe plaja la 10-11, etc
Ieri a fost a 4-a zi de plaja. La dos, adica in dreptul unei terase, erau 30 gr, pe malul marii, unde batea briza erau 23.
Deci, spor la bagaje si vacanta frumoasa!
hmmm, cand ma gandesc la bunatatile culinare arabesti ...
Alina, nu stiu exact reteta de braga, dar am vazut pe net ca se face din cereale fermentate si miere/ zahar. As incerca sa fac si eu acasa (mai greu cu fermentarea ca nu stiu cum) si sa indulcesc cu curmale pasate.
Blanca, poti sa faci pateu de linte pentru dimineata. (linte fiarta si pasata, amestecata cu ceapa, usturoi oparite sa nu usture, patrunjel, marar, ulei, lamaie). Poti sa adaugi si galbenus daca vrei. Sau sarmale. Lui Filip ii plac foarte mult si ii fac lui cate 10, sa-i dau in doua zile.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
elena_adina spune:
Neata!
Intram si noi sa spunem la multi ani sarbatoritelor!
Patrisuca si Andreea_79,sa fiti sanatoase si fericite!
zmeuricilor
Alexandra Maria
Andreea
Eric Alexandru
Tudor
sa aveti o zi faina!
Poze Razvanel
nunta noastra
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
MONITZA86 spune:
neata!!!!
Astazi sunt ca vremea ,mohorata rau,mi-a dat Stefi trezirea la 6 :30,si sunt cam zombie.Incerc sa o dezvat sa doarma cu noi in pat,si nu reusesc,daca o pun in o patut si intinde manutele si nu ma simte se trezeste instantaneu ,si plange fara oprire,se linisteste numai dc o iau putin in brate,adoarme si o pun iar ,incepe din nou scandalul.Nu stiu ce sa fac imi este asa mila de ea cand plange,are cateva secunde k nici nu respira..Citisemnu stiu care a spus k si-a obisnuit bebelusii sa adoarma singuri-jos palaria-mi se pare imposibil la mine cu Stefi.
meniu de astzi:conopida gratinata pt bebe
5+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
MONITZA86 spune:
am apsat din greseala si am trimis mesajul fra sa-l termin
dimi-iaurt cu cereale
pranz conopida gratinata
seara branzica +galbenus
Blanca si Stefi bea suc de fructe aproape 200 de ml,ii place la nebunie.IN schimb nu mai mananaca fructele.
Giova tu pe bune k estu supermama,eu abia reusesc sa mai fac cateceva prin casa,si doar cu un bebe,si tu....
Patrisuca si Andreea_1979 sa fiti fericite si implinite!!!
La multe lunite sarbatoritilor micuti Alexandra Maria, Eric Alexandru, Tudor si Andreea
PUpam tufa!!!
5+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
Alex@Sara spune:
Buna ziua si de la noi,din cand in cand .De citit nu am mai citit demulticel,dar stiu ca toate zmeuricile tufei sunt ff frumusele si cumintele,sper ca si sanatosi/ase.
Din nefericire noi am avut parte de problemute,inainte de paste am facut un inceput de pneumonie,am avut branula in manuta pt injectii,am mers in fiecare zi la Budimex pt tratament .Am avut mare noroc cu tzitzi ca vreo 3-4 zile nu a mancat/baut nimic altceva,si la febra si de 40,5 tare bine ne-a pprins,ne-a si hidratat si tinut ceva la burtica.Si-a revenit si in we trecut a inceput iarasi cu febra mare,si luni cand am mers la pediatru.........antibiotic si tratament pt o rinofaringita uratica .si marti,pe 27 trebuia sa mergem la operatia,asa ca am reprogramat-o pe 1 iunie Cu mancarea stam destul de nasol,nu prea vrea mai mult de 50 g la o masa,cand mananca vreo 100 g imi vine sa dau bairam.IAr la kg,cred ca suntem cea mai "musculita"din tufa...avem 7140 g .......imi vine sa mor cand vad ca nu ia cum trebuie in greutate.DAr stam bine la dintzosi,avem 6 si nr 7 se vede la orizont,dupa ce ii iese o sa incep sa aplic autodiversificarea,iesim in curte si o las sa se molflaie cum vrea,numai sa o vad ca incepe sa manance,ca oricum sunt in mare pana de idei ce sa ii mai fac ,sa aleaga ea ce i-o place.
sper sa mai pot intra sa va citesc macar.Pupici tuturor si numai bine
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
flosideea spune:
Of,giova,ar fi bine sa fie de la masea dar zic ca e prea mare pt dinti.oricum vad ca n'a Mai facut.doctorita azi are program de dupa'masa Asa ca abia Mai tarziu mergem la ea.sper sa nu fie nimic.dragul de el,Mai devreme ma ducea la usa si facea pa..totusi mi'e frica sa ies cu el.dar in rest nu are nimic,papa bone,suge super bine,e vioi si chiar cu febra tipa la perusi de numa.
Inutsa ma bucur ca ati ajuns cu bine.poate reusesti sa ne pui pozici de acolo.bia a fost cuminte pe masina?
Pooh tot nu suge?tu cu pompa nu vei scoate niciodata cat scoate Balasz cu gurita,Asa ca nu te gandi ca se Duce lapticul.pup mamica incercata.
Vroiam sa Mai zic ceva dar nu ma pot concentra deloc.duminica o interneaza pe sora mea pt a'i scoate brosele si sa vedem apoi daca Mai e nevoie de gips.daca tot doarme Denis fug sa fac curat ca e jale si am si de calcat.pe Mai tarziu