Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 13
crissy77 spune:
puiutz, 
pai 45 km ii faci in 30 min. Dar eu ce sa zic ca vreau sa nasc la Iasi (150 km)
?
Deci no spa-ul luat preventiv de mine e luat... degeaba?
michelle, contractii dureroase = ceaa ce simti tu (intarire burticii...) + dureri ca la menstruatie.
kittyescu, by the way... Si mie mi s-a "recomandat" cezariana (pb mea cu tiroida + circulara de cordon). Tie ce ti-a zis legat de nastere normala si tiroida? Despre preturi povestea btz acum vreo 2 zile. Eu mi-am salvat, iti dau eu pe mess (sau trimit in contul comun).
www.bucataras.ro/retete/4475/gogosi-galbene-si-pufoase-post-.html" target="_blank">Gogoselele Mycyei
Cristina
22 s cu bocanila &
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
matusa77 spune:
Am vazut ca discutati de nasteri
PUIUTZ daca dr.Fawaz ti-a recomndat ceazaraiana are motive intemeiate, el nu este adeptul cezarienei( comoditate -pe el nu-l defineste cuvantul acesta) si chestia cu bazinul mic e ceva banal probabil altele sunt motivele, eu recomand cu calura acest medic si va dorec tuturor sa aveti parte de un astfel de medic, dupa cum vad poate da lectii celor pe care Carmen i a intalnit in Ungaria
saptamana 27
Ducu
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 Am vazut ca discutati de nasteri PUIUTZ daca dr.Fawaz ti-a recomndat ceazaraiana are motive intemeiate, el nu este adeptul cezarienei( comoditate -pe el nu-l defineste cuvantul acesta) si chestia cu bazinul mic e ceva banal probabil altele sunt motivele, eu recomand cu calura acest medic si va dorec tuturor sa aveti parte de un astfel de medic, dupa cum vad poate da lectii celor pe care Carmen i a intalnit in Ungaria saptamana 27 Ducu |
mie nu mi s-au parut intemeiate motivele,dar daca are altele intemeiate,fara nici o indoiala !
eu nu cunosc medicul,am vorbit strict pe motivele puse mai sus,care nu sunt criterii grave la 24 de saptamani.
si ma gandeam sa nu fie un medic care prefera programarea unei cezariene decat sa fie trezit din somn sau scos din concediu,mai ales ca e luna august,si cam toti vor sa plece in concediu,si daca au o gravida pe lista intre iulie si august...deja omul nu-si mai poate face planul de plecare anul asta din timp.
trebuie puse toate in balanta ,discutat exact cu medicul ,care sunt motivele lui,mie una nu mi-ar fi de ajuns nici ca el nu face de obicei,daca nu imi da motive temeinice.
si nu vorbesc de cezariana,ci asa in general,si daca eu vreau cezariana iar medicul imi recomada naturala,sa imi aduca motivele lui ! si daca nu mi s-ar parea suficiente,clar ca as alege cezariana din cauza ca nu mi-a dat motive reale pt cealalata optiune.
deci eu aici vorbesc in general de niste explicatii clare,indiferent de alegere.
daca nu imi da suficente motive pt o alegere,indiferent care,pt mine nu prezinta credibilitate din momentul ala oricare ar fi alegerea,chiar daca si eu mi-as dori-o cu ardoare !
nu stiu daca am explicat cum trebuie ce vreau sa spun,ca scriu in fuga,ca de obicei
sa nu se intelegea ca sunt impotriva cezarienei,ca mie imi trebuie 5 minute sa ma hotarasc daca mi se da un motiv care mie sa imi dea incredere
24+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Mycya spune:
racusor cand vedem si noi balonasul de 30 de sapt
?
Bianca
25+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
CarmenAlbu spune:
Aelita sunt absolut de acord cu tine, si m-am distrat cu povestea contractiilor in masina!![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
kittyescu spune:

Crissy, mie dr in prima faza pe la inceput a zis ca imi recomanfa cezariana, asta pentru ca eu de fiecare data ma strambam si comentam cand trebuia sa imi bage sonda pentru eco vaginala, si ii ziceam ca ma doare. Apoi cand am mai fost la el la cabinet, am mai vorbit si cu alte gravidute. Ele ziceau ca si lor le-a recomandat tot cezariana. Apoi am aflat oarecum motivul. Dr are de la inceputul lui Iunie pana la inceputul lui August 50 de gravide care trebuie sa nasca. Asa ca nu cred ca se mai complica sa piarda vremea cu una care vrea sa nasca normal, care poate habar nu are sa impinga si care se chinuie ore intregi. Cred ca de aceea prefera varianat cu cezariana.
Astept sa ma duc saptamana viitoare la el la control (ca trebuie sa ii duc si titrarea de anticorpi dr RH) si apoi sa ma duc si la medicul endocrinolog ca sa vad ce imi zice, daca se recomanda cezariana sau nu.
Inca nu stiu nici eu care o fi mai ok. Daca e ca nasterea normala sa constituie un stres pt tiroida, pe care si asa o pierd, incet-incet, o sa optez pentru nastere cezariana. Ideea e sa am laptic si sa vina lapticul. Asta e problema mea.
Va 
puiutz_mic spune:
Otilia, Enik, Aelita, Crispro, Crissy va multumesc pentru incurajari si pentru explicatii!
Aelita esti o comoara! Mi-ai dat curaj, plus ca dupa cum povesteam, nu stiu de ce mi-a intrat in cap ca nu o sa mai fie timp pentru cezariana la mine
..vad ca si tu ai patit cam la fel, bine tu oricum nu aveai planificata o cezariana.
Iti multumesc din suflet pentru toate sfaturile si pentru ca ne impartasesti din experienta ta!
Matusa, stii bine ca am totala incredere in dr. Fawaz si eu il recomand cu caldura tuturor! El mi-a recomandat cezariana, dar mi-a spus ca putem incerca si nasterea naturala daca vreau, doar ca el nu prea mi-o recomanda... In fine, cum spunea si Aelita, e prea devreme pentru o decizie acum, o sa vedem cum va fi bebe pozitionat si care va fi si starea mea fizica in apropierea nasterii.
Ma gandesc ca daca nu vom detecta nici o cauza importanta care sa necesite o cezariana, macar ii datorez lui bebe sa incerc nasterea naturala, pentru ca el se pregateste intens pentru aceasta si in al doilea rand mi-o datorez si mie ca femeie. Nasterea naturala e o experienta pe care cred ca fiecare femeie capabila sa faca asta ar trebui sa o aiba.
Va multumesc inca o data, imi prind tare bine opiniile voastre! 
Elena
24+ cu un
cuminte
nela_didea spune:
Racusor mi-am comandat hainute si accesorii de pe www.ingerasultau.ro si de pe www.bebestore.ro. Unele produse sunt la promotie, trebuie sa stai la panda. De ex. mi-am luat set de 7 body-uri cu 49 lei, uite aici http://www.hainuteshop.ro/hainute-1986-set+7+body+mother+care.html. Mai sunt si pe www.magicbebe.ro insa nu am reusit sa finalizez comanda si pana la urma am intrat pe alte sit-uri si am comandat. Am sa fac pozici sa le vedeti si voi.
o seara buna sa aveti.
23 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 Va fetelor.mie mi-au sosit rezultatele analizelor, am numarul de leucocite cam mare limita ar fi intre 4-10 eu am 11,61 iar hematocritul limita este intre 35-45 eu il am mai mic 34,8, a mai patit cineva asa cu analizele? ![]() saptamana 27 Ducu |
matusa, nu ma pricep prea bine la analize, dar stiu ca unele chiar daca sunt in afara limitelor laboratorului sunt normale pentru gravide. Dar desigur ca trebuie sa le vada Dr. Fawaz. Leucocitele putin marite ar putea fi un semn de usoara infectie - ai verificat si urina? Despre hematocrit nu stiu ce sa spun.
De exemplu: mie imi iesise creatinina putin sub limita inferioara, dar la gravide este normal sa fie asa. La o persoana negravida creatinina sub limita inferioara sau peste limita superioara ar putea fi semn de insuficienta renala.
Vezi ce iti spune medicul. Ai facut si testul pentru anticorpi?
Elena
24+ cu un
cuminte
aelita spune:
PUIUT iti spun cum a nascut o prietena de-a mea in septembrie,la varsta de 40 de ani,PRIMA SARCINA! nu i-au recomandat cezariana,a mers pe natural atunci cand a venit bebe.i-au pus epidurala foarte repede,nu a avut dureri mult timp,adica,si statea monitorizata ,insa s-a blocat la un moment dat dilatarea,trecusera orele si nimic,nu era nici asta o problema reala,dar,monitorizata fiind,au vazut ca bebe nu va mai fi curand prea bine acolo si ca nu mai pot astepta dilatarea naturala.asa ca au hotarat si in 10 minute au bagat-o la cezariana.
ce vreau sa spun,ca desi nu era programata,ca desi s-a mers pe natural,cezariana s-a putut face in conditii bune atunci cand a fost cazul,si nici nu a fost facuta de urgenta asa pe fuga si in durerile nasterii...ea era bine merci,practic au hotarat medicii atunci din cauza ca bebe nu mai era asa bine acolo.altfel,oricum era bine merci ,fara dureri.
deci,ma gandesc,daca acest medic e foarte bun,e unul care merge pe natural,poate sa mearga cu tine pe natural de la bun inceput,dar cu sala pregatita si ideea ca poate veni cezariana nu asa in urgente riscante,ci facuta cu calm,in functie de monitorizarea copilului.
adica nu exclus nici una nici alta,ca nu poate decide de acum!
24+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)