**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**
Raspunsuri - Pagina 13
blanca000 spune:
Da, Sofia nu e un oras agreabil la vedere. L-am vazut si eu si confirm cele spuse de tine, Clara, insa nu stiam ce si cum cu restaurantele. Nasol ca nu au scaun pentru pitici. Eu acum la mare cand am fost in Constanta chiar am gasit asa ceva in restaurante..
Mie mi-a placut din Sofia doar biserica mare din centru si vanzatorii de anticariat de pe margine..atat..bine nici nu am aprofundat experienta. Sper sa gasesti ceva si sa va simtit bine...
Si afisele alea mortuare de pe pomi si ziduri...brrrrr...ce obicei
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Giova spune:
Blanca mersi mult de info. sper ca am reusit sa-l conving pe sot sa mergem pana in mall Baneasa. e aproape de aeroportul baneasa? se vede? sa nu ne incurcam prin Buc. ca asta mai imi trebuie.
si eu am inceput sa nu-i mai dau asa paserat. si el papa de toate, cu mancarica e mai greu...caci din comoditate pt. mine o blenduiesc toata.
Noce nu cred sa aiba ceva Filip de la o jumate de pahar de braga. cum va place la mare? acusi faceti prima baita.
elena_adina ma bucur ca ati aparut si ca v-ati relaxat de 1 mai.
e prima data cand il duceti la drum asa lung pe razvan?
Andreea nasol cu netul...bine ca s-a rezolvat problema. Laura este o mumoasa si ce haioasa e cum se stramba.
Alina ma bucur ca ti-a priit shoppingul de una singura si ca i-au placut hainutele lui Stefan.
nasol cu incidentul...si noi am patit asa cu o eticheta de la un pantalon pe care l-a rupt marco. foarte atente trebuie sa fim si tot degeaba...gasesc ei una doua cate ceva de bagat in guritza.
O fi extra sezon in Egipt, dar vara te sufoci acolo. si asa mi-e groaza ca vor fi cam 35 grade, chiar catre 40. trebuia in feb. sa mergem si atunci era mai ieftin.
Cornelia super pozici. Vladimir e bucata din tine, copie la indigo. tare faini sunt toti3...o familie frumoasa sunteti.
Clara imi pare rau ca nu e pe gustul vostru Sofia. scaune in restaurante nici la noi nu sunt peste tot. In Tm doar intr-unul am vazut. de fumat se fumeaza peste tot, urasc si eu chestia asta la noi.
Flosideea e coccodrillo si la noi, chiar am fost ieri, dar m-am uitat de sepci de soare, nu costumase. acum are cateva...cred ca ii ajung pt. vacanta, pe urma mai largim garderoba.
azi la 12:30 merg la dentist sa-mi dea jos io lucrare, apoi sa-mi ia masura pt. dintii unde am pus implanturile.
Merg la mare si grasa si stirba, vai de capul meu.
fug la treaba.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Hello,fetili........Doarme Balazs,ar trebui sa gatesc ceva da' lenea-i mareRefuza in continuare sanul,eu ma mulg cu disperare,insa productia scade pe zi ce treceEu inca nu accept iddea ca gata,e intarcat,sper din toata inima sa-l conving cumva sa guste macar tzitzi......Cornelia sunteti o familie minunata......Vladimir seamana fff. mult cu tine,ai niste copilasi foarte frumosiCred ca ti-am mai zis,tu imi dai curajul sa visez macar la inca un bebelusPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Eva refuza cu stoicism fructele de dimineata..nici o combinatie nu e buna. Azi am incercat iar....bleah...asa ca am fiert un ou si galbenusul+paine = bun de totttttt + 120 ml de suc (morcov+mar+portocala)..ce sa fac? sa incep dimineata cu mic dejun cu mancarica?
Pooh nu te mai stresa, mai rau faci, Balasz simte si refuza..lasa-l daca o sa vrea, daca nu e super bine 9 luni si ceva de alaptat..nu te mai agita..plsss
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Giova spune:
Edi a papat un mar mare copt cu branzica si putina scortisoara. doamne cand va aud ca nu mananca bebeii mor...al meu ar manca non stop. Bine ca nu e gras, la cat baloteaza.
Blanca dai mancarica daca nu mai vrea fructe. oricum ii dai si suc din ele si cred ca mai gusta ea asa cate o feliuta de ceva fruct.
Pooh eu ma tot repet, nu te mai necaji, eu nu cred ca e vina ta...atat i-a fost, nu a mai vrut el sa suga de la tzitzi...nu are rost sa te stresezi, mai rau faci. daca productia de lapte scade, ai incercat cu formula?
eu calc....masina spala, mancarica lui edi e gata.
la pranz ii voi da supa de gaina...am facut aseara pt. marco si ii dau si lui...nu e sarata, carnita e buna, de casa...ar fi cazul sa incep si cu alte chestii.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Blanca,,esti o dulce....incerc sa nu ma stresez,dar nu prea imi iese....oricum nu mai plang asa mult ca in primele zile......insa mi-e doooor de gurita lui de innebunesc......chiar n-am crezut ca exista asemenea sentimenteGiova,ce fain,vacantaaaaaaCate zile stati?Sau ai zis si n-am vazut eu?Clara,cum a reactionat Bryce cand s-a intalnit cu tati?tare curioasa sunt.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Giova,formula a mai baut el,cand era cu socrii si nu aveam laptic muls......Acum nu i-am dat,am zis sa vad ce si cum cu lapticul meu......insa ieri a baut doar 300 ml in total,ma gandesc ca e putintotusi,mai trag de sanii mei,cred ca nu pateste nimic daca bea mai putin laptic cateva zile,compensam altfel.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
PatriciaArdeleanu spune:
buna si de la noi!
Giova, ce frumos ca mergeti in Egipt, insa sa aveti insa mare grija cu apa, cu fructele,si sa aveti pregatite medicamente pt deranjamente burta/entero. succes la dentist. cu implanturile cum se procedeaza, se sta asa cu ele goale 6 luni??
ati fost niste nasi frumosi. ma bucur ca papa Edi asa bine, si Daniel maninca de toate si nu ma pling.
Pooh, oh ce te inteleg! si la mine toata dragostea de a alapta se revarsa acum cu el,mai ales ca la rebe nu am avut bucuria asta si nu ma indur deloc sa il intarc. dar daca el asa vrea, incearca sa nu mai plingi si sa iei partea buna, ca ai alaptat pina acum sau poate daca te vede mai vesela ii trece supararea.
Alinuta, si eu am fost asa dupa o interventie, dar mi-a trecut destul de repede. am avut ridicare sinus si aditie de os, am luat multe antiinlamatoare atunci (aulin). ce dulce e Ericelu, si sapcalia mi-a placut mult (Miniblu? am vazut si eu asemenea si vreau sa iau).
Da, asa ii spunem in familie, Nuki (am incercat toate alintaturile dar nici una nu ma ungea la suflet, si odata de la un Danuki a ramas Nuki), si mie imi place mult.
Alina, la multe lunite lui Stefan (na, ca sint si eu o data pe faza) si ma bucur ca ti-a priit calatoria.
Blanca, am admirat si eu pozele de la mare, ff frumoase!abia astept sa mergem si noi - nu stiu cind, dar la vara,asa pt un wkend, cu 2 copii parca nu ma incumet. si eu zic la fel, daca bea suc, isi ia de acolo fructele, nu o forta.
DAniel insa papa tot ce ii dau. nu e gras, nu l-am mai citarit dar nu cred ca are mai mult de 8,5 kg, insa arata f bine (in comparatie cu REbecca, ea e supla-supla). fructele le haleste dimineatza la 10, de nici nu respira, ii fac diverse combinatii si ii plac toate (seamana cu mine, eu as minca fructe non-stop).
inca nu am curaj sa ii dau in mina biscuiti sau alte alea, dar recunosc ca sint eu dusa mi-e frica.
acum colinda si el prin toata camera, nu de-a busilea ci ca rama, de-a dura, cum poate. sta in fund (dar nu se ridica singur) si in pozitia de 4 labute, dar inca nu stie la ce folosete, doar se batzaie sexos.
si programul meu e incarcat tare, acum petrec si afara cit de mult pot: dimineatza pina plec sta agatzat de tzizti, plec la munca, vin pe la 4-5, depinde daca o iau eu pe rebecca, ajungem acasa, ii hranesc (eu ciugulesc din picioare) ii imbrac si afara, si stam pina pe la 8.30. venim sus, incepem cu baile, tati le face la amindoi, eu mai string prin casa si gata ziua. mi-e ciuda de mor ca nu am mai mult timp pentru ei si in curind mi se termina si programul scurt din pacate...trebuie sa imi caut pe cineva sa ma ajute la treburi macar o data pe saptamina, pt ca simbetele mi le petrec smotruind, adun munti de rufe la calcat, samd. cam astea de pe la noi...
Ayda, felicitari pentru pereche!
La multe lunite celor care au mai implinit o luna!
PatriciaArdeleanu spune:
Alina, uf, si mie mi-e groaza, de cind sta ep jos si eu aspir zilnic, dar tot mai gasesc cite ceva de pe la rebecca uitat.
si rebecca plnge cind pateste ceva DAniel, se sperie si plinge si ea.
Cornelia, te inteleg cum e cu oboseala, si eu citeodata sint mar... ma bucur pentru progrese si vin si eu sa spun ca imi place mult de familia ta cu 3 copii, mi se pare ideal.
mai vroiam sa spun ca am incercat si noi un borcanel de la nestle, cel cu carne vitel, legume si orez, imbogatit cu putin lapte praf a fost un succes. doamne ajuta, Rebecca nu a vrut sa puna gura pe nimic, ii venea sa vomite cind am incercat. asa ca mi-am luat de-o grija pt calatorii sau lipsa de timp.
PatriciaArdeleanu spune:
of..daca scriu rar, uit de la mana pina la gura..
motana, multa sanatate Dariei!
ce dulceatza de fetita. cum se mai simte?