Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
rala spune:
Miruna, multumesc mult pt detaliile picassa. Uau! Ce fete frumoase s-au adunat la odiseea noastra! Si tinere, ma complexati, ce mai!
Nici eu nu stiu sa fac decat ciorbe cu carne, dar as manca o zeama de frunze, poate ar trebui sa incerc.
Hai sa facem pariuri: eu cred, pe o limonada, ca miruna are o fata de data asta.
10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
diana.b spune:
ca si creme eu sunt adepta BIO cel putin in sarcina, asa ca folosesc ori untul de shea, ori uleiul de argan
dar, cum uleiul e foooooarte scump ...... baza este pusa pe untul de shea
problema e ca nu ma prea tin de ele si azi ma dau, maine pic ca mig-ul si nu ma mai dau si uite asa
9+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b ca si creme eu sunt adepta BIO cel putin in sarcina, asa ca folosesc ori untul de shea, ori uleiul de argan dar, cum uleiul e foooooarte scump ...... baza este pusa pe untul de shea problema e ca nu ma prea tin de ele si azi ma dau, maine pic ca mig-ul si nu ma mai dau si uite asa 9+ |
Ana si eu iti recomand untul de shea sau cel de cacao. Cel din urma este mai pretentios, fiind solid ca sapunul. Tot ceea ce trebuie sa ii faci este sa pui cutiuta/sticluta in apa calda in chiuveta 5 minute. Spre deosebire de cel de shea insa este foarte bun pentru sani, da fermitate, cel de shea doar hidrateaza.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ALEXA1985 Tu la ce spital mi-ai recomanda sa merg si ce medic?
11+ |
Alexa, de recomandat mai greu. Eu merg la Municipal, cred ca este la fel ca celelalte spitale de stat, nu poate fi laudat, insa ai copilul alaturi imediat. Dupa nastere il pregatesc de intalnire, langa tine. L-au luat doar 10 minute pt. masuratori si apoi mi l-au adus iar.
Sunt saloane de 6 paturi, parca si rezerve de 2...e la noroc nu se plateste. De curat e curat iar sectia de neonatolgie e buna.
Am tot auzit ca este una din cele mai bune maternitati si ca atunci cand au urgente le trimit la Municipal, am vazut ca si cazutile de la CF2 tot aici au ajuns.
Mai sunt fete care merg la Municipal, Anca a si nascut acolo deci poate da informatii mai recente, ca la mine au trecut 6 ani
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
diana.b spune:
trebuie sa mentionez ca atat untul de shea cat si uleiul de argan le recomand 100% naturale si nerafinate
9+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui sugubina sunset_zuzi la ce piesa ai fost? Tare m-as mai duce si eu sugubina +8 |
am fost la doctori de femei...uite aici...se mai joaca pe 11 mai tot la Palatul Copiilor ...piesa e super...nu am mai ras de mult timp asa mie mi-a prins tare bine
Doamne ai grija si de noi 10+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui pissi78ro Buna dimineata, burtici! O cafea aromata va ofer Azi mi-am facut hCG, am sa vad diseara care este rezultatul. Sper ca bebe sa mai fie tot acolo, sa nu imi dea o veste proasta. Sunt ditamai paranoia, ma tot controlez si in afara de sani un pic tensionati, nu am nici un simptom (nu am greturi sau dureri). A mai avut cineva o asemenea sarcina? Sau e prea devreme? Am 5 saptamani si 3 zile. O zi buna va urez. Pupici |
crede-ma ca asa eram si eu ca tine ...fetele pe aici se plangeau de greturi, varsaturi...si eu nimic...aveam ceva greturi slabe 2-3 zile dupa aia 3-4 zile iar nu mai aveam nimic...si slava Domnului bebe este fff bine
sunset_zuzi spune:
miruna felicitari pentru schimbarea semnaturii ...sa ajungeti cu bine la 40 saptamani ...sanatosi si voiosi