Aspirante optimiste > 20 ani (486)
Raspunsuri - Pagina 3
ukume24 spune:
Buna dimineta dragele mele,
Mi-i tare dor de voi dar din pacate nu prea pot intra in fiecare zi pentru ca am de lucru si nu ma prea pot aduna ....deh cu ala mic in burtica care face ce vrea din mine nici nu ma mir. Dorm destul de mult dar ma trezesc des noaptea , iar dimineata am program de .
Dar nu ma plang si astept cu nerabdare sa-l vedem pe bebe in luna mai la ecograf. Mi se pare ca a trecut o vesnicie de cand nu l-am vazut desi sunt abia 2 saptamani jumate si ma gandesc ce bine ar fi sa am un ecograf acasa .
Madutza imi pare rau de Cristi. Doamne ajuta sa se faca bine cat mai repede.
Cosminutza din pacate nu stiu nik de endometru dar sper sa ne dai o veste buna cat de curand.
In rest va de molipsire.
8+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
PaulaFrida spune:
Ukume ma bucur ca mai treci si pe la noi. burticutza de molipsire
Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker
roxy_s spune:
ukume
vino mai des la noi, te asteptam cu drag.
sau mai bine sa venim noi la tine la odisee
Viitoare mamica
roxy_s spune:
bebelu unde esti?
mi-am mai comandat de la miniprix o jacheta si un tricou pt al meu.
jacheta este cam maricica trebuie sa i-o dau lu' mama sa mi-o modifice putin, dar tricoul este beton , asa fain si are un material...
azi iti da si raspunsul la hcg??
cosmy tu ce mai invarti pe acolo?
Viitoare mamica
cos_minutza spune:
Ukume ma bucur enorm ca ne mai scriiMa bucur ca sunteti bine si multumim de pupicei
Paula e bun ceaiul?
Roxi vin la tine la munte,ma primesti?Ador muntele
Vas daca nu sunt indiscreta,unde mergeti in concediu?
Cosmi
cos_minutza spune:
Roxi invart hartoageBebelu a zis ca intra mai pe dupa amiaza ca merge pana la tati ei.
Cosmi
PaulaFrida spune:
cosmy nu am facut inca,azi o sa-mi fac,dar zice ca e bun la gust nu ca si cel de napraznic
Roxy eu tot pe acasuka,abia astept sa putem sa ne apucam de treaba
Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker
roxy_s spune:
cosmy te primesc cum sa nu, chiar iti recomand sa vii.
asa aer curat este, noi in fiecare week-end iesim la padure, dar stii cum este?? tipenie de om nu vezi, o liniste si un cantec de pasarele....asa imi place. chiar ca te relaxezi, nu tu masini , nu tu oameni multi.
imi place si marea , dar n-as da muntele pe mare.
Viitoare mamica
roxy_s spune:
paula ce ceai ai zis ca bei? ca zici ca-s picata din satelit nu mai stiu. in afara de cel de napraznic.
Viitoare mamica