Prietene la bine si la greu - 6

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

NEATZA!
LUMI da' bine graiesti cu bisericile astea...la noi in cartier chiar au iesit ca ciupercile...si asa e...popii au vile,afaceri,masini...ati vazut la stiri popa cu maseratti?
Dar tot noi gresim ca mergem la biserica sa punem bani sa aibe ei in ce sa se lafaie.Am o aversiune de nu ma pot abtine.
KRELIA pai spanacul l-am facut pt noi nu pt banditel...el nu a trecut de mar cu morcov,inca.
Poate revin mai tarziu...azi am o gramada de treburi.
Spor la plimbari in Herastrau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Krelia e mortal Rares cu petalele alea in cap. va fi superb blond si cretofolin.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Buna ziua mamici,

Multumim tuturor pt primire si pt raspunsuri. In wend mergem sa cumparam avocado si il combinam cu mar (odata cu ea ne diversificam si noi,parintii...sper sa nu ne strambam toti 3).
Legat tot de diversificare,bebelusa mea nu agreaza baveta,se enerveaza cand o asez la gatul ei si nu-i place nici sa fie stearsa la gurita cu servetelul....offf... iar acum cateva zile a papat si cu nasucul.

Am vazut ca deja suntem pe listuta(),o sa va rog sa adaugati data nasterii mele:9.01.1979.

Felicitari tuturor puilor care au deja dintisori,cred ca si pe noi ne paste evenimentu',e destul de maraita in ultimul timp...

Ariadna33: eu amestec banana cu mar si intr-adevar se innegreste treaba dupa cateva minute.

Ionelamaria: puii au ac.varsta().

Acu ma framanta altceva,asa ca "ai nid help"daca se poate..ce lungime au avut bbii la 5 luni? am senzatia ca fetita mea e cam piticoata,noi fiind destul de inalti 1,76/1,78.....la 5 luni a avut 63 cm si 7200g

va

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Fetelor care ati facut branzica, ce lapte folositi, din magazin, si cu cat grasime

Mai am o nelemurire> Banii de alocatie si de indemnizatie, nu se pot vira in conturi separate, eu asa vroiam dar mi s a zis ca nu se poate, ma intreb daca nu o fi comoditatea?

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Cu scuzele de rigoare vreau sa urez pt Dominic si Rares, mamicilor Crlp, Smaranditza, Tina.

Pt azi :Danut de Dymomo, Chiara de Andre, Ariana de Lalu, Maya de Biara
mami Simona

Deja tauroaicele mele sunt la carma.

Sa incep cu : Stie cineva un oftalmolog bun in Bucuresti ? Acus acus fac 30 de ani si mi-am pus in gand sa scap de bicicleta de pe nas.

Am reusit sa citesc tot din urma ...dar am ramas fix cu ...NIMIC

Am retinut ca avem o gramada de fulgusori cu dintoci Le doresc sa apara si restul fara probleme. Ema roade si ia tot ce apuca.Oare sa iasa si incisivii de sus?

Monis am ras cu lacrimi la filmuletul cu Santi. E un scump.

Krelia, imi place freza. Ema e bine, multumim de intrebare. A plans putin si a avut cateva ore varful nasului rosu. Semana cu Rudolf.

Ionelanu aveti Tara Faschion la Iasi? Eu de la ei am luat rochia pt botez si au preturi bune. Se poate da comanda si pe site.

Andre tare faza cu uscatorul de par...Si Ema adoarme cand il aude. Sigur le aduce aminte de perioada din burtica...altfel nu inteleg ce ar fi. PS: Azi e chef ??

Ralu_seby, pt mami tau.

Ali felicitari pt intoarcerea pe burtica. Acu' sa te tii...numai asa o sa vrea sa stea...

Ce as veni si eu in Herastrau... Masina avem dar eu -permis ciu ciu Poate apare o intalnire si in weekend sa ma aduca sotul .

Am inceput mesajul cand Ema atipise in leagan. Am zis ca scriu repede si apoi fug sa fac curat. Deja s-a trezit.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Hai ca mi-am mai adus aminte de ceva....voi ati inceput serviciul? Daca da,cum reusiti sa faceti fata situatiei ? Eu ma gandesc cu groaza ca va trebui sa ma desprind de ea pe la 1 an si sa ma intorc la serv....desi initial am zis ca stau doar 6 luni acasa ,acum nu as pleca nici daca imi ofera luna de pe cer...e asa de frumos cu puiul mic (chiar dc e si greu)!

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

na_bo am folosit dorna cu 3,5% grasime. Nu stiu daca e importanta marca, important e sa fie pasteurizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

dragelor, nu am apucat sa intru azi, acum plec spre parc, ma gasiti pe telefon, pe aleea cu statuile, dinspre biscuite

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Nu am reusit sa recuperez nimic din urma.
Am intrat doar in graba, pentru a pune o intrebare Dianei :

Ce se poate intampla/care sunt urmarile daca facem Pentaximul (al treilea vaccin) cu aproape doua luni intarzaiere?

Sunt pachet de nervi. Desteptii de bulgari s-au trezit si ei acum sa introduca Pentaximul gratis (ca si in Romania), si pt asta l-au retras de tot din farmacii.
Al treilea vaccin trebuia sa il facem prin 10 Aprilie. A umblat atucni sotul de nebun prin toate farmaciile din oras, am sunat in orasele vecine, si nimic. Ne-au zis ca l-au retras ca sa-l bage gratis in cateva zile.

Acum am sunat la firmele distribuitoare si ne-au zis ca nu au nimic pe stoc si nici nu vor avea mai repede de mijlocul sau sfarsitul lunii Mai!
La 13.30 voi suna la Ministerul Sanatatii sa vad care-i treaba.

Diana, ai putea sa-mi spui daca este vreun risc si care ar fi acela in toata amanarea asta? Ca daca nu-i nici o problema, nu ma mai agit atat...dar daca e...atunci chem televiziunea pe ei si fac urat.

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Simina, felicitari pentru dintoci

Lumi, cand pleci inapoi ? sau... cat va mai avem pe aici?

Andre, amenda pt un zero? uf Doamne... ce oameni!!!!

Na_bo, nu uita ca fiecare bebe are ritmul lui. Nici al meu nu e mester la rostogoliri... prefera sa tipe pana ma indur eu sa-l intorc... si nici nu pot sa-l las pana plange... asa ca.... de papat... am zis eu passsssss dar si din motiv de bebe moftoros

Coque sa fie sanatos iepurila

Fliricik nu stiu sigur daca am Tara in oras... caut.... dar vreu ceva elegant... de seara .... si de pe site-uri nu ma bag... ca la mine e cu mofturi la sani... adica am sanii prea mari pt circumferinta de sub ei... sau invers... asa ca... pe neprobate nu merge

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput