Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
Mycya spune:
Otilia frumoasa povestioara
,sa o pui deoparte la arhivat sa o citeasca si fetele cand ajung ca noi cu burtici
.sa iti creasca mari gogoselele si sanatoase
Bianca
25+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
Mycya spune:
burtici mie mi sa facut pofta de gogosele

pline cu zahar pudra

Bianca
25+
bumblebee spune:
Mycya
esti de belea, acuma ca ai spus asta parca ma ia si pe mine pofta 
Eu citisem povestea sagetelelor de cand a venit Otilia in odiseea de iul-aug, si mie imi plac toate povestile astea, acusica o s-o am pe a mea![]()
Alina
26+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
Carmen, m-am mai gandit
, sa-i spui Letitiei ca trebuie sa ne astepte si pe noi (pe mine, Michelle si care mai avem DPN-ul atunci), o fi ea fetita harnicuta, dar trebuie sa ne astepte, pai ce, am schimbat saptamanile aproape concomitent degeaba, sa iasa la lumina cu maxim o saptamana in avans
(sper ca nu crezi ca sunt plecata... desi eu incep sa cred ca sunt
)
Alina
26+ cu 
gargarita
mousel spune:
pentru un concediu medical mai mare de 5 zile de la medicul de familie am nevoie de ceva de la medicul ginecolog?
22+
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Mycya esti de belea, acuma ca ai spus asta parca ma ia si pe mine pofta ![]() Alina 26+ cu ![]() gargarita |
eu tocmai am terminat de framantat

Bianca
25+
greierash81 spune:
buna fetelor!eu sunt o viitoare mamica de august 2010 din judetul constanta si ma bucur sa va cunosc. mai am de asemenea un baietel de 7 ani si 3 luni,care la toamna isi va incepe "stagiul scolar"
. mi e frica doar ca nu am sa apuc prima lui zi de scoala caci am sa fiu deja in perioada de lauzie dar sper ca fratiorul sa vina sanatos si sa fiu langa ei amandoi acasa la data respectiva! ma bucur sa recunosc printre voi mamici de pe alte sit uri [eu sunt daniela81],de exemplu mycya. v am pupat si multa sanatate va doresc
iubesc si sunt iubita...prin urmare traiesc si sunt fericita.........
Cris2010 spune:
Otilia, ce frumos ai povestit
.
Si eu iau fier si calciu din saptamana 28... si elevit cand imi aduc aminte
. Calciu mi-a prescris de la Sandoz, efervescent, 10 zile pe luna.
La mine a crescut foarte mult burtica in ultima saptamana. A confirmat si sotu'. Cred ca de aia am avut dureri sub burtica, cred ca de la ligamente si m-a cam mancat si pielea de la intins, sa vezi ce m-am dat cu ulei... zi de zi
.
Si eu sunt pt nastere naturala, chiar daca am auzit povesti 'horror' despre nasterea naturala. Cu Dumnezeu inainte.
Michelle, perna de la Bertoni a luat Nela. A zis ca are 160cm cu 38cm si a dormit bine cu ea. Urmeaza sa aflam si de la Puiutz a doua opinie, ca a comandat si ea.
Cris
28+ cu
beluistef spune:
Myyyyyycyaaaaaa 

trimite prin forum cateva ca deja 

Mousel eu stiu ca daca depasesti 14 zile, atunci trebuie ca sa iti poata prelungi. Mie asa mi-a zis, dar eu am bagat pentru copil, apoi pentru mine
...asta a fost anul trecut, dar nu cred ca s-a schimbat ceva.
Elena,
30+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani