Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

mirunam multumesc pentru lamuriri legate de "picasa".... ma rodea curiozitatea rau de tot

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Beatrice, sa ai grija de tine ! Cum a fost zborul? Eu n-am avut nimic, dar normal ca m-am intors cu paranoia si aseara am mers la dr si mi-a facut o eco scurta: bebelina statea in patru labe si depana din ele de mama focului!

Symo 13+

Mergi la inceput

Miruna, bafta azi la eco si poate vii cu un carucior colorat!
Imi da si mie cineva adresa, parola....?

Symo 13+

Mergi la inceput

Onybony, La multi ani, sanatate si multe, multe bucurii de la bebe mic!

Symo 13+

Mergi la inceput

pe bune....... paranoia se ia

eu care ma laudam mai devreme ca nu m-a durut si nici nu ma doare nimic..... acum hop troc: ma doare in partea dreapta

si cum am deprins de la majoritatea: au inceput intrebarile..... dar de ce ma doare? ....... dar de fapt ce doare? ...... sa iau un no-spa? .......etc......

offf.........

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Diana, Msymo, Rala v-am trimis datele.

Msymo, sper sa vin cu un carucior... ieri ma uitam la salopete si toate erau ori de fete ori de baitei, nimic neutru sa cumpar si eu ceva

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

pe bune....... paranoia se ia

eu care ma laudam mai devreme ca nu m-a durut si nici nu ma doare nimic..... acum hop troc: ma doare in partea dreapta

si cum am deprins de la majoritatea: au inceput intrebarile..... dar de ce ma doare? ....... dar de fapt ce doare? ...... sa iau un no-spa? .......etc......

offf.........

9+

si-o sa te mai intepe si o sa te mai doara.....9 luni cam cu asta ne laudam.

eu nu iau no-spa la orice intepatura....la Miruna de ex. nu am luat nici macar o pastiluta. Nu au fost dureri care sa necesite pastile.

sa treaca.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Tu la ce spital mi-ai recomanda sa merg si ce medic?

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

First, limonada la toata lumea, am facut 12 saptamani!!!! Si azi mergem la eco

Alexa, nu am inteles ceva, tu vreu sa pleci de la Gherasie din cauza spitalului de fapt? Daca este asa te intleg si iti dau dreptate. Insa, sincer, din pacate la noi fiecare spital are povestile lui horror. Art fi totusi bine sa alegi unul in care stai in camera cu bebe daca schimbi. Cat despre nasa ta, ii spui pur si simplu ca asa ai ales este linistea ta si nu are pret.

Diana, ai voie baie numai sa nu fie clocotita

Pissi, bucura-te ca nu ai nimic, probabil e baietel . Eu asa am fost la Alex, niciun simpton, niciun centimetru pana in luna a 5-a, nimic nimic.

A intrebat cineva de Picassa, nu am retinut cine, scuze. Este contul comun in care postam poze cu noi, cu bebeii din dotare, ecografii si ce ne mai trece prin cap cu avantajul ca le vedem doar intre noi, burtici cu ursuleti.

Va . Incerc sa fiu sintetica dar zau ca nu pot...

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Diana, Msymo, Rala v-am trimis datele.

Msymo, sper sa vin cu un carucior... ieri ma uitam la salopete si toate erau ori de fete ori de baitei, nimic neutru sa cumpar si eu ceva

le-am primit..... multam

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

buuuuuunaaaaaaa! dimineata!!
dormit 10 ore, neintoarsa! trezit ok, fara greturi, fara ameteli, fara dureri de cap! se pare ca aveam nevoie doar de un somn bun!
vreau si eu limonada si ciorba de loboda!
de limonada pot "aranja", ma ridic din pat si-mi fac singura, dar ciorba aia?? eu ciorbe verzi nu stiu sa fac, cu toate ca le devorez!!!! mmmmm!
avem, insa, un Han in oras, unde au toate mancarurile romanesti posibile. singura verzitura, insa, pe care o au, e ciorba de dragavei. cred c-o sa ma multumesc cu ea.
intrebare pentru mamicile cu experienta, ce creme antivergeturi dau rezultate si nu-l afecteaza pe bebe? burtica mea e si balonata....si creste, ca e normal si simt ca am niste mancarimi inexplicabile din alte puncte de vedere-deci e vb de elasticitate. si nu vreau s-o patesc, pe sani deja am vergeturi, pentru ca-i am mari dinainte de a ma insarcina, dar pe burtica as vrea sa previn. astept raspunsuri!
cate-o crengutza de liliac pentru fiecare! miroase divin....

13

Mergi la inceput