Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

nu chiar in decembrie...cica tb facut pana la 3-4 luni...astea sunt informatii de la o mamica cu fetita de 2 saptamani si jumatate, nevaccinata.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1207

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

stiu, iubita.....copiii tb sa plece din maternitate cu o "floricica" pe mana stanga, pe care medicul pediatru o tot masoara dupa aia...

dar asta era acum ceva vreme....acu pleaca acasa fara nimic !!!!

intr-adevar, a intrebat-o dr. de antecedente in fam. si pentru ca nu are, a mai linistit-o...

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+

cum am mai spus, Adi a avut tuberculoza la 5 ani.deci la mine (noi)exista precedentul. pfuuuuuuuuuu,ce tzara !

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Eu am trecut la blugii de graviduta
Gabriela si eu am luat 4 kg, de la 64 la 68. Imi cam este teama sa nu ma ingras prea rau dar asta e, sa fie BB sanatos ca asta conteaza!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Eu am trecut la blugii de graviduta
Gabriela si eu am luat 4 kg, de la 64 la 68. Imi cam este teama sa nu ma ingras prea rau dar asta e, sa fie BB sanatos ca asta conteaza!

13+

eu am hainute ramase de la sarcina trecuta..dar nu imi vine sa ma imbrac cu ele pt ca imi provoaca amintiri neplacute..asa ca va trebui sa-mi cumpar altele ...pana acum am luat decat 1kg..pt ca la cat vars nu se pune nimic pe mine

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

deci sa inteleg ca inca nu a trecut nimeni la hainutele de gravida ...eu port panatlonii obisnuiti dar desfacuti la primul nasture...ca mi se pare ca stau prea strans si il deranjeaza pe bebe ...si incep achizitionarea de pantaloni cu burtica...bluzele pot fi mulate..cu atat se vede mai bine burtica

Doamne ai grija si de noi 10+

Si eu . La prima sarcina nici nu am avut nevoie de haine de gravide, acum am nevoie deja in luna a 3-a

Eu mi-am luat blgui dupa indelungi cautari si cum vine caldura imi iau pantaloni de in.

In rest rochii normale, nu sarafane, le urasc.

Ioana, ce era pe la Kiabi?? E foarte departe de mine asa ma informez si daca merita merg

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Nu am mai apucat sa intru aseara pentru ca eram moarta de sooooomn! E totul bineeeee, am vazut bebelusul, se freca la ochi, se misca, mi-a zis doctorita ca e totul perfect. Am discutat de toate celea, cred ca m-a convins sa nasc la regina Maria ca oricum sunt arondata acolo si am free.
Crema antivergeturi eu imi caut Mustella ca asta am avut data trecuta si a fost super buna.
Si asa, ca am capatat curaj si saptamana asta o sa imi platesc integral vacanta la mare ca sa beneficiez de 20% reducere, dar asta inseamna ca nu mai e loc de razgandire, schimbare date si asa mai departe!
Despre dublu test, chiar ieri mi-a zis doctorita mea ca sub nici o forma nu trebuie mai devreme de 12 saptamani incheiate. Altfel pot iesi rezultate fals proaste.

9+ mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor care stiti unde mai profeseaza dr Albu Dragos de la Medlife?? Ma intreaba o prietena si nu stiu ce sa-i spun...Eu merg la el ca sa fac Bitestul..dar merg la Medlife..Oare lucreaza si la vreun spital de stat??? Va rog care stiti sa-mi spuneti si mie..

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Mirunam ... haine de gravide nu au cine stie ce ..sa zic maxim 50 de articole...dar ai de unde sa alegi o rochie , un blug , un pantalon elegant...
In schimb au niste hainute de bebe...tare frumoase si preturile sunt chiar ok!

Fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello, fetelor!

Facut si eu bi-testul ieri, cu eco morfo de trimestrul I. Am un bebe mic si miscaret, care iti tinea manuta pe cap. Are 53mm si are manute si picioare si nasuc . Si mi-e drag de el de nu mai pot ! Toate sunt excelente, sarcina e de 11s si 1 zi, bebe e dezvoltat de fix 12s ( explicabil, ca am ovulat devreme ).

Sugubina, cum a fost la Fundeni? Cand o sa am mai multa vreme, o sa iti povestesc si eu experienta mea cu trombofilia si cu Dr. Uscatescu. Am ajuns si in sarcina asta la Fundeni, insa la Prof. Coriu, seful sectie de hematologie ( Uscatescu e la sefa laboratorului de hemostaza, parca ). Din fericire, sunt ok si nu as vrea sa mai merg curand pe acolo...

Asa! Si:

ca e ziua mea ! Considerati Pepsi-ul suc natural de ce vreti voi

La multi ani, Ony! Sa fii sanatoasa si fericita si toate dorintele sa ti se implineasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna, fetelor si burticilor !

Acum intrebarea inversa pt fetele cu sarcina mai avansata: cele care ati avut stari de greata puternica, la cate saptamani au inceput sa mai scada in intensitate ?

Raluca cu Ioanna si Georgios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Mirunam ... haine de gravide nu au cine stie ce ..sa zic maxim 50 de articole...dar ai de unde sa alegi o rochie , un blug , un pantalon elegant...
In schimb au niste hainute de bebe...tare frumoase si preturile sunt chiar ok!

Fericita 12+

Wow! Sunt multe sa stii... fata de ce am gasit eu, ceva ceva tot prind , daca nu macar o salopetica de bebe

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput