Prietene la bine si la greu - 6

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetele de la H., nu v-ati intors bre???sa imi clatesc si io ochii cu pozici muuuuuuuuuuuuuultee!

Ancutz, unde umbli mami???de cand te-am parat ca umbli numa fleaura nu te dezici vad...

Ramonika, incepusei tu in verva mare capitolu 1 aici, am zis ca te prind mai vorbareata, dar te cotesti. Cand ne pui si noi o poza cu fenomenu' de socializare a lu Ruxi cu Vladutu???

Mami Ilinca din ce stiu eu de pe la noi a inceput lucru Dankutza, si mai sunt fetele care lucreaza de acasa: Smara si cu Andre..Ele sunt vitezele, si bravo lor ca pot...io una nu mai am unde sa ma intorc la lucru, si chiar de as avea...tot nu ma trage ata Totusi cateodata simt si io ca ma sufoc doar acasa cu copilu si gospodaritu...prea e munca de sisif, si cand vine vorba ce ai facut...nu se vede nic..

Ionela bafta sa iti gasesti o rochie pe plac, si astept si poze cu ea bineinteles

Stephy, hai tu ca e proaspata diversificarea de la Stefita, nu cred sa ai tu vreo problema.....Si da, mi piace Licuriciu , asa ca bagati mare..oricum suntem mai multe laure pe aici si ne cam incurcam..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Si cateva pozici noi cu Foiciul meu ...pe fulgusoriCea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.ro/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465188020727063986

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ma linisteste gandul ca nu suntem sinurii care ne luptam cu nesomnul... asa cum zici si tu Cory, probabil ca e un episod...care va trece...si daca la toate astea mai adaugam si problema gingiilor inflamate...e de inteles si starea lor de agitatie...cateodata cred ca exagerez....uit ca Rares e doar un bebelus...offf....ce mama denaturata sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Lavi - stai lini ca nu esti nicidecum mama denaturata doar o mamica obosita care isi iubeste mult puiul si nu vrea ca el sa fie miorlait, obosit ci odihnit si linistit. dar mai e putintel, o sa vezi Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.ro/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465188020727063986

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ramonika, incepusei tu in verva mare capitolu 1 aici, am zis ca te prind mai vorbareata, dar te cotesti. Cand ne pui si noi o poza cu fenomenu' de socializare a lu Ruxi cu Vladutu???

is p-aci, citesc cu spor placintele voastre. da nu ma bag sa concurez cu asa ceva, ca n-as castiga nici in o mie de ani...
ma ocup cu printzesa care vre mereu atentie, iar cand doarme (adica de 3-4 ori pe zi cate juma de ora ), mai fac si eu ceva prin casa...

solializarea cu matza e ca se ignora reciproc... Ruxi se uita la motan doar cand el e in miscare, altfel probabil il crede jucarie... eh, peste vreun an ce smotoceala o sa-i traga...

am vazut palariuta, e meseriasa, ca si celelalte de altfel.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca

Hai ca mi-am mai adus aminte de ceva....voi ati inceput serviciul? Daca da,cum reusiti sa faceti fata situatiei ? Eu ma gandesc cu groaza ca va trebui sa ma desprind de ea pe la 1 an si sa ma intorc la serv....desi initial am zis ca stau doar 6 luni acasa ,acum nu as pleca nici daca imi ofera luna de pe cer...e asa de frumos cu puiul mic (chiar dc e si greu)!

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Din cate stiu eu, sunt singura de aici care a inceput serviciul. Bebelina avea 2 luni jumate cand am inceput. Este foarte obositor. Uneori am momente cand nu mai pot. Trag de mine.
Exemplu: de 2 zile eram convinsa ca fata si-a scos masa de noapte. Chiar i-am si spus sotului, foarte mandra de chestia asta. L-a bufnit rasul si mi-a spus ca el se trezeste noaptea, cand plange fata, face lapte si ii da sa manance. Va dati seama in ce hal am ajuns? Nici nu aud ca plange aia mica si nici nu sesizez ca aprinde lumina.
Sunt foarte obosita. La scoala am tot feluri de rahaturi de facut. Azi m-au apucat dracii cand am auzit ca vinerea viitoare, am toata ziua parintii in clasa. Deci, trebuie sa pregatesc totul pt vineri, la care se adauga si showul de pe 12.
Singurul meu noroc este ca am vacante si ca la 3 jumate plec de la scoala.
Am uitat sa spun. Nu gatesc, nu prea fac curatenie, nu calc. Astea le face doamna care vine la bebe. EU fac doar ce nu face ea. (frec baia, bucataria, fac curatenie in birou). Ea face curatenie luna in sufragerie si ne calca hainele. Sincer? Nu as putea sa le mai fac si pe astea, mai ales ca Pinky ma ia de odihnita cand vin acasa.

Krelia revista se numeste BUCATE PENTRU COPII 0-10 ANI. Sunt cu revista in fata, asa ca sigur asta e titlul. AU retete interesante si tot felul de articole faine. Cumpara si tu una si o sa vezi.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami

Mergi la inceput

Dankutza, multi pupici pt pontu cu revistuta cu retete! Se cheama Bucate pentru copii, si am gasit-o si eu azi la chiscuri!

Sa va pun aici o reteta de biscuitei fara gluten facuti in casa, o fur din revista ca stiu ca Dymo cauta tare mult biscuiti pt bebelache, nah..poate te apuci de facut in casa...E drept ca au ca ingredient margarina../unt/zahar...Da or fi buni poate pe mai tarziu nitel..

'Biscuiti fara gluten:
Ai nevoie de 150gr de faina de orez sau porumb(singurele cereale ce nu contin gluten), 30gr de margarina nehidrogenata(sau unt), o jumatate de pahar de iaurt natural(de preferat iaurt din lapte de soia), 30gr zahar brun, un vf de cutit de bicarbonat de sodiu. Nu trebuie decat sa amesteci bine toate ingredientele, pana obtii o pasta omogena, sa intinzi aluatul, sa-l tai cu ajutorul unor forme speciale si sa il coci in cuptor, la 180gr Celsius. Biscuitii astfel obtinuti pot fi rontaiti ca atare de bebelus, sau pot fi razuiti si adaugati in piureul de fructe(mar, banana, piersica) sau in iaurt!'

Sper sa va fie de folos reteta..daca nu acu poate mai incolo..

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Dankutza, te-am ratat la un minut cu mesaju meu, si mai vorbim si de acelasi lucru

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Hai ca imi place revista si am putin timp liber sa mai scriu aici inca o reteta :

Branza de vaci facuta in casa!
Ai nevoie de 2l lapte de vaca (cat mai gras)pe care il pui la acrit. Nu ai nevoie nici de lamaie, nici de cheag, nimic care sa grabeasca procesul de fermentare. Laptele se va inchega natural dupa 2-3 zile ,timp in care nu umbli la el. Dupa ce se incheaga, il incalzesti putin pe foc, si amesteci cu o lingura de lemn ca sa aiba tot aceeasi temperatura. Zerul se va separa de branza si apoi strecori compozitia intr-un tifon. Lasi branza la scurs si dupa cateva ore e gata de servit.

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am si eu doua intrebari (ca sa vedeti ce curiozitati ma macina la ora asta... )

1. lili - de ce scrii cu i din i si nu din a?

2. Diana - de ce ai nascut prin cezariana? si cate operatii ai? pe Vlad l-ai nascut normal?

daca vreti sa raspundeti si curiozitatea nu-i prea mare...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput