Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu am luat fier de la 25-26 saptamani...la fel mi-a iesit la analize scazut la analize...maine merg sa repet analizele si vedem daca asimilez sau nu

eu de cand iau fier nu mai am ameteli, nici nu mai vad punctulete albe....

eu iau tardyferon fol, 1 pastiluta dimineata cu jumatate de ora inainte de masa (asa scrie pe prospect)

Bulina 30 fix cu poznas

sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Oana sa stii ca ai dreptate, mult a fost putin a ramas, asa ca as veni si sapt viitoare la lucru, ce mai sunt 5 zile, sapt asta aproape s-a dus, iar la cat de ocupata o sa fiu sapt. viitoare nici nu o sa-mi dau seama cum va trece. Asa ca, cu Dumnezeu inainte.

Fetelor voi ce calciu luati, mie mi-a zis ca gluconic, 2 fiole dimineata, dar mi-e teama ca asta fiole sa nu-mi dea contractii. Din ala cu D nu este bun ?

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Racusor,pe tine te uitam... si tu ai schimbat prefixul!?
Felicitari fetelor! Sa de-a DD sa fim sanatoase si sa ajungem cu bine pana la 40 sapt.
Oare Sheri in cate sapt este?

Carmen, Belu, merci de incurajari!
Eu de fel sunt cam fricoasa, dar f ambitioasa si ma gandesc cum de alte mamici au nascut normal si eu nu pot!?

tina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Belu, mie mi-a dat Ca efervescent, 2 pe zi, 10 zile pe luna.

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna diineata fetelor..
am o lene azi in mine..
bine ca nu merg la srvici..
si mie mi-a iesit la analize ca as avea o usoara anemie..dar fierul ii in limite normalae..asa ca nu mi-a dat sa iau nimic

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Aseara am vb cu o verisoara care a ramas si ea insarcinata (10 sapt) si mama ei ma moseste pe mine la nastere. Si ce sa-mi zica de m-a lasat ci gura cascata..ca pe ea nu o lasa mama ei sa nasca in Bucuresti, ci in maternitatea din Braila (unde ea e asistenta sefa la sala de nasteri) si ca nu o sa o lase sa nasca normal, ci prin cezariana

Mai fetelor, oare asa de nasol sa fie la nasterea normala?
Sora-mea a zis ca si ea recomanda la toata lumea cezariana, cica ia fost f usor si ca nasterea normala il traumatizeaza pe bebe...ca a a vut ea in salon o mamica care a nascut normal si era extenuata si a doua zi si nu s-a ridicat din pat.

Nu stiu ce sa mai cred.......

Sa aveti o zi buna!

tina 27+ cu

cumnata mea a nascut prima data normal iar a doua oara cu cezariana...si m-am ingrozit cand mi-a zis ca nu sunt intreaga la minte daca vreau nastere normala ...ca ea daca ar fi sa mai faca un copil tot cezariana ar face ...ca te programezi, stii care va fi medicul care te asista etc

...si povestea asta am auzit-o de la mi multe persoane
si eu apar ca "nebuna" care vrea sa nasca natural

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

beluistef, eu iau calciu sandoz cu vitamina c; ar trebui 1 / zi, dar uit ... si il iau la cateva zile

29+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Adriana, PAula si nu aveti contractii ? CA stiam ca daca se ia Ca in sarcina acesta da contractii, de aceea am si evitat sa-l iau , oricum si mi-e mi-a zis sa iau tot 10 zile pe luna 2 fiole...insa cum sa-l impac cu fierul ?? Merge administrat dupa 2 ore sau sa-l iau seara mai bine ?

Carmen m-ai pus un pic pe ganduri cu asimilarea Fe, poate eu nu-l asimilez pe asta pe care-l iau, daca tot vad punctulete si am ameteli ? Of, si medicii astia nu-ti dau cine stie ce informatii, te lasa asa suspendat in loc sa te lamureasca

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

elena, cica daca iei calciu atat cat e nevoie nu ai contractii. Eu am usor deficit de calciu. Poti face incercarea. Ia calciu si vezi daca iti da contractii.

29+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Belu, eu nu stiu ce sunt contractiile, si dr m-a intrebat, dar apoi mi-a zis ca dupa cum imi e colul nu crede ca am avut contractii. Nu am simtit niciodata ca mi se intareste burtica. Calciu il luam unul dimineata si unul seara, Fe nu am luat.
Eu nu mai imi bat capul cu nasterea...am hotarat : naturala cu epidurala.(asta daca nu intervine ceva) Poate o fi mai comod cu cezariana, dar am vazut-o pe cumnata mea, ca dupa cezariana nu si-a luat copilul in brate 2 saptamani si eu nu vreau asta, mai bine sa ma doara inainte si nu dupa, sa ma pot bucura de la inceput de bebe.Stiu ca fiecare organism e diferit, dar asa m-am gandit eu ca e cel mai bine si pt mine si pt copil.

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput