**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**
Raspunsuri - Pagina 10
blanca000 spune:
Suntem si noi acasa, am venit dimineata dar apoi am bagat parc si la ai mei la curte.
Experienta marii a fost una foarte buna, un preludiu al concediului de la vara. Acum stiu ce trebuie sa iau si pe ce sa ma bazez. Am avut un bagaj complet, in ciuda faptului ca am plecat din scurt, insa tot am uitat ceva acasa (bavetica, vigantolul), noroc ca le-am putut cumpara de acolo. Mi-ar fi trebuit si a doua lenjerie de patut ca pe cea pe care am luat-o a vomitat intr-o seara..dar am inlocuit cu altceva.
Am uitat sa iau body de rezerva in masina si transpirase saracuta..elementar ..
As zice ca ora ideala de plecare e dimineata devreme, nu e nici cald, mai prinde o tura de somn si daca nu mananca recupereaza la pranz.
Eva a avut o pofta de mancare teribila la mare, mi-a mancat lejer un paharel plin ochi la masa, de la Avent, si mai rontaia si intre mese diverse. Azi, acasa deja experimentam fitzele...
Ne-a si ciupit ceva pe acolo, de avea saracuta piciorusul rosu si cu bubulite, am si vomitat, am dormit in boxe date la maxim (era o parada de masini de epoca si am stat si noi sa le vedem), am stat la plaja (desi era o briza cu o vitezzzaaa), ne-am bagat in piscina (ea si tati) si ne-a placut rau de tot, am mancat prin restaurante..ce sa mai..de nota 10 (mmmm daca m-ar fi lasat sa dorm noaptea era de 10+ ). Abia astept sa repetam experienta...
Totusi recunosc ca traiul boieresc de dinainte de bebe nu se mai intoarce...dar nici nu vreau, e super asa...
Daca nu mananca borcanele a trebuit sa iau steamerul si blenderul cu mine si sa vezi ce mai fierbeam eu si curatam legume in hotel fitzos (al unui fotbalist cunoscut ) de 4* in Mamaia..mirosea a ceapa la mine in camera ..dar daca asta mananca puiul meu nu ma intereseaza ce zic altii...eu trebuie sa hranesc copilul si punct.
Pun si cateva poze din prima vacanta a Evei pe litoralul romanesc. Sper ca se vede cat de bine sa simtit bubi mic.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
ClaraJ spune:
Salutare de pe meleaguri vecine,
Intram si noi rapid sa va anuntam ca am ajuns cu bine la destinatie, tatic super fericit, bebita de asemenea. :) Zoborul a fost ok iar Bryce s-a comportat impecabil. O sa revenim cu mai multe detalii despre ce si cum precum si cu pozici din vacanta noastra in Sofia.
BLANCA - sunteti foarte dulci, si da, ai dreptate, nu mai e nimic cum era in 2, da' nu as schimba nici eu nimic nici macar o secunda. Indiferent cit e de greu suntem amindoi topiti cind ne trezim dimineata si-l auzim gingurind iar apoi ii vedem fatuca dulce si senina. DE NEPRETUIT!!!
Hai pupici si revenim ,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009
ayda_m spune:
Neatza!
Clara ma bucur tare mult ca ati ajuns cu bine!Asteptam pozici
Blanca sunteti o familie tare frumoasa iar Eva e o dulceata mai ales cum se balacea ea in piscina
Motana Daris e o scumpa, numai buna de pupacitsi are niste ochi!
Alinutza ce frumos sta Eric in tricicleta, ma gandeam si eu sa-i iau Andreei
Elena ma bucur ca e mai bine Ana, in sfarsit ies si dintisorii...si noi asteptam dar inca nimic. Matei e un mic nazdravan
Noi am fost de 1 mai la gratar(am implinit 9 ani de cand sunt cu tati) si Andreea a fost tare incantata, s-a jucat in nisip...abia astept sa plec la mare, sigur ii va placea...
Pun si cateva poze http://family.webshots.com/photo/2608084460106074700HOYenX
Azi i-am dat capsuni, struguri albi si negri si mar, i-a placut combinatia
Ayda18+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Corinna1982 spune:
Hei! Salutare!
Am vazut o motanita mexicana cu ochi albastri !
Motana si Maria face de o saptamana scaune moi. A inceput cu 10 in prima zi, apoi 7, apoi 5, iar acum face cam 3 in 24ore. Suntem la regim, lapte fara lactoza, orez si morcovi. Azi i-am dus pt coprocultura. Maine ii duc si la Sanepid. Nu are nimic in rest, e vioaie si mananca f bine. Dar azi e a7a zi si deja am intrat in panica.
Am vazut si pe Eric cum doarme in tricicleta. Maria mea nu doarme afara nici culcata in carucior, dar in fund...Foarte greu adoarme si noaptea dupa trezirile ei.
Si am mai vazut-o pe Eva la mare, ei ce frumuseata . Pai la ce iti mai trebuia Vigantol? Era din plin afara!
Si ce burticuta frumoasa are Ayda. O sa se mandreasca zmeurica ta cu fratiorul ei.
Pupici!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Giova spune:
am venit si noi ieri la pranz acasa...totul ok, dar mancarea de la pensiune a lasat de dorit. asa ca pranzul de ieri l-am luat in oras.
Copiii ok, s-au zbenguit non stop, edi a fost plimbat la greu.
la 10 luni are 10kg si 100gr. ma asteptam la mai mult, la cat baloteaza, dar e foarte bine si asa.
Aseara mi-a formatat sotul compul. 455 virusi si un vierme am avut. cei mai multi de pe DC++...nu stiam eu de ce merge asa prost...bine ca s-a rezolvat totul si acum e mai rapid.
Clara ma bucur ca ati ajuns cu bine si totul a fost ok. te asteptam cu relatari in direct de la Sofia.
Ayda super faine pozele de la 1 mai. si burtica e super!
a papat nisip? caci tare i-a placut, cel putin din poze.
la cat mai multi ani fericiti impreuna!
Inutsa ma bucur ca prima parte a drumului s-a incheiat ok. acum vine greul...pe autostrada si statul in scaunel tot timpul.
Motana imi pare rau ca aluta virus daris. sper sa se rezolve repede cu burtica, mai ales ca sunteti pe regim. Dintisori defel?
e mortala si grasuna mexicana ta. are niste ochisori.
Alinutza asa e...te umfli, invinetesti la fata dupa implant...dar trece in cateva zile.
Mai ce smecheras frumos ai tu acolo. de unde i-ai luat sapca de spoare si tricicleta? parca asa am vazut si eu in Auchan.
e mortal in poza in care a adormit pe tricicleta, scumpul de el.
Chance multa bafta in intarcare iti doresc....cred ca asta e cea mai grea decizie....mi-e teama sa ma gandesc la momentul asta, cand il vad si eu pe Edi ce atasat este de ea si cum se linisteste la tzitzi.
Cornelia felicitari pt. progrese lui Vladimir. si edi vrea numai afara, plange cand il bag in casa. macar voi aveti curte si ati rezolvat problema...noi trebuie sa ne mobilizam prin parcuri, si e tot mai greu cu treaba de acasa si scosul piticului.
Flosideea cum ati petrecut?
Badurox of...nasol ca nu doarme nici ziua mai mult. chiar ca nu stim de unde au atata energie....
Monitza ma bucur ca ai mai scapat de sanii umflati...esti pe drumul cel bun.
Moniland cred ca tare dulci sunt sa le vezi cum merg in 4 labe prin casa. cu florile si noi avem problema...doar la ele sta cuminte edi...l-am gasit si la pamant plin pe jos, murdar pe guritza si manutze.
Elenada super haios Matei. sper sa scapati repede de dintisori, sa nu se mai chinuie asa Ana. multa bafta iti doresc.
Blanca hai ca esti tare...daca ar stii dragul de hagi ce se prepara in camerele de la hotelul lui ar muri nu gluma. nasol ca nu papa borcanase, era mai simplu pt. tine.
oricum ma bucur ca ati avut cateva zile relaxante si s-a acomodat bine evita acolo. o domnisoara mumoasa pe plaja am vazut, iar la piscina a fost in elementul ei.
Please, spune-mi unde e magazin Debenhams- sau cum ii zice in Bucuresti. vreau sa-i cumpar costum dintr-ala si lui edi.
Corinna sper sa nu fie nimic grav cu printesa si sa scapati rapid de scaunele astea dese.
Theea si edi papa destul de des brocoli, nu am citit e drept pe nicunde de ceva posibile alergii.
fug sa adun de prin casa, sa despachetez...poze pe mai tarziu.
si o sapt. buna sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Ciao,fetelor!!!!!Am aparut si noi dupa cateva zile absenta.....din pacate nu avem vesti stralucite,balazs refuza sanul in continuareEu sunt disperata,suparata,plang mult si chiar nu mai stiu ce sa fac......E horror fetelor,cum incepe sa planga cand il puneam la tzitziCe,ca plangea si cand ma vedea inpielea goala.....acum parca-parca e mai bine,azi a adormit lipita de pieptul meu,eu inca sper si nici nu concep sa renunt deocamdata......Mi-e dor sa-l alaptez,mi-e dor de gurita lui si de manutele lui cum ma prindea de tzitziPana acum nici nu mi-am dat seama ca imi place atat de mult sa alaptez si ca e atat de important acest lucru pt. mine......Ma mulg ca o disparata,sper sa nu pierd laptele,chit ca nu reusesc sa scot mai mult de 200 ml/zi.......incerc sa maresc productia....Completare inca nu i-am bagat,ne descurcam cateva zile si cu atata lapte,il hidratez altfel si sper sa fie bine intr-un final......Nu am citit nimic in urma,merg sa-mi fac o cafeluta si poate reusesc sa recuperez ceva-cevaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Motana,e o dulce Daris!!!!Pai pune poze mai des,s-o vedemDaca nimic nu se imbunatateste,am sa-i scriu tipei,mersi pt. adresaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Alinutza,e mortal Eric cum doarme in tricicletaSi e un frumooooooosss!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Cornelia spune:
Alinutza, eu sunt departe de a fi eroina. Sunt cam varza . Ma ajuta mama. Sta cu Vladimir, plus ca seara, mai nou e onmiprezenta. Nu de alta, dar mie mi s-a intamplat sa fiu in asa hal de obosita (am zile foarte urate la birou) ca mai mut decat sa tip "la culcare" nu am putut . Nu vreau sa abuzez totusi. Caut solutii pentru la vara, in vacanta, cand nu o pot lassa pe mama cu trei copii .
Pooh, imi pare rau ca suferi atat! Nu iti pot da sfaturi, dar sper sa se termine cu bine si pt. tine si pt. Balasz!
Giova, e foart e bine Edi! Cat de mare vrei sa fie ?
Blanca, o frumoasa Eva. Se vede cat de bine s-a distrat.
Noi am plecat sambata la o plimbare, dupa cum va spuneam, si ne-am intors duminica. Ne-am cazat la o casuta, la balta la Olimp si ne-am bronzat pe nas toata familia. Eu si Stefan suntem campioni, rosii ca racul. Racusorii veritabili, Maria si Vladimir sunt bronzati frumos, ca ei au tenul mai inchis.