Aspirante optimiste > 20 ani (486)
Raspunsuri - Pagina 2
cos_minutza spune:
Doula habar n-am daca am ovulat sau nuMedicul mi-a zis ca as avea 1% sansa de sarcina si mi-a intrat la bibilica ca daca e Se poate sa fie endometrul de 14 intr-o eventuala sarcina,mai creste intre timp?Sper sa nu razi de mine dar habar n-am
Multumesc
Cosmi
cos_minutza spune:
Neatza MadutzaTe asteptam cu vesti despre analiza.Deci o sa fi rasfatata de mami
Cosmi
roxy_s spune:
neata fetelor
paula ce papica bunaaaa
cosmy si eu ma bucur mult ca doctorul ti-a dat vesti bune,ce bine ar fi ca 1% ala sa fie valabil si sa fie,
vas ce misto de tine ca iti iei concediu. dar cum de iti iei acum si nu in vara?? la vara nu-ti mai iei?
doula ce matinala esti azi multumesc pt raspunsurile de ieri.
sherbi lasa ca ramai gravi si iti iei tu alt carucior mai misto
madutza chiar vorbisem cu o colega de munca si mi-a zis ca nepotelul ei de 1 an jumate a facut enterocolita si cica tot asa facea diaree , nu manca, era moale si l-a internat. tu ai zis de cristi ca este vioi nu?poate nu este nimic grav si ii trece repede
sper ca n-am uitat de nimeni
Viitoare mamica
roxy_s spune:
unde sunteti fetelor??
asa treaba multa aveti??
eu azi am timp de vorbit si n-aveti voi
Viitoare mamica
madutza_bra spune:
roxy, da Cristi e vioi si pare sa fie spre vindecare, cu tratam pe car i-l dau acum si cu rez de la analize (daca tb schimbat tratam) sper sa-l pun cat mai repede pe picioare.
noi avem platit concediu de 1 mai in Bulgaria si vreau sa plec linistita. Daca nu dadeam banii nici nu plecam...oricum vroiam sa mergem toti 3, dar in cond astea il lasam la mama pe baiat
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
roxy, eu sunt pe aici dar caut info despre endomentru pentru cosmi, dar nu gasesc mai nimic care sa indice valorile endometrului
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
cos_minutza spune:
Neatza Roxi,si eu sunt pe aici numai ca nu prea apuc sa scriu
Madutza esti o scumpa si eu am "gugalit" aseara si nu am gasit nimic exactMultumescMa bucur ca Cristi e mai bine.
Cosmi
vas spune:
Nu, roxy, am si in august 2 saptamani. Am noroc ca ma inteleg cu colege de birou si la inceputul anului ne facem programarile sa se potriveasca.
Eu iubesc marea, si nu prea sar peste concedii din vara.
bebelu, unde esti????+
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
roxy_s spune:
vas mie-mi zici, eu sunt inebunita dupa mare.
nici eu nu ratez marea in nici o vara, ca de munte sunt satula ca doar la munte stau.
Viitoare mamica