Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
puiutz_mic spune:
Aelita, asa este, e un medic care ia in calcul toate posibilitatile si cred ca asa o sa procedam.
Daca bebe se pozitioneaza normal, cu capsorul in jos si am toate semnele ca am posibilitatea sa nasc natural, vom merge pe nastere naturala ca prima optiune, iar daca Doamne fereste se iveste vreo problema, sa avem totul pregatit pentru cezariana.
Elena
24+ cu un
cuminte
aschiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Of, fetelor, ma puneti iarasi pe ganduri cu nasterea. Mie medicul mi-a recomandat cezariana din urmatoarele motive: 1. e prima nastere si am aproape 35 ani 2. am un fibrom uterin pe care spera sa-l poata opera odata cu cezariana, daca nu pierd prea mult sange - asta va fi o decizie de moment ![]() 3. sunt mica in bazin..sa vedem daca bebe va avea loc sa se intoarca cu capul in jos Elena 24+ cu un cuminte |
Puiutz, si eu am un fibrom, la mine e inca mic, 4 cm, doctorul nu mi-a spus ca ar fii cazul de cezariana / operatie - mi-a spus doar ca daca va creste prea mare fibromul, e posibil sa il indepartez la cezariana. Eu sunt tare micutza si ingusta si tot 34 de ani am si eu. Aici sunt insa obisnuiti cu asa o virsta la prima nastere.
Ochidut, mie doctorul mi-a dat magneziu. Mai am din cind in cind cite o contractie, dar nu f multe.
------------------
Still looking for pieces of heaven...
puiutz_mic spune:
Racusor, am impresia ca in loc sa te menajezi, tu muncesti pe zi ce trece mai mult! Cum rezisti, mama? In curand intri in luna a opta...Esti de admirat pentru cata energie ai!
DD sa te tina puternica si sanatoasa pana la termen si dupa!
Elena
24+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Aschiutza, al meu fibrom e chiar mai mic decat al tau, cel putin asa era acum vreo luna-doua cand l-a masurat ultima oara (avea 25x21 mm).
Sper si eu sa nu mai creasca si sa apelez ulterior la embolizare - uite www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/radiologie-interventionala/embolizare-fibrom-uterin-part1/" target="_blank">aici mai multe detalii despre embolizare fibrom uterin.
Elena
24+ cu un
cuminte
matusa77 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic matusa, nu ma pricep prea bine la analize, dar stiu ca unele chiar daca sunt in afara limitelor laboratorului sunt normale pentru gravide. Dar desigur ca trebuie sa le vada Dr. Fawaz. Leucocitele putin marite ar putea fi un semn de usoara infectie - ai verificat si urina? Despre hematocrit nu stiu ce sa spun. De exemplu: mie imi iesise creatinina putin sub limita inferioara, dar la gravide este normal sa fie asa. La o persoana negravida creatinina sub limita inferioara sau peste limita superioara ar putea fi semn de insuficienta renala. Vezi ce iti spune medicul. Ai facut si testul pentru anticorpi? Elena 24+ cu un cuminte |
Am fot la doctor si mi-a spus sa nu ma ingrijorez ca analizele sunt bune si in sarcina o mai i-au razna, am avut cei drept infectie urinara, dar am tratat-o , multumesc

Legat de anticorpi inca nu au aparut, am achizitionat vaccinul pentru RH negativ saptamana viitoare o sa-l fac.
saptamana 27
Ducu
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Fetelor!!! Giorgia, Belu, Eladea, ma bagati in sperieti cu semnaturile voastre. Ce putin a mai ramas!...si mie mi-e o frica...de mor!!! Aseara am vb cu o verisoara care a ramas si ea insarcinata (10 sapt) si mama ei ma moseste pe mine la nastere. Si ce sa-mi zica de m-a lasat ci gura cascata ![]() ![]() ..ca pe ea nu o lasa mama ei sa nasca in Bucuresti, ci in maternitatea din Braila (unde ea e asistenta sefa la sala de nasteri) si ca nu o sa o lase sa nasca normal, ci prin cezariana![]() ![]() Mai fetelor, oare asa de nasol sa fie la nasterea normala? Sora-mea a zis ca si ea recomanda la toata lumea cezariana, cica ia fost f usor si ca nasterea normala il traumatizeaza pe bebe ![]() ![]() ![]() ...ca a a vut ea in salon o mamica care a nascut normal si era extenuata si a doua zi si nu s-a ridicat din pat. Nu stiu ce sa mai cred....... Sa aveti o zi buna! ![]() tina 27+ cu ![]() |
tina draguta , nu te speria de toate povestile pe care le auzi...multe persoane mai si 'infloresc' cu scopul de a fi compatimite sau de a se arata eroine...
nu zic ca nu e greu, dar daca mai faci si o epidurala va fi mult mai usor...in schimb f multe femei nasc natural, ceea ce e si firesc...cezariana se recomanda in cazuri de urgenta...si nu ca un moft...eu sincer fug de cezariana...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
30+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Fetelor voi ce calciu luati, mie mi-a zis ca gluconic, 2 fiole dimineata, dar mi-e teama ca asta fiole sa nu-mi dea contractii. Din ala cu D nu este bun ? *************************************************** Elena, 30+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR 10 saptamani ![]() ![]() |
elena, eu iau calciu Sandoz cu vit D...efervescent...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
30+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui matusa77
Am fot la doctor si mi-a spus sa nu ma ingrijorez ca analizele sunt bune si in sarcina o mai i-au razna, am avut cei drept infectie urinara, dar am tratat-o , multumesc ![]() Legat de anticorpi inca nu au aparut, am achizitionat vaccinul pentru RH negativ saptamana viitoare o sa-l fac. saptamana 27 Ducu |
Daca deja ai vorbit cu dr. Fawaz si el nu s-a ingrijorat, atunci nu cred ca e vreo problema. Daca era ceva care sa-i atraga atentia fii sigura ca nu o lasa asa. A fost cazul meu cu creatinina - cu ceva timp inainte de a ramane insarcinata imi iesise creatinina foarte mare, ceea ce l-a ingrijorat pe dr. Fawaz si mi-a spus sa repet analiza. Am repetat-o de 2 ori, la 2 lab. diferite si a iesit bine, deci prima a fost gresita... Deci nu iti fa griji, daca a spus el ca e bine, e bine.
Elena
24+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Matusa, ti-am trimis si un PM acum cateva zile, poate stii ceva mai multe decat mine..
Elena
24+ cu un
cuminte
ooana spune:
| citat din mesajul lui nela_didea Oana, da perna are dubla utilitate, adica o voi folosi si la alaptat, la ambele capete e prevazuta cu scai si in felul asta se monteaza pt.alaptat. ![]() 23 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
merci de lamuriri
...o comand si eu, asta este da?! http://idealbebe.ro/bertoni-perna-pentru-alaptat-p-4342.html?osCsid=c856265f565518eda3e107ef036baef9Oana
29+ Matei

& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani