**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**
Raspunsuri - Pagina 12
blanca000 spune:
Giova, relativ aproape de aeroport e complexul Baneasa shopping centre unde gasesti si Debenhams.
Ai PM.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
andreea_1979 spune:
Buna seara fete! Noi nu am mai putut intra pe internet pentru ca am avut firul intepat si a trebuit sa vina ce de la rds sa-l repare .
Noi suntem bine , de mancat nu prea mancam mai nimic in afara de lapte , mai precis mancam si noaptea laptic cu cereale .
Poohnu mai fi trista , imi pare tare rau ca Balasz nu mai suge , nici Laura nu a mai supt chiar dinainte de Pasti. S-a intarcat , asta e , desi si eu am suferit mult . Trebuie sa acceptam ca trebuia sa se intample si asta .
Blanca OOOsuper pozele de la mare si Eva este superba!
Monitza sarcina usoara cu bb 2.
Elenadamulta sanatate Anei .
la toata tufa
Mami super fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)
Va trimitem si noi niste pozici cu Laurahttp://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauritaMaria9LuniJumatate
blanca000 spune:
Multumim fetele de aprecierile la adresa Evei.
Ea chiar sa simtit super la mare si nu mai zic in piscina. Acum, acasa, seara la baita e show, da din maini si face o balaceala de stropeste totul in jur, eu si J suntem fleasca si ea rade cu gura pana la urechi. Acum vreau sa o duc la piscina aici in Bucuresti, sa vedem unde.
Vad ca sa sucit si cu somnul in carut afara, prea e tentant totul ca sa adoarma asa. Ba o distrage un catel, o pisica sau copii..ar sarii din carut daca ar putea. In schimb se trage la marginea carutului, sta acolo la bara si chiuie de zor. Cine o vede imi zice repede ca o sa cada din carut insa ea se tine bine acolo pe peticul ei si nici gand sa cada.
Si cu masa de fructe de dimineata sa sucit, cam face nazuri. Oare cand puteam sa renuntam la ea si sa ii oferim un mic dejun cu ou (galbenus), branzica (de vaci), paine prajita, unt..din astea. A mea bea acum suc de fructe la greu, din mar+morcov+portocala..dar vad ca de la portocala e cam rosie la pasarica..o fi mai acid.
Azi am avut si noi controlul de 9 luni, a venit pediatra acasa. Totul bine si frumos chiar daca Evita e silueta (nu are 8 kg inca), a masurato si cica 72 cm..eu nu bag mana in foc si o sa cumpar maine un centimetru sa o masor si eu, 43 circumferinta craniana, si cam 1.5 cm fontanela..totul bine.
I-am spus ca nu manaca iaurt+cereale si ma sfatuit sa ii fac paine uscata la cuptor si sfaramata , ca pesmetul, si pusa apoi in mancarica...si sa mai incerc cereale in fructe. Cred ca daca ar baga cereale ar mai pune si ea acolo ceva.
O sa ii dau 2 mese de piure de legume+carnita, cica sa ii bag si ou odata cu carnita caci eu ii bagam doar separat.
Si sa incerc sa nu le mai pasez..asta cam greu...insa ii dau biscuti, grisine ceva sa roada si ea..
La noi tzitzi inca e, si cand ii zic "lapte, lapte" nu stie cum sa vina mai repede la mine, rade ca disperata si ma trage de tricou. Curge si celalat san cand suge ea, insa prea repede se golesc..o fi mai putin sau stie ea sa traga?
Mi-a zis doctora ca eu si o tiganca, ca paciente ale ei, nu am introduc laptele praf si dam numai san..dar nici copii nu ni s-au imbolnavit. Eu m-am bucurat si am mi-am si imaginat un tiganus rumen in obraji, murdar la gura care e fericit si alearga in tarana .
De mesele de noapte ma lamurit..cam asa pana la 2 ani si dupa incarcat. Ea imi zice ca pe la un an jumatate sa o intarc, eu ma gandeam totusi ca poate pana la vara sa mai duc...macar pana la an...sa vedem, ca e mai devreme , ca e mai tarziu eu zic ca deja e mult prea bine cat i-am dat.
Ups..e trecut de 23:00..ora mea de somn...
Pupacei
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
noce spune:
Am implinit si noi 9 lunite si ne-am bucurat ca suntem la mare. Tot in zile de sarbatoare a picat ziua lui Filip. Am sarbatorit si noi cu primi pasi pe plaja. Parca n-a mai fost demult asa vreme frumoasa de 1 mai.
Mai e un pic si se face ziua lui Oliver, a lui David, a lui Stefan, Lukas, Daniel, Denis si Ernest. La multe lunite baietei mari! Drum frumos inainte pe cararea vietii!
Clara, ma bucur ca ati ajuns bine! Ai un son de nota 10! Sa ne povestesti de Sofia. Seamana cu Bucurestiul? Dai si prin tara sau o luati direct spre Croatia?
Andreea, tare dragalasa e Laurita ta!
Blanca, frumoase pozele de la mare! Cum e hotelul lui hagi? Ce mi-ar fi placut sa se intalneasca zmeuricile pe plaja. Ar fi schimbat vreo doua vorbe!
Uliiasi, intrebai de hoteluri. Noi am stat in toamna, cand am venit sa nasim la Constanta, in Mamaia la Malibu, tot de 4* si mi s-a parut decent pt romania. Era un pat imens in care am dormit foaaarte bine toti 3 si inca unul de o persoana. Ce bine ca ai pus poze, chiar ma uitam zilele trecute la pozele din semnatura ta dupa ceva nou.
Uau, Giova, plecati iar! O tineti intr-o vacanta! Bravo! Distractie placuta! Cred ca o sa fie frumos cu ambii copii! Si greu, cum au zis fetele, dar frumos! A fost si cumnata mea cu fetita de 1 an in Tunisia, acum 3 ani si s-au intors foarte incantati.
Cornelia, mult respect de la o mamica ocupata cu un singur copil si fara job. Nu stiu daca as rezista in papucii tai o zi. Dar imi doresc si eu 3-4 copii
Ayda, felicitari pentru baietel si multi ani fericiti de casnicie in continuare!
Anemona, eu vreau sa-l alaptez pana se lasa el, dar eu as prefera macar pana la 2 ani, cum scrie la Coran. Nu-s musulmana, dar ma gandesc ca stiu ei ce stiu. In Coran laptele de mama e numit sangele alb si scrie ca e dreptul copilului sa-l primeasca in primii doi ani de viata. Doame ajuta sa am atat!
Motana, tu ai bebe de reclama! Este dulceeee!
Noi azi am impartit o braga. Voi le-ati dat braga bebeilor? Stiti daca e permisa. Am citit abia acasa pe net ca s-ar face cu zahar sau miere, dar aia din piata nu prea era dulce.
Ma intreba cineva de nepotica mea. A trecut o luna de la accident, o luna de cand nu mai are o manuta. La inceput ne bucuram ca traia, acum ne e greu sa acceptam ca are doar o manuta, mai ales ca vine si vara ... Of! De accea, am scris sa nu mergeti nici 2 metri fara sa puneti copilul in scaunul de masina cu centurile legate! Zic pentru ca si eu inainte de acest necaz, cand plangea, il mai scoteam un pic si mai am prieteni care faceau asa. Acum prefer sa stau pe loc sau sa nu mai plec la drum.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
elena_adina spune:
Buna seara,fetelor!
Noi suntem bine,papam de toate fara mofturele,tzatza la greu,experimentam statul in picioare fara sa ne tinem(dar nu prea iese).
Am avut si noi parte de un sfarsit de saptamana frumos si relaxant la Vatra Dornei la niste rude.A fost suuuper.
Razvan a fost un pic marait pe drum(in jur de 3 ore),dar avand in vedere ca a fost prima lui iesire mai lunga se iarta.
Giova- ai fost super ca nasica,mi-a placut la nebunie rochita.Foarte fain ca plecati in Egipt si ce bine arata hotelul...vreau si eu.Distractie placuta
Blanca-foarte frumoase pozele de la mare,ai o frumusete de fetita.
Pooh-imi pare tere rau ca treci prin astfel de momente,iti doresc putere si multa rabdare.
Monitza- felicitari pentru samburel,sa de DD sa fiti sanatosi si totul sa fie in regula.
Ayda- ai o burtica super,felicitari pentru baietel,iar Andreea e o dulce si o scumpica.
Gata,fug la .
Poze Razvanel
nunta noastra
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
Alina spune:
Seara buna,mamici dragi!
Nu am mai dat demult pe la voi,offf,nu-mi ajunge timpul,ce sa fac?
In seara asta am avut si un incident:fiica-mea si-a desfacut un iaurt si din neatentie(ma rog,se poate intimpla oricui,nu am certat-o!)i-a sarit o bucatica(2mm/2mm) de la staniolul cu care e acoperit,Stefan a zarit-o imediat si tzop-tzop,a bagat-o in gura si s-a inecat...sotul meu era jos cu ei,eu vorbeam la tel cu o prietena.Ei bineinteles nu au stiut ce are baiatul,nu au vazut ce actiuni are el...Vine fata repede ca Stefan s-a inecat si daca moare si dai cu plinsul,pina am coborit jos am crezut ca fac infarct...i-am desfacut repejor gura,i-am scos staniolul ala pe care abia l-am vazut si gata,si-a revenit,numai tusea ci s-a facut numai zimbet.Asa ca atentie mare la ce baga in gura!
Eu aspir zilnic dar degeaba,el mai musca si din talpa de la papucul meu sau din ce stiu eu ce si isi face "rost"de cite ceva...
Saptamina trecuta,cum v-am spus,i-am lasat cu sotul,cu 4 feluri de mincare si totul pregatit si eu am plecat la shopping,o zi si o noapte.M.am simtit excelent,nu-mi venea sa cred ca nu mai aud noaptea miorlaituri si trebuie sa ma scol de 10 ori ba sa-i bag suzeta,ba sa nu stiu ce .Aaaa,sa nu credeti ca am dormit prea bine,la ora 4 au inceput sa bata clopotele bisericii din localitate si au tot batut la fiecare juma'de ora pina la ora 9 deci slabe sanse de odihna profunda .Le-am cumparat si haine de vara la copii,fiica-mea a comentat,sotul a comentat,singurul multumit a fost Stefan asa ca data viitoare,doar el va mai primi .
Toata lumea vorbeste de concedii asa ca tocmai am rezervat si noi 2 saptamini la Mallorca,din 29 august,all inclusiv,4 stele.Sper sa fie f bine,de cind astept un concediu odihnitor.Din pacate,s-a dus concediul in Ro,sotul mai are doar 3 sapt de concediu din care isi ia una in iulie cind plec eu la conferinta la Barcelona si 2 pt concediul cu familia si singura imi e greu sa vin cu amindoi dar sper,cu ajutorul lui Dumnezeu,sa vina parintii mei in iulie.august aici.
Giova,concediu placut si sa ne povestesti cum a fost cu Edi.Sa stii ca pretul nu mi se pare mic deloc,e totusi extrasezon.
Noce,ai mare dreptate cu centura,eu tot imi bat gura(ma rog miinile )de ani de zile ca fara centura nici pina la coltul blocului dar din pacate,trebuie unii sa sufere ca sa devina mai constienti altii.Cum se face braga?Vai ce amintiri,de cite ori veneam la mare,avea tata un magazinas(of,nu stiu cum se cheama,oare lacto-bar ii zicea?)unde ne oprea sa bem braga .Chiar mi-e dor de litoralul romanesc,de trecutul cu bacul pe la Braila,de aleile din Costinesti si atmosfera din Vama,cind mai cresc copilasii ii aduc sa vada locuri dragi mie.
Alinutza,si noi am fost cu Marie de 1,4 ani la Rimini,in 2003,primul concediu la mare si a fost super.Am stat 2 saptamini si ne-a mers f bine,am vizitat mult(San Marino,Ravena,Imola),am stat la plaja,etc.Cind plecati?
Blanca,ce borcanele de papa ai probat?Iti recomand spaghettele de lA Hipp,is delicioase si mai sunt niste mincarici bune de la Alnatura dar asta nu stiu daca aveti.Citeam ca poti sa-i faci mincare de-acasa si sa o pui in borcanele sterile cu vid,cum puneau mamicile zacusca si tin bine-mersi pe perioada vacantei.
Cornelia,"La multi ani!"pt Stefan,sa creasca mare si sanatos.
Clara,astept impresii despre Bulgaria.Ma batea gindul sa ne facem acolo concediul,aveam argument serios ca mergeam cu prietenii dar am renuntat,nu stiu de ce nu-mi place atmosfera,tot arata astia pe la televizor una alta si imi piere cheful.
Of,nu mai stiu ce vroiam sa scriu,sper sa mai revin curind.
Vreau sa le zic "La multi ani si la multe lunite!"celor pe care mi-i amintesc ca sunt nascuti la inceput de luna,Filip de Noce,Edi de Giova,David de Uliiasi,Oliver de mQQm,Albert de Dienuta,Ericut de Alinuta si tuturor zmeuricilor defapt!
Uliiasi,tu ii palpezi testicolul la baie?Eu i-am facut baie simbata si le-am simtit pe amindoua,l-am pus si pe sot sa confirme,sper sa nu fie flotant si sa fie doar impresia falsa a doctoritei.Oricum mai avem timp sa vedem cum e,inca nu e graba.
Gata,ma retrag in garaj,mooor de somn si acus se scoala bebe sa pape .
Va pup si plimbari faine sa aveti,pe-aici s-a stricat vremea si ploua toata saptamina .
Cornelia spune:
Alina, multumesc. Am baiat mare. Azi ma jucam cu Vladimir si am avut impresia ca e Stefan. Nu stiu, pur si simplu, parca am facut o calatorie in timp, mi-am amintit foarte clar momente identice cu Stefan la aceeasi varsta.
Am reusit sa mai pun si eu poze mai recente cu noi. Albumele martie, aprilie si mai 2010 http://picasaweb.google.com/cornelianis
ClaraJ spune:
Buna fetelor,
Suntem aici doar de 2 zile si deja mi-e dor de LA si casuta noastra. Nu-mi place deloc Sofia. Cel putin ce am vazut pina acum. Bucurestiul nici nu se poate compara . E mult, mult superior. Si nu ma refer aici la mod de viata, care e cumva similar, ci la orasul insusi care nu are nimic atragator. Daca in Bucuresti, in plin centru vechi, esti inconjurat de bijuterii arhitecturale, aici cu greu gasesti cite o cladire interesanta, mai degraba bisericile as putea spune ca sunt mai impresionante.
In rest, masini parcate pe troutuar, trotuare pline de gauri de tre' sa fac slalomuri cu carutul printre ele, trafic infernal, mult zgomot si praf, fooooooooooooooooaaaaaarte mult fum de tigara, restaurantele nu au scaune pentru Bryce, lumea, in general, neprietenoasa si curioasa, intr-un cuvint :NEAPETISANT. Pur si smplu nu iesi cu placere in oras. Si te intorci in casa plin de praf si fum de tigara.
Parti bune: mincarea e relativ ok.
Oricum, asa cum am zis, abia am ajuns, deci mai am timp sa descopar locuri, insa sotul m-a sfatuit sa nu-mi fac prea mari sperante, si el fiind de aceesi parere, ca nici nu se compara cu Bucurestiul.
Bryce e ok, singura problema ar fi schimbarea de fus orar care ne-a dat peste cap ceasul biologic. Insa, Bryce incepe sa se acomodeze, usor, usor si sa doarma mai mult noaptea. Cred ca pina la sfirsiul saptaminii totul va fii ok.
Mai revenim si va mai spun ce si cum pe parcurs,
Pupici dulci,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009
flosideea spune:
Neat fetele vin cu cafeluta fierbinte pe la voi.azi'noapte a dormit Denis pana la 5 fara nici o trezire de la 22.ziua nu Mai doarme Mai deloc,ieri s'a trezit de dim si a Mai adormit la 19 pret de vreo 30min,am fost la cumparaturi,apoi a papat cereale si un iaurt si dupa baita a picat.Alina ce zici tu de staniol am patit eu cu marul.mancam eu mar si Denis imi cerea,Asa ca l'am lasat sa muste si am plecat sa'i tai o bucata,lasandu'l cu mama.n'am ajuns la jumatatea drumului ca a strigat mama ca se ineaca,dar s'a descurcat micutul si a dus bucatica la "masele".nasol cu clopotele,noi avem o biserica vis'a'vis si cu tot termopanul tot se aud..la vara va fi si Mai nasol cand vom dormi cu geamul deschis.nepotelului meu nu I se simte deloc,la nastere I s'a zis surorii mele ca se simte pe canal dar azi face 5lunite si nu a coborat.giova egipt?ce super!eu i'am luat lui denis costumase de vara de la coccodrillo super frumoase,aveti magazin in oras?plange revin
ClaraJ spune:
NOCE- nu, nu venim deloc in tara. Vom sta aici pina pe 24 mai, o voi aduce pe mami in jur de 22 mai si apoi plecam cu totii inapoi catre casa. Cam asta e planul, in mare. Nu mergem deloc in Croatia. Sotul o sa mai filmeze in Varna, spre sfirsit. A fost deja acolo si zicea ca ar arata mai bine decit Sofia.
Nu stiu ce sa zic despre litoralul bulgaresc ca nu stam acolo, insa, Sofia clar nu as recomanda-o ca loc de vacanta. Si mai ales daca vii dintr-o tara ca Germania ( ca Alina) sau Canada, valeu, ramii socat. Si fetelor, va rog din suflet sa nu credeti ca sunt vreo fitoasa sau ca am uitat de unde am plecat, insa traind deja de vreo 3 ani intr-o tara civilizata, care are un sistem de valori si in care familia e atit de respectata si la loc de cinste, e foarte greu sa te intorci la altceva. Si acum cind va scriu, imi intra fum de tigara pe sub usa de la apartamentul complexului in care stam si nu stam intr-o zona periferica sau la vreun hotel de 2 stele, da' asta e mentalitatea si mai au si ei nevoie de ani multi, ca si Romania. de altfel, pina vor ajunge la niste standarde cit de cit civilizate.
Va pup si sa stiti ca va iubesc mult,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009