**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, zmeurici dragi!

Salutam si noi tufa, am baut si eu cafeaua cu voi, citindu-va.
Pooh, imi pare tare rau ca treci prin momente asa de grele, iti doresc multa putere si rabdare, poate revine Balasz la vechile obiceiuri. Daca nu, inseamna ca va trebui sa te obisnuiesti incet incet cu ideea ca vrea sa fie bebe independent de acum. Dar nu-ti pierde speranta. Cat inca mai ai laptic, incearca. Doar incearca sa nu mai disperi asa tare si sa fii deprimata, ca nu face bine la cantitatea de laptic...

Motana, Doamne ce-mi place de motanica ta, are niste ochisori dulci rau de tot. E o bebelusa perfecta!

Ayda, ce frumos ca aveti pereche, minunat! Si eu cochetez cu ideea de bebe 2, dar nu stiu daca ma tin balamalele. Pe mama nu stiu cat ma pot baza, inca nu a iesit la pensie.

Blanca, super ca ati fost la mare! Mi-au placut la nebunie pozele de la piscina, era Eva in elementul ei acolo. Ne-am hotarat sa mergem si noi la mare 2 zile weekendul care vine, pentru ca daca ma duc la Piatra sigur nu mergem la mare, ca nu l-as supune pe David acum la drumul Piatra-Constanta, e greu cu el la drumuri lungi. Tot in Mamaia vrem si noi, ne hotaram de hotel acolo. Vroiam sa te intreb cum ati dormit? Ati avut pat mare si ati dormit toti 3 sau cum?

Cornelia, zici tu ce zici, esti o modesta, dar si 3 copii mici si servici, totusi e de admirat. E normal sa fii rupta de oboseala, si e logic sa ai si un ajutor. Esti o curajoasa!

Alinutza, ce a crescut Ericutzul! Sa ne dai poze mai des! e un strengar, frumusel foc! Super ideea cu tricicleta, ma bucur ca ii place. Sper sa-ti treaca umflatura cat mai repede, sa poti iesi din casa. Dar te si doare ceva, sau e doar umflat?

Giova, super ca ati fost la pensiune. Cand citesc ca multe din voi deja aveti curajul sa iesiti pentru mai multe zile cu zmeureii, parca prind si eu curaj, ca mi-e cam frica sa-l scot din mediul lui. Weekendul viitor la mare e primul test, sa vedem cum se comporta, cum doarme intr-un mediu strain, vedem...

Theea si eu i-am dat broccoli si nu a patit nimic. Nu-i pun chiar tot timpul, dar am inceput destul de timpuriu cu el si n-a avut nicio problema.

Clara, ma bucur ca ati avut o calatorie reusita si mai ales ca v-ati reunit, cred ca va era un dor....Vacanta placuta impreuna cu tati! Asteptam poze!

Noi de cand a dat caldura mai mult pe afara stam, ieri am stat de la 11 dimineata pana la 8 jumate seara cu o ora acasa sa-i dam pranzul lui David. In timpul saptamanii il scot de regula dupa masa de pranz si stam pana pe la 5-6, dupa care mai iesim o tura cu tati pana pe la 8 jumate. Profitam pana vine canicula, ca apoi o stergem la Piatra, ca acolo se mai poate respira pe timp de vara.
Am pus si noi pozici noi la semnatura, ca nu mai pusesem de multisor.
Ma duc sa transfer juniorul in patut, ca l-am adormit in carut.
Sa aveti o si frumoasa si relaxanta!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Hello fetele
vad ca v-ati distrat frumos in wk acesta, si noi la fel am tinut-o tot in gratare cand de carne cand de peste asa sa nu ne saturam prea tare de un fel
motana frumoasa foc Daria
Badurox multumesc de sfat, am sa ma interesez sa vad daca este si aici Dulcopic, stiu sigur de dulcolax dar nu stiu daca au ceva in comun?! dar sigur am sa ma interesez ca altfel n u se poate.
Blanca Eva e adorabila si nu m-am putut satura de uitat la poze in piscina, sunteti o fam. foarte frumoasa
ayda Andreea e superba la fel si burtica ta

Mergi la inceput

Pooh ce rau imi pare ca suferi asa mult si ca puiutul tau refuza sanul, o imbratisare calda din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna,
vad ca v-ati distrat fetelor week-endul asta. Am vazut poze foarte frumoase cu zmeurici superbe. Ce copii frumosi....si toti cu dintisori. Maya inca nu are dinti, dar speram sa-i dea cat mai repede ca o mananca gingiile...
Noi nu am fost la gratar dar am fost in vizite la rudele din partea sotului urmand ca peste doua saptamani sa plecam la ale mele in Valcea. Pe 22 mai am si intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului la Olanesti. Abia astept sa-mi revad colegii, mai ales ca pe unii nu i-am vazut de cand am terminat liceul.
Acum Maya doarme. Am fost de dimineata in parc si am hranit porumbeii. E innebunita dupa ei. Programul ei zilnic este cam asa: se trezeste intre 7 si 8 cand suge, apoi mancam pe la 9. La 10 plecam la plimbare pana pe la 12 cand ajungem acasa si face nani 2-3 ore. Apoi iar iesim la plimbare pana pe la 5-6 dupa care iar doarme o ora si apoi iar plimbarica pana se intuneca. Venim acasa, mancam, facem baita si cel tarziu la 10 doarme.
Si ea merge in patru labe dar vrea sa mearga si in picioare, asa ca de fiecare data cand ajungem in parc tb sa mearga pe piciorusele ei. Ii iau si paturica si jucariile si o pun pe iarba sa se joace. Asa ii place...ii place si nisipul, cainii, pisicile. dar ce nu ne place...este foarte curioasa si urmareste tot ca un radar. Rade cu toata lumea si merge aproape la oricine. Dar suntem destul de mofturoase la mancare. Daca s-ar putea sa mancam doar fructe, iaurt si lapte.
Merg sa intind rufele spalate si sa mai strang prin casa cat timp doarme Maya.
O zi frumoasa!

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi sumbata plecam in Egipt, in Hurghanda, plecare din Bucuresti.
ne-am cam dat peste cap, am reprogamat party-ul finutului pe joi, in loc de sambata....asa ca am 3 zile la dispozitie sa fac bagaje sa caut haine de vara pt. Edi si sa mai vad si de altele, printre care stomatologie maine. Oi vedea eu cum reusesc sa le combin pe toate...ca edi e tare marait...numai sa se plimbe si afara vrea.
aici e hotelul:
http://www.teztour.ro/hotel.php?hid=527

Tin sa precizez ca mergem cu amandoi copiii. nu stiu daca suntem inconstienti sau nu...cald e cam 36 grade, cu mancarea pt. Marco ne descurcam, iar lui Edi ii car borcanase, cereale si laptic de lsa sursa.

revin eu candva azi ca prea urla gogoasha.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Salutare,salutare!
Am prins si eu momentul ca doarme Alex sa va zic ce mai facem.In weekend am fost doar la gratar la padure,dar i-am pus gand rau copilului saptamana viitoare.Am invitat gasca la munte si vreau sa-i iau motu copilului,ce daca nu are 1 an,eu vreau sa-l tund fiindca transpira rau,dar sa facem totusi si obiceiul,asa ca ii iau motul.

Pooh te inteleg ce greu iti e,eu tot aman momentul intarcarii,exact cum spui si tu cred ca imi va fi dor de clipele alea de alint la san,asa ca nu am desfacut cutia de lapte.Chiar voi fetelor pana cand vreti sa alaptati?

Am vazut toate pozele,nu mai zic ce copii frumosi avem ca se stie.
Eu pe Alex l-am trecut de ieri la pantaloni scurti si tricou,iar in picioare...nimic.Azi dimineata am plecat cu sosete in picioare dupa doua minute de plimbat afara si le-a scos,s-a jucat cu una pana a pierdut-o,si intr-un final i-am luat sandale de la puma,sper sa nu le pierdeem si pe astea.

Giova iti raspund eu Debenhams este in Plaza, in Mall Vitan,Baneasa dar am bagat pe net si cel mai aproape de tine ar fi in Oradea la mall.Mie imi plac hainutele de copii de la ei.
Are aproape doua ore de cand doarme,astept sa se trezeasca sa il pasez la mama si eu ma duc la coafor sa imi vopsesc parul.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Bravooo Giova,esti o curajoasa,chiar citeam si ma intrebam ce faci cu Edi,apoi am vazut ca ii iei cu tine,ai prins last minut sau cum v-a venit asa repede,ca nu ai zis nimik pana acum.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

giova super ca mergeti in vacanta, pare asa de frumos hotelul, cam la ce pret ajungeti? Tare ma bate gandul si pe mine sa vizitam Egiptul dar parca nici nu m-as incumeta cu pitica asa mica dupa noi..desi mergem in august in romania
anemona gandul asta ma paste si pe mine, s-o tund scurt cu masina..doar ca la noi nu e traditia de motz, asa ca n-am dupa ce astepta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Salutare !!!!

O zi mai buna astazi am putu sa beau si cafea si cu totul mai bine decat ieri.Lapticul din tzitzi din ce in ce mai putin,Stefi astazi m-a tras de tricou si si-a bagat nasul pe la tzitzi dar nu simtea nimic k eram legata.Asa mila imi era de ea,a apucatu-o dorul am crezut k a auitata dar nu inca.MA bucur k ii prieste lapticul praf si k ii place nu are modificari la kk ,tot asa de 2 ori pe zi,dar daca ar fi dupa ea ar papa numai lapte.Cu mancarea cam mofturici,fructe si iaurt ar papa in rest nimic.Dintzuci inca nu avem .MI-a dat pediatra sa-i dau calciu ,cica ar ajuta-o sa iasa dintzii ,nici nu stiu daca sa-i dau sau nu.Noptile le doarme bine pana dimineata cand papa o sticluta de lapte,dorm si eu in sfarsit o noapte neintrerupta .

Giova ce frumos k plecati,,nu cred k va hazardati cu doi copii,cu atat mai mult k Edi papa borcanase si nu e mofturos,si pe de alta parte are tzitzi ceea ce conteaza foarte mult.Deci Vacanta placuta!!!!

Pooh imi pare rau k treci prin momente din astea grele,dar fii tare si roaga-te la DD sa te ajute sa treci usor peste.

Blanca super pozicile ,ati facut inaugurarea la costumasul de baie?Ce incantata era Eva,ii zambeau si ochisorii

intreaga tufa!!!

5+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ne-au prostit la cap finii nostri, asa ca in weekendul asta am dezbatut problema si azi am platit....cam 1400 euro pt. 2 adulti un copil si un infant. Pt. Edi am platit o taxa de 35 euro, pt. Marco nu stiu. Finii nostri au platit 1100 euro. cred ca am prins ceva last minute si nu am mai platit taxa de aeroport de 140 euro/pers.

Anemona eu vroiam s aintru in Buc. la debenhams si sa-i cumpar costum, dar mi-a taiat-o sotul zicand ca nu opreste decat la aeroport.

noi am fost si afara...doamne cum arata casa mea...cine stie cand ajung sa o pun in ordine.

Pooh imi pare rau ca inca refuza sanul Balazs....incearca sa nu te mai necajesti, ca nu-ti face bine nici la productia de lapte. stiu ca ti-e greu, mai ales ca vroiai sa-i mai dai inca...dar uite...te mulgi si strumful mai bea laptic de la tine.
Bely noi mergem in Egipt, dar nu iesim din complex. daca eram fara copii, vizitam si noi piramidele, cairo...dar asa nu ne riscam.
Uliiasi nu am probl. in iesitul cu Edi...cu toate ca e mai mofturii decat marco...dar se adapteaza si el situatiei. pe Marco l-am plimbat mult mai mult, iaca...acum ii ducem in Egipt.

mai revin eu...sper sa adorm gogoasha...musai sa-l spal peste tot ca e plin de praf din parc.

am revenit cu poze:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-05-01/17:58:51

fug la treaba ca mi-a adormit si Edi in scaunul de masa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput