Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Aseara am vb cu o verisoara care a ramas si ea insarcinata (10 sapt) si mama ei ma moseste pe mine la nastere. Si ce sa-mi zica de m-a lasat ci gura cascata..ca pe ea nu o lasa mama ei sa nasca in Bucuresti, ci in maternitatea din Braila (unde ea e asistenta sefa la sala de nasteri) si ca nu o sa o lase sa nasca normal, ci prin cezariana

Mai fetelor, oare asa de nasol sa fie la nasterea normala?
Sora-mea a zis ca si ea recomanda la toata lumea cezariana, cica ia fost f usor si ca nasterea normala il traumatizeaza pe bebe...ca a a vut ea in salon o mamica care a nascut normal si era extenuata si a doua zi si nu s-a ridicat din pat.

Nu stiu ce sa mai cred.......

Sa aveti o zi buna!

tina 27+ cu

cumnata mea a nascut prima data normal iar a doua oara cu cezariana...si m-am ingrozit cand mi-a zis ca nu sunt intreaga la minte daca vreau nastere normala ...ca ea daca ar fi sa mai faca un copil tot cezariana ar face ...ca te programezi, stii care va fi medicul care te asista etc

...si povestea asta am auzit-o de la mi multe persoane
si eu apar ca "nebuna" care vrea sa nasca natural

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Eu nu m-as opera pentru aceste doua motive. Ba chiar sustin ideea de a-l lasa pe bebe sa-si aleaga el data cand vrea sa se nasca, se poate la prima cezariana sigur, la urmatoarele mai greu dar se poate. Pur si simplu nu vreau sa decid eu ziua ci BEBE, maria sa . Evident ca daca se ajunge in saptamana 42 situatia cere sa faci ceva, dar e alta mancare de peste.

Tina, mamica dupa naturala era epuizata, dar cea dupa cezariana era imobilizata la pat. Asa ca ...
Eu una nu mai vreau clar anestezie generala, nu mai vreau sa ma trezesc intr-un salon de nou nascuti nestiind care-i al meu, nu mai vreau sa fac pipi in sonda si sa rog pe cineva sa ma ajute sa ma mut de pe stanga pe dreapta in pat. Pe mine m-a demoralizat sa fiu leguma dupa cezariana in timp ce dupa naturala am prins aripi vazand ca imediat ce a iesit bb ma pot da jos din pat si merge. Si legatura mama-copil a fost atat de naturala. Uite aici am scris povestea nasterilor mele, atat de diferite.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

eu iar nu am dormit...azi comand perna..desi cred totusi ca am insomnii

mai nou mi se pare ca nu imi maicreste burta...desi kg curg...

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

da, si eu am aceeasi impresie, desi noaptea cand ma intorc in pat de pe stanga pe dreapta...burta e din ce in ce mai grea... cred ca e doar o impresie de-a noastra.

Elena 24+ cu un cuminte

si eu simt ca se ingreuneaza si burtica,probabil creste repede da nu ne dam noi seama.al meu sot mereu imi spune ca a crescut si mai mare.poate asa o fi si de asta incep si sa ma simt mai

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Otilia, tin minte ca am citit povestea nsterilor tale si ma gandesc ce noroc ai avut ca ai putut sa nasti natural la a doua sarcina.

perna de dormit Bertoni - cum e? A ajuns comanda? Ma gandesc sa o comand si eu. Ce dimensiune are? Cat costa transportul in afara Buc.? Iertare daca s-a mai spus..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor..eu cred ca sunt o norocoasa..ma chinui seara cand ma pun in pat pana imi gasesc locul..dar daca am adomit.. nu mai am treaba pana dimineata

24+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Eu nu mai imi bat capul cu nasterea...am hotarat : naturala cu epidurala.(asta daca nu intervine ceva)

Paula, 27+ cu

si eu, si eu

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor..eu cred ca sunt o norocoasa..ma chinui seara cand ma pun in pat pana imi gasesc locul..dar daca am adomit.. nu mai am treaba pana dimineata

24+ cu o minune de
poze

Asa eram si eu. Ce vremuri!

29+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

eu iar nu am dormit...azi comand perna..desi cred totusi ca am insomnii

mai nou mi se pare ca nu imi maicreste burta...desi kg curg...

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

da, si eu am aceeasi impresie, desi noaptea cand ma intorc in pat de pe stanga pe dreapta...burta e din ce in ce mai grea... cred ca e doar o impresie de-a noastra.

Elena 24+ cu un cuminte

si eu cu aceeasi impresie

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

si eu la fel ...in plus dorm cu o perna micuta sub burtica ca sa nu imi atarne...si cand ma intorc de pe o parte pe alta trebuie sa ma intorc cu tot cu pernuta

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Enik stai ca ai burtica inca micuta, si eu eram la fel!
Ma duc sa citesc povestea Otiliei ca imi [lac tare mult povestile nasterilor

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Si eu am senzatia ca burta nu a mai crescut deloc, mai intreb pe aici pe la lucru daca se cunoaste ca a mai crescut , insa eu zic ca nu, sau mi se pare. Oricum cred ca si ea are pusee de crestere, la mine se intampla cam o data pe luna catre sfarsitul lunii, iar pe la inceputul celelilalte, ma trezesc cu ditamai balonul in fata, de zic ca a crescut peste noapte

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

asta am observat si eu , nu creste in acelasi ritm, sunt perioade in care stagneaza si perioade in care creste...la trecerea dintr-o luna in alta creste

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu tot pt naturala optez, atata timp cat nu prezinta risc pt bebe, merg ca taurul cu viteza. Eu din cate stiu, e mai traumatizant pt bb sa vina cand face programare nenea doctorul, fata de momentul pe care si-l alege, cum spunea Otilia atat de frumos, maria sa.
Eu una chiar stau sa ma gandesc, daca la nepoatele noastre se va mai naste natural, ca acuma toata lumea parca uita cum a fost construit organismul nostru... nu neg, daca ne dadea DD un fermoar la burtica, sa apara cand nastem, dupa care sa dispara miraculos pana la urmatoarea nastere, mi-ar fi convenit n-am baut nimic, sa stiti

Cat despre cresterea burticii, eu masor la fiecare 2 sapt, cresterea e de 1 cm pe saptamana la mine, asadar, nu e o crestere spectaculoasa, dar ea creste, creste, ca un cozonac

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput