Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata la fete, ieri am fost lenesa si n-am prea scris, astazi sper sa imi revin.
Carne nu prea mananc nici eu, de fapt nici nu stiu ce naiba mananc mai exact dar toata ziua rontai cate ceva. Azi dimineata ma busit si rasul cand am inceput sa incarc ghiozdanul cu mancare: toate merele din frigider, o bucata de placinta, niste biscuiti, am stat in dubiu la un castravete dar nu incapea. Ma simt ca in scoala generala.
Greturile sunt la fel adica aproape inexistente in schimb am aproape in fiecare zi niste dureri de burta, nu contractii, doar dureri, intepaturi, miscari... Sora-mea zice ca e de bine ca inseamna ca creste. Voi patiti la fel?

10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Salutari de la viena!

11+
mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Alexa, tinand cont de conjunctura actuala....chiar nu vad de ce ar trebui sa-i mai dai si explicatii. Lasand la o parte faptul ca am auzit ca-i un dr bun, stafilococul ala nu "ataca" pe cineva in functie de pacienta cui esti. Spre binele tau si al copilului, pur si simplu alegi alt medic sau poate ca el se va transfera la alt spitalsi atunci il urmezi. Am citit ieri in presa ca a fost demis de la CF2, dar nu stiu sigur daca este chiar asa. Oricum, se pare ca acolo este o problema veche si lipsa de respect fata de paciente si sufletelele mici , care abia patrund intr-o lume noua, a facut si victime. Eu am invatat de la prietenii mei care nu locuiesc in tara sa merg pe premisa: pe banii mei, fac asa cum consider eu ca-i mai bine! Nu mi-ar pasa ce crede dr Gherasie ca nu mai merg la el. Pentru cariera lui ...esti doar pacienta cu nr X si atat.
Iti doresc mult succes!

Symo 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Miruna, poti sa imi trimiti si mie te rog detaliile pentru picassa? As posta si eu cateva poze desi al meu nu-i deloc asa haios ca ai vostri, nu e nici arici, nici ratoi nici astronaut :-( sau poate nu am eu atata imaginatie.

10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Salutari de la viena!

11+
mami de baiat

FELICITARI !!!

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

[/quote]

eu

nu am greturi, nu am dureri, singura modificare aparuta e o pofta de mancare teribila..... pe care incerc sa o controlez

Diana.b - da, exact asa am si eu - o pofta de mancare de lup. Doar ca eu sunt deja cam plinuta, ca sa nu zic grasuta, si mi-e cam frica unde as putea ajunge. Deci, se poate si fara rau, nu-i asa? Multumesc de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

rala si eu am miscari intepaturi ca tine..Nu sa ma strapunga sau sa doara realmente..ci simt chestii pe acolo. Cred ca e normal, se mareste uterul, se intind ligamentele..Atat timp cat nu ne injunghie sau nu sunt dureri ca la ciclu chiar nu trebuie sa ne paranoim

Braaavoo Beatrice pt baietel!

sugubina +8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

se poate sa obtin si eu informatiile necesare ca sa pot intra pe "picasa": adresa exacta, parola, etc...???

multumesc frumos!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Beatrice75, felicitari pentru baietel! Si sa nu uiti sa te si distrezi putin la Viena, nu sta doar pe la doctori!

Mirunam, eu ii simt miscarile lui bb cam o data la 2-3 zile si numai cand sunt relaxata si ma odihnesc; de fiecare data dupa-amiaza.

Ratusca83, pe buletinul de analize de la synevo nr leucocite 11.58 limita fiind 4-10 mii/ml; mai am cateva un pic inafara limitelor dar dr a zis ca-i ok, nu trebuie sa ne ingrijoram; nu l-am mai intrebat nimic altceva ptr ca am incredere in el si daca el a zis ca-i ok, atunci asa e.

O zi usoara!

Andreea, mami de baiat si 12+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Rala, la fel am plecat si eu azi la munca....zici ca vine potopul!!!
Fetelor aseara am facut ciorba de loboda, acra-acra cu multe verdeturi, am mancat 2 castroane si cand sa ma culc aveam o burta , simteam ca-mi iese ciorba prin buric... Nici gand sa mai pot dormi si eu pe burta.

Symo 13+

Mergi la inceput