**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

motana mi-e draga dariuta de nu mai pot; ce-as mai trage de falcute la ea
alinuta m-am distrat sa-ti vad printisorul adormit in tricicleta; ei spune domle cum dorm ei asa in fund...

ma duc sa ma culc, ca abia acum a adormit irisuca; cred ca o iau cat de curand pe campii giova sa stii ca nici ziua nu doarmne odrasla mea decat cate vreo 15 min o data pe la 1 jum si inca ceva seara pe la 6-7; io sincer nush de unde atata energie parca suge red bull, nu lapte
noapte buna

DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

alinutza pup Ericelul somnoros si pletos de cand nu-l mai vazusem, are o fatza de strengar, valeu! puneti-l noaptea pe trici la dormit daca acolo ii place, poate asa apucati si voi somn, hehe!
bey, da pedaleaza deja sau e de smechereala cu tricicletele la varsta asta? io ziceam ca pe la 3-4 ani e buna.

chance, Cornelia, badurox merci. Da, si sora cand o vede de la distanta numai s-o bolfaneasca vrea. Am zis ca nu se atinge de Dari, ca pe mine m-a bolfanit de m-a zapacit cand eram mica, m-am traumatizat.

Nu stiu daca a fost rotavirus... a fost un virus ca au iesit leucocitele mari, deci o infectie ceva, in rest nu paraziti nimic. Nu m-am alarmat extrem de tare, caci avea stare generala buna, doar ca facea kk de 5-6 ori pe zi si moale tare, dar nu apos, cu sange sau mucucs... am citit ca astea is semnele de enterocolita sau orice ceva nasol cu stomacul. I-am dat doar o varianta de furazolidon pediatric 3 zile, fara antibiotic, fara nimic. Si niste probiotice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Chance multa bafta la intarcare

Cornelia felicitari pentru Vladimir "fasnetul". E crunt programul tau. Te mai ajuta mama ta, ca daca esti singura cu toti copiii deja ai trecut de stadiul de mama eroina...esti fenomen?.

Motana tricicleta este recomandata de la 10 luni...este adaptata pentru bebelusi ca ei care nu dau la pedale si apoi auxiliarele se scot si se poate folosi si la 2-3 ani. Ce sa zic...e innebunit dupa tricicleta...tre' sa-l plimbam si prin casa. Daca simte ca s-a oprit tricicleta, se ridica in picioare pe suporti si tipa "ne-ne" (adica ne cearta). Eu sunt uimita ce repede a crescut. Nu-mi mai amintesc deja de primele luni cand bocea non-stop si eu eram in prag de colaps.
Sanatate Dariei..e bine ca i-a trecut. Nu cred totusi ca a fost rotavirus. Stiu ca inainte de a-i face Rotarixul lui Eric, facusem research pe net si simptomele erau destul de dure. O fi fost un virusel mai mic..super ca a trecut fara prea multe medicamente.

eu sunt cu obrazul si un ochi umflateeeeee....stiti vreun remediu pentru desumflat fata (in afara de gheata)?? Mi se inchide ochiul si eu am treaba la greu...plus ca trebuie sa stau consemnata in casa.

duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Alinutza. ce ma bucur ca ne'ai Mai pus pozici cu Eric.A crescut..
mama mama si ce bine'i sta in tricicleta .motana si Daris e o scumpa,mor dupa micuta noastra mexicana.intr'adevar,e numai buna de pupacit falcute.Noi azi mergem la ferma animalelor,astept acum sa se trezeasca Denis sa plecam.pooh,ce mai face micutul?tot in grevA?noce voi ce mai faceti?chance multa bafta la intarcat.vreau pozici cu samburelul .va las acum fug sa pregatesc geanta.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Salutare

am si eu o nelamurire am citit prin mai multe locuri, ca brocoli s-ar introduce abia dupa un an si ca ar trebui dat cel mult de 2-3 ori pe saptamana ,dar gogoasa mea l-ar manca zilnic .Voi stiti ceva de asta ?

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

Theea, parerea mea e ca daca i-ai dat deja si nu a avut probleme(alergie), cred ca e ok sa ii dai in continuare…. Cat de des…asta nu mai stiu… pup

Flosideea.. intarcarea m-a uimit in ceea ce o priveste pe maria… a acceptat si biberonul.. de la tati si apoi si de la mine… in schimb socul a venit de la mine… ce tzitzi am.. s-au triplat.. stau cu legatura, cu comprese cu husti si bors, apa rece.. ma dor de ma rup… pentru ca sunt insarcinata nu am voie pastile pentru intreruperea lactatiei…
Tu continui chiar si cu muscaturile celebre?? Esti de admirat!!

Am observat ca noaptea trecuta a fost una cu muuult mailinistita pentru maria.. nu a mai dormit cu frica sa nu piarda tzitzi.. chiar s-a trezit la 4 jumate si i-am facut 60 ml de lapte si l-a supt pe tot, dupa care m-am dus cu ea treaza in bucatarie si i-am mai trantit inca 90 ml, cu care a adormit… fara figuri, fara urlete cand ii scoteam tzitzi din gura.. chiar nu ma asteptam.. sa dea DD sa fie asa si in continuare…in ceea ce o priveste..
Pup fetele aflate in mini vacanta..

mami de maria- 27 iulie 2009
9-10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Hello!!

Am ajuns si noi acasa,am petrecut 1MAi la curte la niste priteni,super incantata Stefi de iarba de,a vazut si ceva gaini,si puiuti de rata,ii fugeau ochisorii dupa ei.A bagat ieri doua partide de somn de cate o ora la cata zvapaiala a avut.Noaptea a dormit de la 11:30 paa dimi la 8 cand a bagat 150 ml de laptic.

Io sunt cam varza asa o stare naspa ,cu o stare de somnolenta continua,o moleseaala si o stare de greata.IN svhimb cu sanii sunt mai bine nu se mai intaresc asa de tare,am scapat de greu.
Ayda felicitari pentru cavaler

MOtanamoamaaa...ce dolofana scumpica,obrajorii buni de pupacit

Chance de cand nu mai alaptez adormitul a devnit mai usor,ziua cu sticluta sau ma asez langa ea sa ma simta si adoarme si seara langa ea cu sticluta de laptic.

Cornelia multumesc pentru felicitari

Giovace fain ai scapat de iesit afara,relaxare totala ah cand iese tati ?

Alinutza ce scump micul print,si tie sa te desumfli la fata cat mai repede,gheata stiam si eu ca ajuta altceva habar n-am.

Pooh cum mai sunteti ? a trecut greva?
la intreaga tufa!!!

5+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pup si eu tufa de zmeurici si gravidutele active.
Am vazut si o Daris grasunica numai buna de pupat/mancat, pe langa filiformele mele... iar Eric o dulceata de baietel.
Noi am fost ieri la un pastrav in apropierea orasului 50 km. Fetitele mele nu dorm in carucior. Au impresia ca o sa piarda tot ce se intampla in jurul lor. Fac parte din categoria copiilor super curiosi.
Si noi am scapat de gimnastica. Laura "fuge" in 4 labe prin casa, Irina tine pasul in genuchi si antebrat. O cam iau in aceeasi directie ca daca una da de o jucarie/revista/scaun si face galagie si cealalta trebuie sa vada ce e acolo. Au mai apucat la florile din ghiveci, Irina le-a si mancat, si eu ma incapatanez sa le educ ca acolo nu e voie.

Programul de somn al fetitelor ar fi urmatorul: trezirea la 8 si apoi somn intre 9,30-11. Mancare+joaca+mancare, si somn de pe la vreo 15 pana la 17. Mancare la 18 si afara cu caruciorul, baita la 21, mancare si somn pe la 22 pana dimineata.
Metoda mea de a adormi fetitele: puse in patut si adorm singure. Bine, nu chiar imediat dar tot o fac. Acum ma bucur ca am avut psihicul tare atunci cand am incercat varianta asta si adormeau plangand. Acum nu mai plang.
Plec ca s-au trezit si lovesc cu picioarele in tablia patului.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Motana ce grasunica frumusica ai tu acolo. E o scumpa.

Alinutza scump rau Ericelul mititelul. ce haios e cum doarme el in tricicleta. Cred ca si Matei are nevoie de una ca in carut nu ii mai place.

Moniland ai vrut sa iti vezi fetele patruland in patru labe si uite ca s-a intamplat cum ai vrut tu. Felicitari.

Azi Matei a intrat singurel in bucatarie a inchis usa si sa ridicat in picioare tanaduse de usa de la bucatarie. Cu greu am reusit sa deschidem usa fara sa il lovim. Numai nazdravanii face.

Ana e mai bine dar nu a avut norocul sa scape mititca de chin. E in plina eruptie dentara. Ii ies primii dintisori. Se vad amandoi asa frumos in gingiuta iar unul din ei a si spart gingiuta. E daraga de ea asa ciufi si epuizata de atata chin. Sper sa ii treaca si ei durerile de gingii.

Ma bag la somn ca maine trebuie sa ii fac fata Anei care plange acum din orice si lui Matei care se joaca 5 minute cu ceva apoi vine sa se alinte putin la mine.
Am ramas din nou singurica

Noapte buna

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Chance dac'ar fi dupa mine l'as alapta pana ar afla ce se Mai poate face cu tzitzi,eu M'am luptat Putin sa il alaptez si'mi doresc s'o fac cat Mai mult.chiar daca doare..ma bucur ca Maria a acceptat biberonul.al meu nepotel nu l'a vrut atunci cand a fost sora mea internata si l'am alaptat eu.oricum va admir pe toate trei ca aveti puterea de a mai avea un bebic la o diferenta atat de mica.si eu imi doresc inca un copilas dar nu chiar acum.nu Mai am baterie la tel Asa ca inchei si revin Maine cu cafeluta.noapte buna!

Mergi la inceput