Prietene la bine si la greu - 6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Multe lunite pt. Danut, Chiara, Ariana, Maya Teodora
Simina- bravo pt dinti

Mihamora- ce fain sa ai in parc si aparate de fitnes, la noi nici parcuri nu sunt

Ava- ce bine ca nu sunt mofturosi la papa picii, mie cu una mi i greu sa cresteti mari si sanatosi

Andre - sa aveti o zi superba

Lavi- bafta la vaccin, apropo ce vaccin faci cel de la stat sau celalalt, sunt curioasa daca se gaseste la medicul de fam. cel de la stat sau tre cumparat . spor la treburi, sa ti iasa fursecurile

Diana- vad ca ai raspuns cu vaccinurile, nu mai sterg acum

Lumi - si la noi e urat, dar de maine va fi cald

Laura irina- esti mortala cum pove tu acolo, se pate ca Amaliile noastre sunt pretentioase la mancare. Nu stiu ce sa zic despre amestecul fructelor cu legumelor, sa vedem ce zic fetele cu mai mare experienta

pup toate fetele si fulgusorii bineinteles

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Salut fetele, multumesc pt urariole de La Multi ANi pt Mami a mea!

Ne pregatim sa plecam spre ea, dar am deschis si eu capitolul nou si am vazut pe prima pagina postarea Dankutzei ca are nevoie de vaccinul de 4 luni, Pentaximul.
Daca nu il gasesti il am si ti-l ofer eu cu draga inima. Este tinut in frigi si are termen de valabilitatre 05.2011.
Eu urmez schema Infarix-ului. Dar l-am primit pe acesta de la o prietena de familie si inca o cutie de Engerix (nu stiu ce e si la ce foloseste). Asadar daca aveti nevoie de el si va aflati in situatia de a nu-l gasi..

La Multi Ani frumosi care implinesc azi inca o lunita si mamicii Simomette

P.S. Sa faceti pozici in H!! Ce-as mai fi venit si eu

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Many, interesante scutecele alea ,da vin si io ca tampa, se poate lasa pampersu pe sub ele, si ele pe deasupra?sau ele simple pe curulet..Vad ca totusi a zis Diana ca ele pe curuletu gol cam dau iritatii...Si apoi tot eu ca tampa imi dau seama ca pampersu bagat in apa intra si el la apa si se umple cu alte alea..[:-)))

Ai dreptate, nu se recomanda pampersul ptr. ca se imbiba cu apa si atarna greu la funduletul copilului, iar fara nu te primeste la piscina

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Neata pe la pranz,

Raportez o noapte destul de buna asta pana la 4 dimineata cand fi-miu s-a hotarat ca a dormit destul si ca e momentul sa rada si sa gangureasca vreo ora si jumatate, iar mie imi picau ochii in gura.

La multe lunite puiutilor mici:

Danut de Dymomo
Chiara Ada de AndreCluj
Ariana de Lalu_79
Maya Teodora de Biara

La multi ani Simona999!!

Felicitari tuturor pt dintisori!!

Krelia Felicitari pt cea mau lunga placinta, ai premiu cu coronita!!

Dankutza si pe mine ma doare operatia la efort, furnicaturi nu mai am. Eu nu pot sa fac abdomene din cauza durerii. Eu am gasit la dr de fam Tetraximul.

Lavi ce de nunti!!!Mult succes la prajuturit.

Raluci sanatate lui Bubu.

Ava ce bine ca merge usor diversificarea la voi.

Lauriciu/Licuriciu, Na_bo tare imi e ca o sa patesc ca voi cand o sa ne diversificam si noi. Robert acum e foarte pofticios si mancacios cand e vorba de lapte, dar cand incerc sa ii dau cu lingurita ceai face galacie, nu il accepta deloc.

Ce super ca va intalniti in parc. Asteptam poze!

Trimit ca s-a trezit, ne "vedem" mai incolo.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneasa

Am o durere de cap crunta. Am inceput de ieri mesajul si sunt destul de in urma... incerc sa recuperez
Gasit ceva rochii mai aproape de gustul meu... dar cea mai ieftina e 1000.... scump dom'le scump. Cele mai ieftine sunt chicioase... cu o tona de "piere" din plastic... margele si sclipici... de imi vine sa ma impusc. Incerc si in seara asta 2-3 modele din astea care se apropie de gustul meu... si iau una si gata. Ma doare capul ca imi trebuie si tinuta de zi... si pantofi... si geanta.... si nu mai spun nimic...
Gata m-am plans. Mihnea inca mai are crizute de dintoci... dar parca mai usurel ca zilele trecute... Sper sa iasa repejor sa ne mai lase... macar pana dupa nunta. Am vb cu tati de marea D si cred ca se amana pana dupa 22 mai.. deci la 6 luni si 1 sapt dam startul serios... sau... cine stie....
A... si mi s-a stricat pompa.... era una ieftina... dar m-am gandit eu sa spal temeinic o garnitura... pana s-a rupt

cory, felicitari pt cachi, sa spun asa

strumfy, si noi facem baie in cada mare, dar pun cadita in ea. E destul de greu pt spate... dar nu atat de greu cat ma asteptam

floricikbun venit

Ancutza, si eu ma lupt cu al meu pe paturica absorbanta... o smotoceste si molfaie ca pe ea

Danut de Dymo

Ava, ce bine ca papa piticii tai ... Sper sa nu ii chinuie prea rau dintocii

Lili, deci tu speri sa incerce vodka abia la 20 de ani... eu mi-am pierdut speranta Vad ca asta spune si monis

crissa, ce bine ca nu sunt singura [ras sadic] glumesc... deci si tu cu alergiile...
Lasa... ca si la mine am o poveste cu alergia si nunta. Am plecat noi in luna de miere... la mare... si dupa prima zi la soare... tda-dam!!! am dormit in paturi separate ca nu putem suporta nimic sa ma atinga, nu caldura... nici patul... dar na

shtephy, pai, pana la urma, a papat lapticul ala stors cu lingurita intr-o escapada a mea... a doua zi dimineata

mami.ilinca, bun venit! Bebeii nostri sunt nascuti in aceeasi zi!

Monis, tu ai 4 stelute. ce frumoase sunt....
UUU... Iuli are dintoc! suuuper.. ai baiat mare
Na ca eu iti laudam stelutele si tu esti suparata pe ele

Andre, azi esti mai bine?? Pai ala merita si diploma... daca fu asa tare....( cel ce monta scaunelul)

Lumi, doamne ce trist ca a plecat tati... imi vine mie sa plang... asa zboara timpul.. si acusica ramanem si noi singuri iar...Va pupam si imbratisam pe amandoua... sa treaca repede timpul
Bine ca nu a fost nevoie sa ciupeasca limbuta

Laurairina, mama are maini de aur... modela e toata frumoasa... o nebunie rezultatul

Cristinica, cu pediatra mea m-am luptat contra calciului in vinerea mare... ca fara analize am refuzat sa-i dau. imi tot explica ea ca trebuie, ca asa se face... ca eu sunt palida si nu ii ajunge ce ia de la mine... Asa ca i-am "fluturat" rezultatele analizelor mele sa-i arat ca aasa palida... am calciu suficient... si fier... deci fara analize lui bebe nu-i dau nik. Concluzia... decat sa chinui copilul cu analize mai bine nu-i dau ( asa a spus ea) Eu inteleg de aici ca nu e ata de obligatoriu

Smaranditza, mi-au dat lacrimile la povestea ta . Doamne ce bine ca e bine... ca sunteti bine.... !!!!!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va iubiti mult! Cate emotii pentru amandoi. Si ce frumos s-a straduit tati sa te umple de cadouri! asa frumos!!! mor de dragul vostru... na!

lili, din exterior e tare amuzant sa privesti in bucataria ta!!!!

Monica, imi place "sentinta" dermatologului. asa da!!! Bravo piticei curajoase

Lumi, perfect de acord cu tine la capitolul spitale /biserici

Intru si eu acum, victorioasa, in acest capitol. trimit si mai scriu... daca reusesc.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Ralu La multi ani mamei tale, ca io nu ti-am urat, si noi serbam azi pe sotul, dar mai putin asa ca petrecera doar fu sambata. Multumim de urale

Creed ca nu mai ajung la ulcioare, doctora zice sa merg pe la 14.30, vedem cum facem

Lavi- sa veniti numa cu vesti bune

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Krelia gasesti revista la orice chiosc de ziare. unele cred ca mai au si primul nr. se numeste "retete pt copii". Se incepe de la retete pt cateva luni si se continua cu retete pt diferite varste.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani, fulgusorilor sarbatoriti azi, sa cresteti mari, voiosi si sanatosi.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Stresul cu intrebarile

- pana la urma, cine vine in parc? Monis....si mai cine?...si totusi, unde e intalneala?

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

dankuta o sa incerc cu laptele de corp de la bubchen ... il am cumparat (tot de la voi am aflat ca e bun) dar am renuntat la el in favoarea initial a uleiului de masline si mai apoi a cremelor astea dermatologice. Acum sa vedem ce ne-o spune si doctorul.

Ava merci pt lamuriri. Zisesesi tu la un momentdat de un dovlecel cu lapte si suna interesant ... dar o sa incerc intai cu apa, ca si asa lapte praf nu serveste bebelina de nici o culoare, iar din san nu mai pot sa trag nimic cu pompa. Despre sucuri nu prea stiu ce sa iti spun ca nu am incercat ... chiar ma gandeam daca o fi cazul sa mai cumpar un storcator de fructe, ca ma tenta sa ii mai dau un suc de mar, sau in piure sa pun un pic.
laura eu am renuntat la telina, ca a schimbat complet gustul piureului. Apoi nici oamenii mari nu agreeaza in totalitate telina, asa ca de ce sa stresez copilul? Ieri am incercat morcov cu dovlecel, dar avea niste nervi ca nu am reusit sa imi dau seama daca ii place amestecul sau nu; mai incercam azi.

Acum sa va spun despre amestecul minune de la micul dejun: mar golden, nectarina, suc de portocala si branza calcica. Nu va spun cat a mancat (tot cantaresc desi asa cum spunea o mamica - nu mai retin cine, daca tot citesc in diagonala ) ... oricum mai mult decat in zilele precedente cand eu consideram ca chiar papa.
Chiar si asa tot a mai lasat loc pentru un pic de laptic de la mami. Nu cred ca va refuza vreodata sanul dupa o masa solida... asta inseamna de fapt sa inlocuiesti o masa, nu?

Mergi la inceput