Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Mycya m-ai facut sa salivez. O sa trebuiasca sa framant si eu...asta e.
23 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

burtici nu e vina mea ca am citit povestea otiliei si acolo am vazut cuvantul GOGOSELEsi doar atat mia trebuit ,ca mi le imaginam.le-am papat pe toate numa eusotu nu a apucat nimic
sa ai pofta daca iti faci

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mycya si mie mi-a adus sotul acum, a cumparat, am pus si putin gem deasupra!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Shery, asteptam cu nerabdare vestile bune!

Gabitza, n-am cuvinte, tanti aia psihopata sa stea depaaaaaaaarte de voi, nici macar poze n-ar trebui sa vada cu nepotelul, nu de alta, dar mie chiar imi pare periculoasa. Bine macar ca nu trebuie sa o suporti.

Kittyescu, eu stiu de la o studenta la medicina(anul 4) ca fortansul merge, inlocuieste cu succes clisma, acuma se poate lua inaintea multor operatii.

Ochidut, daca ai mai mult de 4 contractii pe ora fuguta la doctor, ca nu-s dureroase, nu conteaza. Vorbeste cu medicul, oricum, un conctail no-spa, scoubutil injectabil e de preferat. Eu inca mai fac de astea cand am vreun drum sau ceva mai multa solicitare. Daca nu, macar uscosin(scoubutil supozitor), e mai eficient decat scoubutilul tablete+ no spa desigur. Sanatate multa si sper sa ne spui ca s-au calmat contractiile.

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

acasa in sfarsit

CD totul bine? cum a fost la nunta?

vad ca vorbeati de nasteri...ufff...si eu vreau natural cu epidurala, desi imi e cam frica, trebuie sa recunosc!! am invatat cum sa respir ca o moasa buna iti face masaj, te ajuta sa nasti...acum o fi mai greu sau mai usor, cum vrea Doamne Doamne!!

Mycya asa eram si eu cand a inceput sa creasca burta si celelalte dar e normal...cand burtica o sa creasca si mai mult, nu o sa mai simti asa diferenta si te focusezi pe bebelina si pe burtica te-am vazut, esti o frumoasa

mi-am facut acum cateva poze, cu balonasul, cum zice "Belu"

Carmen asa m-a amuzat sotul tau

Greierash bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Sherisa vii cu vesti bune!

btz_ovi ma infior cand povestesti de soacra ...off, nu credeam ca ar putea exista asemenea mame

ochidut magneziu ei pentru relaxarea uterului? Carmen parca spunea ca no-spa doar ia durerea, dar magneziu relaxeaza...eu la inceputul sarcinii, cand aveam contractii, luam 3 magneziu pe zi si mi-au trecut...plus program de 6 ore...vad ca esti in saptamana 29 deja, mai bine vezi de riscuri si incearca sa stai si pe acasa...nu poti sa lucrezi de acasa daca e? sau sa mergi alternativ?

nela de unde ai comandat lucrusoare?

Bulina 30 fix cu poznas

sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mycya acum mi-ai facut pofta

ne mai dai te rog o data reteta? si pentru portie mica, cum ai facut tu ca sa se faca si sa se manance repede

(daca ma aude dr cu din astea, ma mananca )

Bulina 30 fix cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

PUIUT eu nu contest motivele medicului,nici daca vrei sau nu cezariana.doar ca primul motiv nu mi se pare profesional.nu se face cezariana pt ca ai 34 de ani.eu la varsta aia am nascut in 40 de minute.si nu am fost un caz exceptional,pur si simplu nu e asta un criteriu pt cezariana,te poti chinui mai mult la 20 sau la 40,depinde de alte cauze,aici nasc marea majoritate spre 34 de ani ,si nici nu isi pune cineva problema de vartsa ! motivele astea le-am auzit numai la romani,aici nici nu se punea problema ca fiind varsta inaintata.de ce?pt ca lumea e obisnuita sa nasca peste 30.in Ro sunt mai putine nasteri si medicii nu au experienta,si au impresia ca peste 30 trebuie sa fie riscant fara cezariana,dar e numai pt ca nu au cazuri mii la activ ! cand or avea-pt ca si acolo inainteaza an de an varsta mamelor la prima nastere,atunci isi vor schimba si ei parerea si vor vedea ca nasterile sunt la fel.
deci,tu fa cezariana daca asa vrei,sau crezi,dar nu din criteriul asta ! poti avea o nastere super usora !sau nu..

mica in bazin-iarasi e un criteriu de moase de acum doua generatii.
ce inseamna mica in bazin?pozitia copilului o va vedea la ecografie.
ceea ce pt el e mic in bazin pt altul poate fi normal,stii tu ca si slab sau gras.daca ma vedea pe mine la 34 de ani incepand sarcina cu 48 de kg,la aproape 170 inailtime,iar la 5 luni abia aveam 50 si ceva...deci la saptamanile pe care le avem noi acum asa eram atunci.nu am facut miscare,si ziceau ca trebuieee ca sa nasti repede,ca deh,varsta.am stat ca o pleasca toata sarcina.ce ar fi zis doctorul tau daca ma vedea? si la 40 saptamani mai aveam nitel si nasteam pe autostrada in ziua aia,daca se facea aglomeratie,am avut mare noroc iar sotula condus cu 150 la ora ca sa putem ajunge la timp ! nu a fost timp de perfuzii ,de pidurala,nu au mai putut nici sa imi ia sange ,avea deja capul la iesire !

eu nu zic sa nu faci cezariana,domane fereste ! doar ca nu dfupa criteriile astea !!
e prea devreme,la 24 de saptamani,sa spuna el daca se intoarce copilul,si mie imi miroase ca baga niste motive ca sa te sperie pt comoditatea lui.
cat despre fibrom,nu e nevoie de ditai cezariana ca sa scapi de el ! preferabil alta data,cand esti bine fizic din toate punctele de vedere,sa infrunti o operatie normala,nu e cazul sa le faci odata toate ,acum sunt multe,laptele care vine,complicatii,fizic,hormoni,recuperarea e oricum grea dupa o nastere in care fizic ne-.am transformat 9 luni,nu e cazul sa faci si altele in acelasi timp.

daca alegi cezariana ca asa vrei tu,de frica sau cum vrei tu,da! dar motivele pe care ti le baga medicul asta,nu sunt reale.

OVI BTZ numai o femeie rea la suflet,neagra !!! ar putea ura asa ceva unei persoane,nu mai zic ca e vorba de nepotul ei !!!! dar niciunei persoane nu ii poti dori sa moara cu copil cu tot la nastere ca sa ce??sa traiasca ea fericita?nu are loc pe lume daca esti si tu ? nu tu i-ai luat baiatul,baiatul SE INSOARA ca asa e normal si natural,doar ea e psihopata si obsedata si nu mai traieste in realitate,ci in visele ei de nebuna! femei ca ea,in istorie,faceau crime . nu e departe ..sa se trateze cand se duce la munca!
am mai vazut cazuri...unii se lasa stapaniti de ura,posedati ! nu stiu sa traiasca altfel decat sa dea cu venin ! sunt negri !
sa nu permiti sa vada copilul niciodata,nu din razbunare,dar e o femeie dezechilibrata !

CRIS-

Citat:
nu degeaba lucreaza acolo unde lucreaza.
desigur ai vrut sa spui altceva
Eu as spune ca e mare pericol ca lucreaza acolo!! e un spital unde iti duci bolnavii,si o nebuna din asta care nu e in stare de oamnei sanatosi,cum poate fi in stare de niste bonavi care au nevoie de mutla atentie si profesionalism?
nu spitalul o innebuneste,ca ar insemna ca toti acolo sunt mai nebuni ca pacientii,si atunci noi unde ne ducem bolnavii psihic?
aia e o institutie in care asemenea femei nu auc e cauta !
si nicaieri unde se lucreaza cu oameni,mai ales cu bolnavi.
una din asta -si suuunt !-daca ar lucra la maternitate,ar fi jalea femeilor !!!

FLORENTINA-da,la 4900,curajos medicul sa faca nasterea natural!

CRISPO,da si eu am ajuns la spital la prima nastere,cat pe-aci sa-.l fac in autostrada Dar am ajuns!bine,doar 45 de km facuti cu 150 la ora,cred ca si mai mult pe unele portiuni.eu ma tineam cu mainile de maneruld e sus,si stateam in calcaie si in cap ! capul pe spatarul scaunului,nu mai puteam sa stau in fund.
apa nu mi s-a rupt ! ca eu o asteptam
asa ca nu va luati dupa teorii de prima nastere si varste...depinde de cum vrea bebe sa iasa! am mai scris mai sus si lui Puiut,si cat de slabanoaga am inceput sarcina si cam cum eram la 5 luni.copil de 3200.din masina,direct mñau aruncat pe un scaun cu rotile,m-au alergat pe holuri,nu stiu cand m-au imbracat,dezbracat,sotul era deja imbracat in halat si cu punga pe cap hahaa si in picioare,si medicul zice:se vede capul,iese !
40 de minute cu alergat pe hol cu tot,cu vazutul la urgente,cu pusul pe masa,cu medicul care s-a incapatanat sa nu taie,a zis ca e o nastere super rapida,ca in 5 minute iese,si ca nu taie ! nu am avut noroc din cauza ca eu mai mult tipam decat impingeam,si a taiat,daca taia din prima iesea in 5 minute.dar a zis si el sa faca treaba buna.nu iti spun cum ma speria lumea ca o sa nasc greu !! ca vine greu,ca e prima,ca e varsta,ca sunt slabanoaga ,ca,ca...Asa ca nu se stie niciodata !!!!

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu va spuuun ce planuri de epidurala imi faceam eu la prima nastere,cum intrebam peste tot,la odisee,cum e,cand se face,in ce dilatare...si nu a mai fost timp de nimic.si cezariana daca as fi vrut,era pierduta,adica orice plan as fi afcut eu,nu a mai fost timp de nimic!
si eu asteptam sa se rupa apa ! asteptam pana acuma cred

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Mycya si mie mi-a adus sotul acum, a cumparat, am pus si putin gem deasupra!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

bune si cu gem,si mie imi plac mai ales cu gem de visinee acu ne-am facut pofta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mycya acum mi-ai facut pofta

ne mai dai te rog o data reteta? si pentru portie mica, cum ai facut tu ca sa se faca si sa se manance repede

(daca ma aude dr cu din astea, ma mananca )

Bulina 30 fix cu poznas

racusor uite http://blog.bucataras.ro/gogosi-pufoase/ eu nu am pus rom ca nu am avut,si am pus numai un ou ca am facut jumate.deci am redus tot la jumate.sa ai pofta
si nu am pus nici zahar inautru in aluat doar un pliculet de zahar vanilat si nici ulei ,doar la urma am adaugat km o lingura sa nu se mai lipeasca aluatul de maini,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

AELITA ce m-am distrat citind pataniile nasterii. Desi cred ca in momentele alea nu prea va venea voua sa zambiti... Asa e, suntem diferite, nasterile sunt diferite, bebeii cresc diferit, burticile se dezvolta diferit... Asa ca, cum vrea DD. De aia ne rugam sa fie bine.

Cristina 28+ cu

Mergi la inceput