Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
allexxia_m spune:
'Neata burtici!
pissi78ro si eu tot fara greturi si varsaturi, cel mult mi se punea un nod in gat in timp ce mancam si nu mai puteam sa continuu. Dar tot asa mancam si eu mai des si cam orice, am luat deja 4 kg in plus, cam mult dar asta e.
Deci stai linistita BB este foarte bine si dupa dublu test totul este ok.
Bucura-te de sarcina usoara !
13+
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o unde gasesc ulei de argan? 13 |
eu l-am comandat pe net la biomonde, dar o prietena si-a luat de la plafar la un super pret fata de cel platit de mine...
asadar........ trebuie cautat si nsistat pe la plafare
9+
allexxia_m spune:
simona-maris si sora mea are colul scurt, la prima sarcina doctorul ia facut cerclaj, adica au cusut-o ca sa nu cumva sa piarda sarcina si din pacate a trebuit sa stea la pat de la 2 luni si ceva.
Dar a nascut prin cezariana din alte cauze, nu cred ca din aceasta.
In schimb la a 2-a sarcina nu a mai facut cerclaj si nici nu a mai stat la pat, trebuie doar sa ai mai multa grija de tine si in nici un caz sa nu faci efort sau sa ridici ceva mai greu.
Sarcina usoara, fara probleme si la termen!
13+
JoAnn spune:
buna
fetele, ceva naturist pt candida, aveti idee???
fac tratament cu ampicilina si.... cred ca o iau razna.
dr. mi-a zis sa iau clotrimazol...dar, nu vreau sa mai bag atatea substante medicamentoase
allexxia_m spune:
diana.b tot asa stiu si eu baia sau chiar si dusul, nu trebuie sa fie la o diferenta prea mare de temperatura fata de temperatura corpului tau pentru ca poate provoca contractii.
Deci nici bai si nici dusuri prea fierbinti si nici prea reci!
13+
diana.b spune:
mirunam m-ai pus pe ganduri cu untul de cacao....... asa ca am inceput cautarile pe net
insa ce mi s-a parut ciudat, pana acum, e faptul ca cel 100% natural are culoarea galben inchis ......... nu trebuia sa fie maro?!?!?!?
tu de unde ti-l iei?
l-as incerca si eu
9+
allexxia_m spune:
mirunam sa te auda DD si asa sa fie caci eu imi doresc foarte mult baietel si nu am avut nici greuturi si nici varsaturi, nici sani tari, decat urinari dese, atat. Dar in schimb eu a trebuit sa trec la blugii de graviduta caci cei normali au inceput sa ma stranga pe burtica, dar tot baiat sper sa fie
13+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui allexxia_m mirunam sa te auda DD si asa sa fie caci eu imi doresc foarte mult baietel si nu am avut nici greuturi si nici varsaturi, nici sani tari, decat urinari dese, atat. Dar in schimb eu a trebuit sa trec la blugii de graviduta caci cei normali au inceput sa ma stranga pe burtica, dar tot baiat sper sa fie 13+ |
de cand ai trecut la haine de gravida?
Doamne ai grija si de noi 10+
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui allexxia_m mirunam sa te auda DD si asa sa fie caci eu imi doresc foarte mult baietel si nu am avut nici greuturi si nici varsaturi, nici sani tari, decat urinari dese, atat. Dar in schimb eu a trebuit sa trec la blugii de graviduta caci cei normali au inceput sa ma stranga pe burtica, dar tot baiat sper sa fie 13+ |
exact asa am fost si eu si a fost fata in final dar daca te linisteste sa stii ca face prostioare de baiat
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
gabriella1 spune:
fraaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaa! sa citesc si io
nu mi-e rau,nu vomit, nu greturi,doare nik...ce se intampla?
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"