Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 15
puiutz_mic spune:
fetele care ati intrat in luna a saptea, aveti bagajelul pregatit pentru spital? Sau e prea devreme in luna a 7-a?
Eu sunt la mijlocul lunii a 6-a, dar inca nu am cumparat nimic... Cred ca incetul cu incetul trebuie sa incep cumparaturile, mai ales ca nu prea mai pot merge mai mult de 1 ora-2 fara sa ma odihnesc.
Elena
24+ cu un
cuminte
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aschiutza . Eu sunt tare micutza si ingusta si tot 34 de ani am si eu. Aici sunt insa obisnuiti cu asa o virsta la prima nastere. |
omenirea in general s-a speriat de lucrurile noi.
acum 15 ani,aici auzseam de nasterea fara dureri,nasterea cu epidurala,
ACUM 10 ANI s-a nascut aici finuta mea cu epidurala,rapid,fara dureri,3500g,nu imi venea sa cred !!!! mamica a stat 2 ore la travaliu,noi toti pe hol ne framantam,ies asistentele si cheama sotul,ii spun sa vina cu ei sa asiste la nastere ,el tocmai ne spunea ca nu vrea,dar i-a fost rusine sa nu se duca luat asa pe sus,iar asistentele acelea nu isi inchipuiau ca e un barbat care sa nu asiste la nasterea copilului si sa nu isi tina nevasta de cap
ZECE MINUTE adurat si a nascut !
pe vremurile alea,in Romania se spunea ca nu se naste bine cu epidurala,ca nu e recomandata,ca nu mai sunt contractii,ca femeia nu simte sa impinga..si tot felul de prejudecati ,spuse de medici care nu vasusera in viata lor o nastere sub anestezie si le era frica !
si nu era decat diferenta intre a scoate maseaua pe viu ca pe vremuri,si a scoate maseaua sub anestezie! aceeasi practica !
Acum deja sunt multi care au vazut,au practicat,si nu le mai e asa frica...
24+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
ooana spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic fetele care ati intrat in luna a saptea, aveti bagajelul pregatit pentru spital? Sau e prea devreme in luna a 7-a? Eu sunt la mijlocul lunii a 6-a, dar inca nu am cumparat nimic... Cred ca incetul cu incetul trebuie sa incep cumparaturile, mai ales ca nu prea mai pot merge mai mult de 1 ora-2 fara sa ma odihnesc. Elena 24+ cu un cuminte |
n-am pregatit nimic inca
Oana
29+ Matei
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Racusor, am impresia ca in loc sa te menajezi, tu muncesti pe zi ce trece mai mult! Cum rezisti, mama? In curand intri in luna a opta...Esti de admirat pentru cata energie ai! DD sa te tina puternica si sanatoasa pana la termen si dupa! ![]() Elena 24+ cu un cuminte |
cam da...din pacate
dar nu vreau sa mai comentez nimic...Doamne ajuta sa ma mai tina puterile inca 4 saptamani si 2 zile dar au cam inceput sa ma lase puterile...

ce e bine, ca in general reusesc sa nu ma enervez si stresez ca inainte...desi uneori imi vine sa

Bulina
30 fix cu
poznas
sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
am pus poze ![]()
Bulina
30 fix cu
poznas
racusor2010 spune:
eu nu pregatesc nimic
macar cu asta nu imi bat capul, ca la particular mergi cu poseta si pleci cu bebe
si cu buzunarele goale ![]()
Bulina
30 fix cu
poznas
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 am pus poze Bulina 30 fix cu poznas sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Chiar m-au emotionat pozele! Esti foarte frumoasa si tandra cu bebelusul din burtica!
Sunt chiar artistice pozele! Sa fiti sanatosi amandoi si sotul pe langa voi!
Elena
24+ cu un
cuminte
baby78 spune:
| citat din mesajul lui greierash81 buna fetelor!eu sunt o viitoare mamica de august 2010 din judetul constanta si ma bucur sa va cunosc. mai am de asemenea un baietel de 7 ani si 3 luni,care la toamna isi va incepe "stagiul scolar" iubesc si sunt iubita...prin urmare traiesc si sunt fericita......... |
Bine ai venit la odiseea noastra..sarcina usoara! Ma bucur ca se mareste grupul constantencelor..

26+
aelita spune:
RACUSOR-
| mergi cu poseta si pleci cu bebe |

ma duc sa vad pozeleeeeee
24+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)