Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Paula asa e, fiecare stie ce e cel mai bine, eu prin comparatie cu ce am vazut am ales ca si tine,natural, cezariana oricum se face cand incepe travaliul, sau cel putin asa e cel mai bine!
Daca am epidurala oricum nu simt!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Elena intreaba medicul, mai ales ca la spital esti mereu putin stresata si de aici urca si tensiunea!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

otilia, nu, nu mai iau utrogestan de 2 sapt, doar 2 no spa/zi

Cristina 22 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si mie mi-a dat calciu cu vit D dupa 28 saptamani, insa Fe nu.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua burtici
felicitari celor care au schimbat semnatura
vad ca vb de nastere...si eu tot naturala as vrea ca parca sa ma trezesc deodata cu el in brate si sa nu simt ca eu lam nascut mi se pare ciudat,bine ca daca ar fi nevoie de cezariana ca la mine trebuie totusi sa pun si problema asta ar fi altceva,dar sa aleg doar din ideea sa nu simt durere.Tinatu spuneai de o verisoara parca si ca nu o lasa mama ei sa nasca natural,eu cred ca totusi decizia ii apartine ei si nu mamei,mama o fi vazand atatea,si poate ii e greu sa o vada pe fata ca sufera dar eu zic ca nu trebuie sa ia ea decizii in locul ei ca la urma urmei toate suntem libere sa alegem ce credem ca e bine pentru noi.nu trebuie sa te sperie din ce povestesc altii,fiecare nastere e diferita si asta nu inseamna ca tu ai sa suferi mai mult decat altele,ci poate totusi si mai putin.dar la final cand iti vezi comoara uiti tot,merita orice durere

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

azi noapte iar am dormit raude fiecare data cand ma intorc de pe o parte pe alta simt ca ma doare ceva in partea de jos,credca ligamentele cine stie ce o fi...aaa si m-am trezit si prost dispusa ca ma simt de parca as avea o perna in loc de fund,parca mia crescut fundul peste noapte asa ma simt,l-am luat pe sot la intrebari da zice ca nu ca e in mintea mea,dar mi se pare ca pe zi ce trece is mai maresi voi patiti sa simtiti diferente de la o zi la alta ori mintea mea o ia campii

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Eu sporadic dar imi revin repede, lasa ca trebuie sa creasca toate sa sustina greutatea burticii!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

eu iar nu am dormit...azi comand perna..desi cred totusi ca am insomnii

mai nou mi se pare ca nu imi maicreste burta...desi kg curg...

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

da, si eu am aceeasi impresie, desi noaptea cand ma intorc in pat de pe stanga pe dreapta...burta e din ce in ce mai grea... cred ca e doar o impresie de-a noastra.

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

eu iar nu am dormit...azi comand perna..desi cred totusi ca am insomnii

mai nou mi se pare ca nu imi maicreste burta...desi kg curg...

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

da, si eu am aceeasi impresie, desi noaptea cand ma intorc in pat de pe stanga pe dreapta...burta e din ce in ce mai grea... cred ca e doar o impresie de-a noastra.

Elena 24+ cu un cuminte

si eu cu aceeasi impresie

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Si eu am senzatia ca burta nu a mai crescut deloc, mai intreb pe aici pe la lucru daca se cunoaste ca a mai crescut , insa eu zic ca nu, sau mi se pare. Oricum cred ca si ea are pusee de crestere, la mine se intampla cam o data pe luna catre sfarsitul lunii, iar pe la inceputul celelilalte, ma trezesc cu ditamai balonul in fata, de zic ca a crescut peste noapte

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput