Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Hello, fetelor! Facut si eu bi-testul ieri, cu eco morfo de trimestrul I. Am un bebe mic si miscaret, care iti tinea manuta pe cap. Are 53mm si are manute si picioare si nasuc . Si mi-e drag de el de nu mai pot Sugubina, cum a fost la Fundeni? Cand o sa am mai multa vreme, o sa iti povestesc si eu experienta mea cu trombofilia si cu Dr. Uscatescu. Am ajuns si in sarcina asta la Fundeni, insa la Prof. Coriu, seful sectie de hematologie ( Uscatescu e la sefa laboratorului de hemostaza, parca ). Din fericire, sunt ok si nu as vrea sa mai merg curand pe acolo... Asa! Si: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ca e ziua mea La multi ani, Ony! Sa fii sanatoasa si fericita si toate dorintele sa ti se implineasca ! |
La multi ani, tot ce iti doresti si sa ai un bebe sanatos si fericit!!!

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
Olgutzika spune:
Ratusca, parca e la Filantropia...
Miruna, saru'mana
! La fel si tie
!
Plec la masa...sper sa reusesc sa inghit
! Pofta mare tuturor!
ana_o spune:
Olgutzika,
!

si eu vreau o gura de cola... sa nu-mi sariti in cap, dar poftesc la o guritza mica, mica, mica.....
13
ana_o spune:
Gabriella, dear... destrabalata e "on" tot timpul. te-ai dat de gol ca citesti pe sarite, altfel stiai de scrierile mele zilnice.... in care te pomenesc zilnic! 

biscuiti? cine vrea? ![]()
13
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Olgutzika, !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si eu vreau o gura de cola... sa nu-mi sariti in cap, dar poftesc la o guritza mica, mica, mica..... 13 |
Si eu am aceiasi pofta nesanatoasa. La o bucata de carne nu poftesc dar la cola si la bere

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
ana_o spune:
haha! Miruna, ieri asta am facut.... pe langa raul ala interminabil, am vazut pe cineva ca-si deschide o doza. spuma aia si condensul de pe pahar, m-au facut sa poftesc la o gura. chiar daca zaceam la pat, am baut cam 100 ml pe nerasuflate. dar dupa aceea pot sa spun ca am adormit lemn, m-am ametit teribil. ![]()
![]()
![]()
13
allexxia_m spune:
Am reusit si eu sa pun o poza pe Picasa 
Din pacate nu pot sa pun poze de la eco ca nu am unde sa le scanez 
Dar promit ca ma revansez cand o sa am unde sa le scanez 
13+