Prietene la bine si la greu - 6
Raspunsuri - Pagina 8
cristina_boc spune:
Buna ziua si de la noi,
Tare greu tin pasul cu voi. Pe cand reusesc sa citesc ,nu reusesc sa raspund: acum s-a trezit copilul. Este totusi binedispus si ma lasa sa scriu si eu cateva randuri.
La placintele nu ma bag, doar la citit, si la unele reale.
Tare imi place cum povestiti despre dintisori, diversificare, desi nu la toate lumea merge bine cu D. Mai avem un pic si noi, tare curioasa sunt in ce tabara vom fi: papaciosi sau mofturosi.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI
Nici la noi nu se gasesc vaccinuri. Pediatra a zis sa mai stam un pic, si daca nu o sa il cumparam.
Apropo de indemnizatie si alocatie eu cred ca se poate. Eu am depus dosare separate, si la date diferite, deci cred ca se putea pune si extrase de cont diferite. Tampita explicatie.
Dragonitza, te rog sa imi spui si mie raspunsul de la derma, referitor la dermatita.
Ptiticul s-a cam saturat cat i-am lalait "cantecul gamei", si maraie.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Am reusit si v-am ajuns din urma dar la ce stiam sa raspund..s-a raspuns deja asa ca nu repet...
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Felicitari Simina pt zimtisori!
Krelia chiar ca a fost cea mai lunga... parca va luati la intrecere pt cea mai mare placinta...
Noi maine plecam la Vaslui la parintii mei..si nush cat o sa pot sta pe net(sper sa am timp macar de citit ca sa nu raman cu prea mult in urma)..deci sa nu ne dati la disaruti.
Gata tre sa fug ca a inceput Andra sa se agite.
Va pe toate!
Mami fericita de strumfita
shtephy spune:
helau
azi e cam innorat aici ,sper ca in Bucuresti e vreme buna de intalneala.
va citesc cu atentie postarile despre mancarici ,sper sa retin tot ce-i de retinut si sa nu va bombardez cu intrebari multe cand om incepe si noi.
Andreuta eu as bea toata ziua din capucinele/frapucinele tale mai ales ca nu prea ies din casa si-mi prind tare bine.
Cu militienii astia unguri am tot auzit nedreptati dar nici cu cei romani nu mi-e rusine.Doar au vazut ca nu ai acte unguresti ,deci nu puteai vorbi perfect pe intelesul lor.Dar ,ma rog ...ce sa le ceri...
La multe lunite Chiarei!!!Sa aveti o zi minunata
La multe lunite Danut ,Ari ,Maya!!!
Dymo ai baiat mare
Felicitari Capisonila-Iepurila!Sa ai dinti frumosi si sanatosi!
Dankutza si eu mai am senzatii ciudate la operatie.
Lavi moama ce de nunti ,sa ai spor la pregatiri!
Tino spor la recuperari si la scris
Diana am trimis pm catre S_alinutza si Alinutza24.
Lumi vreau si eu mere coapte ,imi plac tare mult.De cate ori s-a povestit pe aici de ele mi-a fost pofta ,asa ca am sa pun si eu in cuptor cateva ca tot e incins.
Ariadna sunt bucuroasa de
Padi sa prinzi puteri.
Licuriciu eu de mult te-as fi strigat in felul asta(asa imi place sa-i zic si soacrei mele uneori) dar nu am indraznit si nici nu as fi acceptat un refuz asa ca ma bucur ca-ti place si de-acu nu mai scapi,
Na-bo si curaj
Ionela cred ca durerea ta de cap cere putina odihna
fetele
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
La multi ani Simona9999!
La multi ani Bubu Senior!
_
Poze cu Strumfici
_
laviniablaga spune:
Drum bun Strumphy draga!
Shtephy, eu sunt sigura ca te vei descurca...daca ma uit la pozele Shtephytzei imi dau seama ca ai facut o treaba excelenta...asa ca sunt sigura ca si in cazul lui Iusti va fi la fel!
shtephy spune:
Strumfy sa va simtiti super la a tai!
Lavi mersic dar la Stefi mancarica mult timp a ajuns tapet pe pereti noroc cu tzitzi care si-a facut treaba si a hranit-o tare bine.
Gata vaccinul?
_
Poze cu Strumfici
_
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Strumfy sa va simtiti super la a tai! Lavi mersic dar la Stefi mancarica mult timp a ajuns tapet pe pereti noroc cu tzitzi care si-a facut treaba si a hranit-o tare bine. Gata vaccinul? _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009) Poze cu Strumfici _ |
mda...nu a plans la vaccin...dar am ajuns acasa, intr-un concert de toata frumusetea...abia l-am linistit...si a adormit...nu stiu ce sa ma fac cu el...ziua nu prea imi doarme...oare nu se oboseste prea tare...cred ca adunate, perioadele de somn pe care le doarme ziua fac cam o ora jumate, doua ore....
laviniablaga spune:
Acum vad ca e ziua si lui Bubu senior... si pentru el! Sa ii traiasca fiul si nevasta!
laurairina13 spune:
Lavinia, sa stii ca si a mea adunat tot cam pe undeva la 1ora jumate , 2 ore le doarme pe zi..Deci nu e singuru bb care face asa..nu stiu cat te incalzeste
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Cory_B spune:
Lavi,laurairina + alte mamici cu bebici nesomnicosi - welcome to the club! De la varsta asta nu mai au somn, au energie multa si pt ca inca nu merg pt a obosi astfel incat sa cada lati... stau cu ochii mari toata ziua si vor joacaaa Pb este ca la un moment dat obosesc si le tb somnic dar ei nu-si dau seama de asta si incep maraielile..dar asta e. Mai e nitel si din episodul asta...sper! Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas