**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**
Raspunsuri - Pagina 14
uliiasi spune:
Buna, mamici de zmeurici!
Am adormit bebeul si va scriu repede cate ceva si apoi ma apuc de niscaiva treaba prin casa, cat am liber.
Multumim pentru urari, nu-mi vine sa cred ca are deja 10 luni, la multe lunite (in curand vom spune la La multi ani! zmeuricilor) si celorlalte zmeurici, multa sanatate, sa fiti veseli si sa va bucurati de parinteii si fratiorii(care aveti ) vostri!
Vad ca David a inceput sa aiba 1-2 treziri pe noapte, ora de culcare s-a mutat la 9 jumate-10 de cand se intuneca mai tarziu, iar trezirea o da la 8 dimineata. Sper s-o tina tot asa. I-a iesit si dintisorul nr 5, incisivul lateral dreapta, urmeaza si cel din stanga in curand, se vede alb. N-a dat niciun semn ca l-ar deranja ceva, doar ne-am trezit ca zgarie.
Noce, multumesc de info, bine de stiut. Chiar asa as fi vrut, un pat maaaare in care sa ne lafaim fara sa ne urcam unii pe altii. Poate ne vedem sambata dupa-amiaza pe plaja la Mamaia? Sa facem cunostinta cu Filip .
Cornelia, sunteti asa de frumooooosi, ai niste copii extraordinari, vorba lui pooh, chiar parca prinzi curaj cand te uiti la copiii tai. Parca e asa o armonie in casa la voi, si-mi place mult de tot ca e o diferenta mica intre copii, desi cred ca e si foarte greu. Si tu mami arati impecabil! Auzi la ea, mama a trei copii, nici nu zici, arati a pustoaica.
Blanca, da-i o pauza la fructe, s-o fi plictisit, schimba, da-i altceva dimineata, eventual incearca cu fructe dupa-amiaza sau pur si simplu nu-i mai da cateva zile si apoi incearca din nou. Eu am incercat pentru prima data 2 ile la rand sa-i fac fructele la steamer, am pus mar+para+dovleac de placinta. Mie mi-a placut la nebunie, inclusiv zeama care a rezultat, care e practic compot. David nu a fost super incantat, desi a papat tot intr-un final, in 2-3 etape. Dar mie mi s-a parut absolut delicios. Azi ne-am intors la fructe proaspete, pe care le-a mancat iar in 2 etape.
Clara, imi pare rau ca esti dezamagita de Sofia (credeam ca nu-i nimic mai rau decat Bucuresti, ma bucur ca nu e asa), dar macar sunteti impreuna, si cu atat va fi mai mare bucuria cand va veti intoarce acasa.
Giova, sa aveti o vacanta ideala, fara incidente neplacute, aveti mult curaj, dar convinsa ca totul va fi perfect. Abia astept poze!
Nu mai stiu ce vroiam sa spun ca am inceput mesajul asta de o ora si intre timp am facut pauza pentru treaba, ca daca David e treaz treaba nu mai pot face, dar mesaj cat de cat mai pot sa scriu cu un ochi la el si unul la calculator.
Va huguiesc cu drag!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Giova spune:
am papat si noi supica cam greu...atata a tot plimbat carnita si mestecat pe ea....pana la un moment dat cand m-am plictisit, i-am blenduit-o cu inca o cant. pe masura si a topit tot.
am amanat si dentistul...nu avea rost sa merg gata chinuita in Egipt. M-am reprogramat pe 18 mai, macar sunt acasa, in caz de ceva complicatii.
M-a muscat azi de 2 ori Edi, de umar si de burta. L-am certat si i-am zis ca nu e voie si ce credeti fetelor: s-a pus pe un plans dintr-ala...de zici ca cine stie ce a patit.
Pooh eu zic ca e destul laptic pe zi, mai ales ca mai papa si branzica, iaurt....nici Edi nu cred sa suga mai mult.
In Egipt stam 8 zile,7 nopti.
Patricia asta cu apa o stiam, dar fructele ce au? nu sunt proaspete?
ma bucur ca si Andrei nu e simandicos la mancare. super ca papa si borcanas.
ai putea sa-i dai biscuiti, piscoturi...vei fii surprinsa ce fain le va mesteca. edi roade pe biscuti de la 7 luni.
si eu sunt dispe cu casa si copiii. mai ales ca edi nu ma prea lasa sa fac mai nimic. cand doarme mai fac cate ceva si mai stau pe net...in rest...mai nimic. aseara la ora 24 stergeam praful din living. sunt si moarta de oboseala....cand ne intoarcem din vacanta trebuie sa caut pe altcineva la curatenie.
Uliiasi voi tot la capitala? cand plecati? sau sunteti acasa...si am pierdut si eu sirul...
se pare ca nu ne mai ajunge timpul la multe dintre noi....
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
inutsa spune:
in sfarsit scriu si eu. vineri am inoptat la var'mea in viena. am zis sa mergem si prin magazine, ca tot auzisem de reduceri faine, dar cum era 1 mai, toate magazinele erau inchise, iar a doua zi cand am plecat era duminica si iar inchise erau. duminica pe dupa-masa am ajuns la mama in italia. aici orasul e chiar la poalele muntilor, oriunde te uiti vezi muntii. si ploua in fiecare zi, ca la tropice, noroc ca dupa ploaie se face cald.
ieri am iesit si in oras, in inspectie. din ce am vazut , pampersii sunt de 2 ori mai scumpi, sunt doar la pachete mici, dar mai caut eu prin alte parti, haine pt bebe sunt si la preturi acceptabile, dar promotii sunt putine deocamdata; am vazut gelul recomandat de dr dupa ce am nascut, aici e de 4 ori mai ieftin. sunt multe chestii mai ieftine si calitative, dar sunt si destule scumpe; ma rog, e echilibrata balanta.
de aseara ploua incontinuu, nu putem iesi in oras. poate se mai opreste, macar in curte sa stam
va las ca nu mai are rabdare gaza. mai intru eu pe aici
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Giova spune:
Patricia am inteles.
Inutsa bine ca ati ajuns cu bine. ia zi tu in ce oras esti...prea seamana cu vremea descrisa de sora-mea azi la telefon.
ea sta in nordul Italiei, in Trento, plin de munti in jur. si la ea ploua la greu de ieri.
Pampersi sunt scumpi acolo, dar gasesti altele mai ieftine, vorba ta...echilibreaza balanta.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Patricia,,asa-s si ionu indraznesc sa-i dau un biscuite/un piscot intreg in manaii rup doar bucatele,nu cumva sa se innece puiul.....desi sunt convinsa ca s-ar descurca bineGiova,nu mai vine femeia la tine?Ar trebui sa caut si eu pe cineva sa ma ajute macar la 1-2 saptamani,ma descurc greu si cu casa,si cu copiiiInutsa,cum s-a comportat Bia pe drum?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Pooh nu am mai chemat-o. Nu facea ea prea stralucit, ioar de paste nu a putut veni. pe urma am fost tot plecati...asa ca am facut noi. acum vreau sa caut pe altcineva, numai sa ne mai linistim si noi.
mamica de 2 smecherasi
Motana spune:
inutsa, ce bine ca ati ajuns! Despre ce gel zici tu dupa nastere? Nasol ca pampersii is scumpi, ca de astia ai multa nevoie, poate gasesti pe undeva pachete mari.
Patricia merci, Dari e bine, s-a reglat cu stomacul, numai ca de ieri vad ca vrea mai mult lapte si mancare asa si asa, dar astept sa zica ea cand e pregatita.
Giova vacanta placuta!
Corinna cum mai e Maria? I-ai dat ceva medicament?
La Multi Ani Oliver si David!
Moniland spune:
Pooh, scumpo, imi pare rau ca asa stau treburile, dar cel putin ai simtit placerea alaptatului. Eu din pacate nu am avut parte de asa ceva. Cand mi-au trecut ragadele a disparut si lapticul. Si eu m-am muls dar sa stii ca nu a crescut productia. Parerea ma, e ca doar copilul poate creste productia de lapte. Doamne da sa-si revina Balasz cu pofta de tzitzi.
Va pup dragelor si pup si zmeuricile care mai de care mai frumoase.
Eu tot mai ocupata sunt. Tati vine seara acasa si toata ziua sunt singura cu fetitele.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
blanca000 spune:
Patrisuca La multi ani! uite ca nu a trecut ziua si apuc sa iti zic.
La multe lunite si lui Oliver si David, sa cresteti sanatosi, voiosi, voinici.
Eu iar cu cateaua mea la veterinar, saracuta sta la mama la curte de cativa anisori si acum ne-am trezit ca are babesioza (o boala parazitara data de capusa) si nu e bine..ufff..si abia anul trecut in toamna alergam cu ea prin operatii..Toata saptamana trebuie s a ergem la perfuzii si injectii.
Am lasato pe Eva la ai mei si bineinteles ca nu au reusit sa ii dea sa manace..nimeni nu poate..sau nu are rabdare sa ii dea...li se pare asa greu. Asa ca de maine se duce doar J cu ea la doctor, Nu mai chinui si eu copilul..sau vedem ca imi e mila si de catelusa.
Asa o sa fac, cum ziceti, las fructele mai moale si ii dau mancarica, maine dimineata ma gandesc sa ii pregatesc branzica de vaci cu ousor si painica ca e nelipsita, poate si paine prajita cu untic. Trebuie sa a gandesc la retete de mic dejun. Bine ca bea sucul de fructe..bea si cate 300 ml daca e..
Mai spuneti retete ca iar sunt in pana de idei. Cum ati facut lintea???
Somn usor la tufa
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei