Prietene la bine si la greu - 6
Raspunsuri - Pagina 10
laurairina13 spune:
Ramonika, la a doua intrebare subscriu si io de curiozitate, ca , am mai intrebat-o odata pe Diana, si nu tin minte daca a raspuns sau nu..., daca o fi raspuns e clar ca memoria mea e dusa rau..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
beiiiiiiiiiiiii...pi undi umblati??????????????? helloooooooo!!!
rechinas in pozici
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy La multi ani Simona9999! La multi ani Bubu Senior! |
o dragutza ca de obicei, pup manutza
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Acum vad ca e ziua si lui Bubu senior... si pentru el! Sa ii traiasca fiul si nevasta! |
danke iubitica
Poze BUBU
asa creste Bubu
dragonitza spune:
cristina ne-a dat locoid si ne-a recomandat sa folosim gama sebamed la baita. Uite asa mai daduram o poala de bani pe alte creme, geluri, uleiuri ... macar de-ar fi cu folos . Daca pentru tratarea unei chestii destul de minore se cheltuie atat, oare ce o fi la chestii mai serioase? Sper din toata inima sa nu fie cazul.
lavi ce curajoasa esti sa te duci cu bebe la vaccin. Eu si luna asta o sa chem medicul de familie acasa, ca nu am curaj sa ma duc cu piciulina acolo ... sigur va plange si mi-e teama ca nu voi reusi sa o impac.
laurairina13 spune:
Raluci care e treaba cu bubitele???ce a zis pediatra?
rechinas in pozici
monis5 spune:
da, am stat 5 ore in parc, in companie minunata si acum alaptez un pui si zic 2 vorbe
Sarbatoritilor zilei
Na_bo - la mine alocatia si indemnizatia vin in conturi separate, dar unul este contul meu (in care evident vine indemnizatia) si unul al lui tati. Daca vrei in conturi diferite, dar ambele pe numele tau, cica nu se poate.
Alinus - am o prietena care si-a dat copiii la inot (4 si 6 ani) si se descurca binisor acum, inoata in bazin. Inainte de cursuri de tineau de gatul parintilor in apa, disperate.
Floricik - daca vrei sa te operezi la ochi, e o clinica buna in Floreasca, dar pariu ca sunt mai multe locuri ok (numai nu le stiu eu). Sa ne tii la curent... ce vis, sa scap de ochelari.... hmmm...
Ionela - spor si la si lui Mihnea sa devina cat mai usor
despre laptele pentru branza, stiu ca trebuie folosit lapte integral (ca si mai tarziu la iaurt)
Raluci - poze de la intalneala tare asteptam toate.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Raluci care e treaba cu bubitele???ce a zis pediatra? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) rechinas in pozici |
nu am ajuns, am ratat-o pe dr, maine dimineata,dar s-au estompat, si fetele in parc au zis si ele ca tot de caldura par
multumesc dee intrebare
Poze BUBU
asa creste Bubu
Lalu_79 spune:
Fetelor, multumim tare mult pentru urari!!!
Spunem la randul nostru la multi ani lui Chiara, Maya si Danut, sa creasca mari, sa fie papaciosi si voiosi!!!!
Noi sarbatorim cu maraieli si scandal, de aseara a inceput.Sunt terminata.Azi a dormit o singura data 30 de minute si inca o data 10 minute .E rupta de oboseala si eu la fel, mai ales ca toata noaptea s-a foit.Cred ca de la dinti ni se trage.
Acum papa si eu butonez cu o mana.
Noroc ca am iesit ieri, a fost o zi frumoasa, cu mult soare.Initial am plecat la cumparaturi, la Carrefour, dar ne-am intalnit cu niste prieteni si am ajuns in bucium, la casa boiereasca.Am papat la aer, peisajul superb, copilul a dormit cu cateva pauze, cand i-am dat sa pape in masina.Tare bine a mai fost!
Sper sa revin in seara asta pe bancuta si sa-mi fac temele cum trebuie, daca-mi mai ramane vreun strop de enegie.
Pupici tuturor