Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o vad ca trecuram iar la subiecte amuzante! Gabriella, m-a bufnit rasul... cu tzatza ta! iar cu parul, aceeasi problema o am si eu. ca mai dorm cu mama, ca dormeam cu al meu fost consort, bai, astia toti aveau o problema in a se aseza cu capul pe varfurile mele. si cand simt asa ceva, ma crizez! bine ca dorm singura, mai nou.... n-are cine sa ma accidenteze, nici tzatzili, nici podoaba capilara... si, de la una la alta, imi comandai uleiul de argan. natura shop si bang, imi livreaza produsul la domiciliu! deci scapat si de "broblema" asta. oricum, vad ca va axati doar pe produse naturale. niciuna n-a zis nimic de mustela, galenic, ma refer la produse anti-vergeturi din farmacii. cine vrea o limonada proaspata? o lamaie, 1/3 zahar brun, 1/3 zahar alb, 1/3 miere si apa rece! ah, si-un biscuite, asa, la "shto"... pupiiii! ![]() 13 |
distrabalato, aparusi?

Gabriela
7+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
lorin7774 spune:
nu chiar in decembrie...cica tb facut pana la 3-4 luni...astea sunt informatii de la o mamica cu fetita de 2 saptamani si jumatate, nevaccinata.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 nu chiar in decembrie...cica tb facut pana la 3-4 luni...astea sunt informatii de la o mamica cu fetita de 2 saptamani si jumatate, nevaccinata. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 8+ |
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1207
Gabriela
vmadelain spune:
citat din mesajul lui ratusca83 9+ |
Buna Burtici!
Ma alatur fetelor cu dorinta de a lua WC-ul in brate sau o galeata, ce e mai aproape! Nimic nu-mi starneste vreo pofta ceva. Cu o saptamna in urma dadeam cu careva cu capul de pereti dc nu-mi aducea inghetata
. Azi sunt incercata bine de greata crunta, si parca doare si burtica mai rau ca alte dati
Ce e ciudat este faptul ca pana acum erau doar stari de greata, mai discrete asa, au fost indulgente pana acum. dar nu se pare ca de ieri vor sa recupereze in forta.
Dar nu-i nimic, azi stau acasa, WC-ul mereu aproape-am 2 bai
, deci suntem intr-o legatura profunda cu mediul inconjurator, din casa.
Va pup si aveti grija de voi! Eu ma duc sa ma intind sau sa vad dc ajung la prima buda inainte!

Madalina
9+
sunset_zuzi spune:
deci sa inteleg ca inca nu a trecut nimeni la hainutele de gravida
...eu port panatlonii obisnuiti dar desfacuti la primul nasture...ca mi se pare ca stau prea strans si il deranjeaza pe bebe
...si incep achizitionarea de pantaloni cu burtica...bluzele pot fi mulate..cu atat se vede mai bine burtica 
Doamne ai grija si de noi
10+
vmadelain spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vmadelain
Buna Burtici! Ma alatur fetelor cu dorinta de a lua WC-ul in brate sau o galeata, ce e mai aproape! Nimic nu-mi starneste vreo pofta ceva. Cu o saptamna in urma dadeam cu careva cu capul de pereti dc nu-mi aducea inghetata . Azi sunt incercata bine de greata crunta, si parca doare si burtica mai rau ca alte dati Ce e ciudat este faptul ca pana acum erau doar stari de greata, mai discrete asa, au fost indulgente pana acum. dar nu se pare ca de ieri vor sa recupereze in forta.![]() Dar nu-i nimic, azi stau acasa, WC-ul mereu aproape-am 2 bai , deci suntem intr-o legatura profunda cu mediul inconjurator, din casa.![]() Va pup si aveti grija de voi! Eu ma duc sa ma intind sau sa vad dc ajung la prima buda inainte! ![]() Madalina 9+ |
Si inca ceva! Azi am schimbat saptamana! Iuuhuuu

Madalina
9+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui sunset_zuzi deci sa inteleg ca inca nu a trecut nimeni la hainutele de gravida ...eu port panatlonii obisnuiti dar desfacuti la primul nasture...ca mi se pare ca stau prea strans si il deranjeaza pe bebe ...si incep achizitionarea de pantaloni cu burtica...bluzele pot fi mulate..cu atat se vede mai bine burtica ![]() Doamne ai grija si de noi 10+ |
io astept sa-mi doneze duamnele mai plinute haine de fizte

Gabriela
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui vmadelain
Si inca ceva! Azi am schimbat saptamana! Iuuhuuu ![]() Madalina 9+ |
sa cresteti mari si sanatosi !

Gabriela
lorin7774 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1207 Gabriela 7+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
stiu, iubita.....copiii tb sa plece din maternitate cu o "floricica" pe mana stanga, pe care medicul pediatru o tot masoara dupa aia...
dar asta era acum ceva vreme....acu pleaca acasa fara nimic !!!!

intr-adevar, a intrebat-o dr. de antecedente in fam. si pentru ca nu are, a mai linistit-o...

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

cu ajutorul lui Dumnezeu
8+
Ioana_Mami spune:
Hello 
Eu mi-am luat blugisori de gravida de la Kiabi ... in care ma simt extraordinar ... in rest am rochiile in cre inca intru (mulate pe minunata burtica care a inceput sa fie vizibila...
In rest ...eu fac baie in cada...daca nu stau 10 minute la inmuiat simt ca nu ma spal bine![]()
Mi-ar fi placut sa particip la reuniunea de pe 8 mai , dar pe 8 ma duc la un botez si pe 9 sunt nasa de bebe scump...asa ca weekendul e full!Dar o sa vin la urmatoarea!
Mai era ceva?!?fetele care ati trecut de 11-12 sapt..lasati stresul ...ce a fost mai greu a trecut si sarcinile noastre o sa fie bine...!!!
Hai sa fim optimiste si sa ne bucuram ca o sa fim mamici 
Fericita
12+