Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 8
CarmenAlbu spune:
Bumblebee ce am mai ras!!![]()
![]()
![]()
Pai bine mai Mycya framanti? Manual? Uau bravo tie!
Am sa am discutii serioase cu Leti ca e fata desteapta intelege nu o sa dezminta mostenirea genetica cum spune tati mintea a luat-o de la mine ca el a pastrat-o pe a lui!![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Myyyyyycyaaaaaa ![]() ![]() trimite prin forum cateva ca deja ![]() ![]() ![]() Mousel eu stiu ca daca depasesti 14 zile, atunci trebuie ca sa iti poata prelungi. Mie asa mi-a zis, dar eu am bagat pentru copil, apoi pentru mine *************************************************** Elena, 30+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR 10 saptamani ![]() ![]() |
cum is gata promit ca trimit
Bianca
25+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
ooana spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Eu una nu mai vreau clar anestezie generala, nu mai vreau sa ma trezesc intr-un salon de nou nascuti nestiind care-i al meu, nu mai vreau sa fac pipi in sonda si sa rog pe cineva sa ma ajute sa ma mut de pe stanga pe dreapta in pat. Pe mine m-a demoralizat sa fiu leguma dupa cezariana in timp ce dupa naturala am prins aripi vazand ca imediat ce a iesit bb ma pot da jos din pat si merge. Si legatura mama-copil a fost atat de naturala. |
pai din motivele astea vreau o nastere naturala...plus ca epidurala ma va cruta de o parte din durere...am o doza de teama dar in acelasi timp si o doza de ambitie si curaj ca pot face asta pentru bebele meu
Oana
29+ Matei
Mycya spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Bumblebee ce am mai ras!! Pai bine mai Mycya framanti? Manual? Uau bravo tie! Am sa am discutii serioase cu Leti ca e fata desteapta intelege nu o sa dezminta mostenirea genetica cum spune tati mintea a luat-o de la mine ca el a pastrat-o pe a lui! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 26+ cu ![]() |
eu de obicei framant manual,nu am aparat anume dar nu cred ca m-as complica pentru cateva gogosele cu el.
tare sotul tau
Bianca
25+
paula_m spune:
Greierash bine ai venit. Sarcina usoara in continuare si sa ai un baietel sanatos si cuminte. (Asa am inteles, ca e baietel)
Sa scrii datele tale, sa te poate adauga fetele pe prima pagina.
Avem o odisee plina de fete curajoase
...bine unele nu stim ce ne asteapta, dar tot curajoase suntem.
Paula,
27+ cu 
Mycya spune:
Greierash bine ai venit printre burticile cu delfinasi

Bianca
25+
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui greierash81 buna fetelor!eu sunt o viitoare mamica de august 2010 din judetul constanta si ma bucur sa va cunosc. mai am de asemenea un baietel de 7 ani si 3 luni,care la toamna isi va incepe "stagiul scolar" iubesc si sunt iubita...prin urmare traiesc si sunt fericita......... |
Bine ai venit! SArcina usoara in continuare si sa dea DD sa fie cum iti doresti!
Cris
28+ cu
rodyka spune:
bine ai venit in delfinariu, greieras81!
eu va citesc din cand in cand uitandu-ma ciudat la burtica mea (care e ditamai burtoiul, dar tre sa o rasfat cumva
). prima data am crezut ca mi se pare dar, e stramba!!!
adica in partea stanga a buricului e mare-mare, in dreapta e groapa! incerc sa-mi dau seama pe care parte doarme, ca daca are capul in jos sub buric... umflatura ar fi...
28+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Otilia, tin minte ca am citit povestea nsterilor tale si ma gandesc ce noroc ai avut ca ai putut sa nasti natural la a doua sarcina. ![]() perna de dormit Bertoni - cum e? A ajuns comanda? Ma gandesc sa o comand si eu. Ce dimensiune are? Cat costa transportul in afara Buc.? Iertare daca s-a mai spus.. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu ![]() Poze ![]() |
Michelle, eu primesc comanda poimaine, adica vineri. Am comandat 2 perne Bertoni, de pe ingerasultau.ro. Transportul prin curier (nu prea am cand sa ajung la posta sa ridic coletul de acolo..) costa 25-30 lei.
Iti povestesc cand le primesc cat de confortabile sunt. Nela_didea a primit-o si zice ca e foarte buna.

Elena
24+ cu un
cuminte
anca_vlad spune:
Va salut si eu cu drag!
Bun veb=nit noilor mamicute!
Carmen-m-ai ingrozit la ce ai povestit-acum 6 ani cand eram insarcinata cu vlad si m-am prezentat la 24s cu contractii duresroase nici nu s-a pus problema sa ma mai trimite (practic a considerat ca e mai bine sa raman sub supravegheree) acasa-m-a internat pe loc si acolo am ramas si crede-ma ca dr nu a acceptat nika pana nu l-am avut pe vlad in brate!
Eram in 2003 la Brasov!!
Creata - e asa bine acasa am iesit in parc cu Vladut ca pe vremuri si am timp pt toate - imi aduc aminte ca ma intreba "mami dar de ce ne grabim mereu si nu avem timp nicioada sa stam mai multa fara in parc!" Acuma m timp si e fffffffffff bine si ma gandesc ca dupa ce va veni si bb2 timpul va fi si mai scurt mai ales ca va incepe si scoala!"
E BINE ACASA!
Anca +24s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani