Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
ratusca83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 vaaaaaaaaai,am uitat sa ma uit in chilotei ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gabriela 7+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
eu m-am uitat acum 20 de minute
9+
ral_eli spune:
eu cu sotul meu nu am dormit niciodata ca 2 porumbei, dar de cateva saptamani se baga noaptea in mine,ma sufoca si dupa ceca am insomnii noaptea mai respira si in urechea mea! nu am avut inima sa-i spun sa-mi ofere spatiu
9+
gabriella1 spune:
m-am saturat de stat acasa,in pat .vreau la scoala ,vreau la naveta ![]()
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 uuh,imi "revin".greata atinge cote maxime, ovaru' inteapa,io sunt hot, deci bb e ok! Gabriela 7+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Zau ca esti sadica! Nici nu putem sa iti uram de bine
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
ratusca83 spune:
eu de maine voi sta acasaaaaaaaaaaaa..ma bucur eu acum dar sa vad ce o sa fac apoi cand va veni plictiseala![]()
9+
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Zau ca esti sadica! Nici nu putem sa iti uram de bine MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |

ce mai stiti de Ana_ladycat?

Gabriela
7+"Stelele care cad nu pier,
ana_o spune:
vad ca trecuram iar la subiecte amuzante! ![]()
Gabriella, m-a bufnit rasul... cu tzatza ta!
iar cu parul, aceeasi problema o am si eu. ca mai dorm cu mama, ca dormeam cu al meu fost consort, bai, astia toti aveau o problema in a se aseza cu capul pe varfurile mele. si cand simt asa ceva, ma crizez! ![]()
![]()
![]()
bine ca dorm singura, mai nou.... n-are cine sa ma accidenteze, nici tzatzili, nici podoaba capilara...
si, de la una la alta, imi comandai uleiul de argan. natura shop si bang, imi livreaza produsul la domiciliu!
deci scapat si de "broblema" asta.
oricum, vad ca va axati doar pe produse naturale. niciuna n-a zis nimic de mustela, galenic, ma refer la produse anti-vergeturi din farmacii.
cine vrea o limonada proaspata? o lamaie, 1/3 zahar brun, 1/3 zahar alb, 1/3 miere si apa rece!
ah, si-un biscuite, asa, la "shto"...
pupiiii!
13
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman o sa ne interesam prin afara ca si pe noi ne intereseaza,oricum daca aflu ceva anunt anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
uite ce stiu eu : copiii nou nascuti pleaca acasa acum fara acest vaccin. Se gaseste in Ungaria si Republica Moldova, dar nici un medic de aici nu-si asuma riscul de a-l face, pentru ca daca conditiile de transport nu sunt adecvate, poate fi fatal. Deci stiu parinti care au plecat cu BB nou nascut in strainataturi sa faca vaccinul la fata locului.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

cu ajutorul lui Dumnezeu
8+
heidy spune:
Buna fetele...
Sunt si eu o "proaspata" graviduta in 8+ sapt cu de toate.. greata.. voma.. dureri .. ameteli .. paranoia.. :)
Am intrat de ceva timp pe forum si v-am citit.. dar greu este sa tii pasul cu voi :)
Ma primiti si pe mine in odiseea voastra?
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
uite ce stiu eu : copiii nou nascuti pleaca acasa acum fara acest vaccin. Se gaseste in Ungaria si Republica Moldova, dar nici un medic de aici nu-si asuma riscul de a-l face, pentru ca daca conditiile de transport nu sunt adecvate, poate fi fatal. Deci stiu parinti care au plecat cu BB nou nascut in strainataturi sa faca vaccinul la fata locului. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 8+ |

pai sa plec cu bb in luna decembrie la jdemii de km,tre' sa fiu cel putin nebuna! si-nca nu-s (de tot)Gabriela
7+"Stelele care cad nu pier,

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)