Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bumblebee ce am mai ras!!
Pai bine mai Mycya framanti? Manual? Uau bravo tie!
Am sa am discutii serioase cu Leti ca e fata desteapta intelege nu o sa dezminta mostenirea genetica cum spune tati mintea a luat-o de la mine ca el a pastrat-o pe a lui!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Myyyyyycyaaaaaa trimite prin forum cateva ca deja

Mousel eu stiu ca daca depasesti 14 zile, atunci trebuie ca sa iti poata prelungi. Mie asa mi-a zis, dar eu am bagat pentru copil, apoi pentru mine ...asta a fost anul trecut, dar nu cred ca s-a schimbat ceva.

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

cum is gata promit ca trimit

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Eu una nu mai vreau clar anestezie generala, nu mai vreau sa ma trezesc intr-un salon de nou nascuti nestiind care-i al meu, nu mai vreau sa fac pipi in sonda si sa rog pe cineva sa ma ajute sa ma mut de pe stanga pe dreapta in pat. Pe mine m-a demoralizat sa fiu leguma dupa cezariana in timp ce dupa naturala am prins aripi vazand ca imediat ce a iesit bb ma pot da jos din pat si merge. Si legatura mama-copil a fost atat de naturala.

pai din motivele astea vreau o nastere naturala...plus ca epidurala ma va cruta de o parte din durere...am o doza de teama dar in acelasi timp si o doza de ambitie si curaj ca pot face asta pentru bebele meu

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Bumblebee ce am mai ras!!
Pai bine mai Mycya framanti? Manual? Uau bravo tie!
Am sa am discutii serioase cu Leti ca e fata desteapta intelege nu o sa dezminta mostenirea genetica cum spune tati mintea a luat-o de la mine ca el a pastrat-o pe a lui!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

eu de obicei framant manual,nu am aparat anume dar nu cred ca m-as complica pentru cateva gogosele cu el.
tare sotul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Greierash bine ai venit. Sarcina usoara in continuare si sa ai un baietel sanatos si cuminte. (Asa am inteles, ca e baietel)
Sa scrii datele tale, sa te poate adauga fetele pe prima pagina.
Avem o odisee plina de fete curajoase...bine unele nu stim ce ne asteapta, dar tot curajoase suntem.

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput

Greierash bine ai venit printre burticile cu delfinasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash81

buna fetelor!eu sunt o viitoare mamica de august 2010 din judetul constanta si ma bucur sa va cunosc. mai am de asemenea un baietel de 7 ani si 3 luni,care la toamna isi va incepe "stagiul scolar". mi e frica doar ca nu am sa apuc prima lui zi de scoala caci am sa fiu deja in perioada de lauzie dar sper ca fratiorul sa vina sanatos si sa fiu langa ei amandoi acasa la data respectiva! ma bucur sa recunosc printre voi mamici de pe alte sit uri [eu sunt daniela81],de exemplu mycya. v am pupat si multa sanatate va doresc

iubesc si sunt iubita...prin urmare traiesc si sunt fericita.........

Bine ai venit! SArcina usoara in continuare si sa dea DD sa fie cum iti doresti!

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bine ai venit in delfinariu, greieras81!

eu va citesc din cand in cand uitandu-ma ciudat la burtica mea (care e ditamai burtoiul, dar tre sa o rasfat cumva ). prima data am crezut ca mi se pare dar, e stramba!!! adica in partea stanga a buricului e mare-mare, in dreapta e groapa! incerc sa-mi dau seama pe care parte doarme, ca daca are capul in jos sub buric... umflatura ar fi...

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Otilia, tin minte ca am citit povestea nsterilor tale si ma gandesc ce noroc ai avut ca ai putut sa nasti natural la a doua sarcina.

perna de dormit Bertoni - cum e? A ajuns comanda? Ma gandesc sa o comand si eu. Ce dimensiune are? Cat costa transportul in afara Buc.? Iertare daca s-a mai spus..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu
Poze

Michelle, eu primesc comanda poimaine, adica vineri. Am comandat 2 perne Bertoni, de pe ingerasultau.ro. Transportul prin curier (nu prea am cand sa ajung la posta sa ridic coletul de acolo..) costa 25-30 lei.

Iti povestesc cand le primesc cat de confortabile sunt. Nela_didea a primit-o si zice ca e foarte buna.

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Va salut si eu cu drag!

Bun veb=nit noilor mamicute!

Carmen-m-ai ingrozit la ce ai povestit-acum 6 ani cand eram insarcinata cu vlad si m-am prezentat la 24s cu contractii duresroase nici nu s-a pus problema sa ma mai trimite (practic a considerat ca e mai bine sa raman sub supravegheree) acasa-m-a internat pe loc si acolo am ramas si crede-ma ca dr nu a acceptat nika pana nu l-am avut pe vlad in brate!

Eram in 2003 la Brasov!!

Creata - e asa bine acasa am iesit in parc cu Vladut ca pe vremuri si am timp pt toate - imi aduc aminte ca ma intreba "mami dar de ce ne grabim mereu si nu avem timp nicioada sa stam mai multa fara in parc!" Acuma m timp si e fffffffffff bine si ma gandesc ca dupa ce va veni si bb2 timpul va fi si mai scurt mai ales ca va incepe si scoala!"

E BINE ACASA!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput