Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
ratusca83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m Am reusit si eu sa pun o poza pe Picasa ![]() Din pacate nu pot sa pun poze de la eco ca nu am unde sa le scanez ![]() Dar promit ca ma revansez cand o sa am unde sa le scanez ![]() 13+ |
vreau si eu pe picasa dar nu stiu cum se face...va roggg helpppppp
9+
ral_eli spune:
si eu vreau sa nasc la clinica privata. nu o duc excelent cu banii dar nici nu sunt muritoare de foame, dar nu ma simt deloc in siguranta la stat. nu e vorba doar de moft:eu am diagnostic de o boala autoimuna si am fost la multe spitale din buc internata + o operatie la fundeni, deci stiu f bine conditiile si oamenii.as da oricat pt linistea mea.
dar ma lupt putin cu sotul pe tema asta , singurul lui motiv este:"ai nascut atatea la stat, te-ai gasit tu sa nasti la privat". si iar imi aduce in discutie o prietena de familie, care locuieste intr-un oras uitat de lume, mic si nascut acolo si u a avut nici o problema (mie imi place mult de fata asta, dar pt ca este un lait motiv pt sotul meu am inceput s-o urasc)
si mai este influentat si de colegii de servici, in special unul ca lui i- a nascut nevasta cu 15 mil si noi vrem sa dam atatia banii.. dar pe un sejur in turcia ar avea bani sa dea (by the way are salariu ffff mare si se zgarceste la lucrul asta )
off , gata , v-am innebunit. dar asta e grija mea care imi cam apasa sufletul
9+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Mirunam ... haine de gravide nu au cine stie ce ..sa zic maxim 50 de articole...dar ai de unde sa alegi o rochie , un blug , un pantalon elegant... In schimb au niste hainute de bebe...tare frumoase si preturile sunt chiar ok! Fericita 12+ ![]() |
si ca preturi? asa sa-mi fac o idee

puteti sa radeti de mine dar eu trec la haine de gravida pt ca mai vin clienti si eu ma ridic cu pantalonii desfacuti
...pitici pe creier ce sa-i faci Doamne ai grija si de noi
10+
Ioana_Mami spune:
Sunset...bluzite : 30-70 ron , blugi/pantaloni : intre 60-100 ron ...eu zic ca merita sa dati o fuga pana acolo...macar pentru blugi care sunt geniali!
Fericita
12+ 
Olgutzika spune:
Saru'mana, fetelor! Si voi sa fiti sanatoase si fericite, si tot ce va doriti sa se implineasca 
!
Dam si Cola, cu moderatie insa. Tin minte ca dupa o gura de cola, o apuca un dans pe Sophie
, beam cand mi se facea dor de un sut de la ea
.
Vorbeati de Municipal: eu am fost foarte multumita in 2008, as mai naste acolo inca de 5 ori, daca va fi ca prima oara. Va povestesc la intoarcere, se pare ca chiar plecam la masa
.
Va
!
PS Vreau si eu sa va vad pe Picassa, pliiiiz? Promit sa va pun si eu poze de diseara cu tortul ![]()
ral_eli spune:
sunt invidioasa pe fetele cu carucioare. parca numai ajung mai repede la 13 saptamani!
si nici burtica nu se vede
dar daca ma concentrez bine parca se vede ceva .. asha .. ca o burta de ratusca ![]()
9+
ana_o spune:
Ral, daca gasesti un medic ok, care sa-ti inteleaga grijile, poate reusesti sa faci rost de-o rezerva. pe mine m-a intrebat dr meu dc vreau sa nasc in alta parte, mi-a zis ca vine unde-mi doresc eu sa nasc(privat), dar ca e ok si la spital, pentru ca se poate rezolva de-o rezerva, singura chestie ar fi legata de niste calmante dupa cezariana, ca alea nu ti le da spitalul cand vrei tu.
si sa stii inca o chestie, decat sa dau zeci de milioane la privat, mai bine facem recoltare de celule stem, costa 3200 ron. e clar ca si la stat dai ceva, ca asa "merge" in Ro, dar nu k la privat.
eu te inteleg, nu suport spitalele, dar poate o sa gasesti un medic cre sa te inteleaga si sa te ajute. eu am noroc cu al meu, e un om extraordinar!
13
gabriella1 spune:
fetili,am o nelamurire.cat de important e bi testul?ptr ca dr mea a zis sa ma duc doar la triplu.si nu inteleg de ce. de sarcina ea e super multumita, contrar paranoiei mele.
discutat problema vaccinurilor cu huzbandul.daca da Dumnezeu sa fie totul ok ,in special cu bb -ratoiul, plecam in Moldova, ca-i dupa casa.Da' aia-s treji vreodata?mi-i ca i-or face lui bb vaccin cu vodka![]()
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
sunset_zuzi spune:
olgutzika la multi ani cu sanatate o sarcina usoara si un bebe sanatos 

Doamne ai grija si de noi
10+