Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Apropo de baitza, voi faceti in fiecare seara? eu ii cam fac una da, una nu...
Azi a facut primul dush
M-am spalat eu intai apoi am tinut-o in brate si tati a dat usor cu dushul si eu cu samponelul, "am palat-o" la dush
Astept sa-mi iau oo in cap

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

eu i-am facut baitza in fiecare zi pana la 2 luni...de la 2 luni facem baita o zi da o zi nu

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

eu cica am adormit-o pe matza...dar vad ca s-a trezit...am pasat-o lui tasu...dar i-o iau ca nu se descurca

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Apropo de baitza, voi faceti in fiecare seara? eu ii cam fac una da, una nu...
Azi a facut primul dush
M-am spalat eu intai apoi am tinut-o in brate si tati a dat usor cu dushul si eu cu samponelul, "am palat-o" la dush
Astept sa-mi iau oo in cap

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

noi facem in fiecare seara ca peste zi il sterg numai cu servetele umede si mi-i sa nu se irite, numai la kk mare mergem la baie si mai avem si multe pliuri unde se aduna diverse, deci musai baita si mainutzele tot timpul le baga in gura si nu stiu cum reuseste prinde toate scamele, tot parul din casa si-l spal pe maini de vreo 2-3 ori pe zi...
pe fii-mea am bait-o in fiecare seara pana la 6 luni cu fiertura de ierburi o seara, cu sapun de copii a doua seara si cu permanganat de potasiu a treia si asa le alternam, cu Caius mi-e lene sa fac fierturi de ierburi si cred ca a fost totusi exces de zel, cred, nu-s convinsa...
am incercat sa-l las cu o lampa de veghe sa adoarma singur in patutul lui si ma zgaiam peste capul lui sa nu ma vada din usa... ti-ai gasit, a stat vreo 15 min prin intuneric si cand ma apropiam de el murea de ras, ei, cum sa-l lasi singurel?
lorex, brava pentru dushulete ca va palati si sunteti curatele si fumusele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ce bine ca nu-s singura care face asa

am pus poze pe contul comun ca pe flikr nu mai incap

ma tot chinui s-o filmez cand vorbeste cu mine, e asa de simpatica, scoate niste sunete, se chinuie sa vorbeasca, da din gura si nu-i iese nimic si se uita asa atent la buzele mele si parca ar vrea si ea sa spuna ...pana la urma se multumeste cu cateva interjectii

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

eu cica am adormit-o pe matza...dar vad ca s-a trezit...am pasat-o lui tasu...dar i-o iau ca nu se descurca

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

:))...si eu am pasat-o lu taica'su...se uita la meci si o leagana ushor pe picioare (ca mai nou, de 2 zile asta facem seara, ca ma lasa mainile de peste zi..)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

ma tot chinui s-o filmez cand vorbeste cu mine, e asa de simpatica, scoate niste sunete, se chinuie sa vorbeasca, da din gura si nu-i iese nimic si se uita asa atent la buzele mele si parca ar vrea si ea sa spuna ...pana la urma se multumeste cu cateva interjectii

_

Nici la mine nu merge cu filmatul ca de fiecare data cand vede camera se uita as curios la ea, face asa ochii mari ca nu mai zice nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

De spalat il spal in fiecare seara.
Asta nu pentru ca ar fi murdar(il spal de fiecare data cand ii schimb pampersul)ci pentru ca e tare incantat de baie iar eu nu-i pot lua bucuria asta.

Mergi la inceput

hai ca va las..mi s-au impartit pijamalele

noapte buna

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:

_

Nici la mine nu merge cu filmatul ca de fiecare data cand vede camera se uita as curios la ea, face asa ochii mari ca nu mai zice nimic.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

aha, cand te apropii cu camera de ei nu mai scot niciun sunet! azi l-am pus pe burta si l-am tinut cu mainile pe post de proptele sa se impinga in fata, chin, scremeala multa, morfolit canapeaua, de impins s-a impins el cu fundu cat a putut, dar nu putea inainta prea mult din cauza capului si a umerilor, nu stie deloc sa se ajute cu mainile, ar trebui sa se inalte in maini si deja e prea mult pentru varsta lui, am filmat totul pe camera si am zis ca nu aratam nimanui filmuletul ca o sa zica ca maltratam copilu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna seara!
mie mi-a adormit puful, de unul singur, ca de obicei.
apropo de tinut copilu prea mult langa mama. eu am citit prin diverse carti, si mi se pare logic, ca un copil, cu cat se simte mai in siguranta si mai atasat de familie (mama), cu atat devine mai independent. mi se pare corect, nu?....bine, eu nu mai dorm cu el in patut noaptea pentru ca mi-e frica, la un moment dat am adormit cu el langa mine, dar el la margine, eu cu mana peste el, de am avut impresia ca il strivesc. nu vreau sa risc. oricum, nu face nazuri, nu cere sa-l tin langa mine noaptea, ca daca ar scanci nu l-as ignora. ce e fain de la o vreme e ca dormim vreo 2 ore impreuna dimineata, dupa la mananca la 6-7, mai doarme langa mine pana la 9. totusi, am mustrari ca nu il tin prea mult in brate....
cu vreo 2 pagini in urma cineva, scuze, nu-mi mai amintesc, spunea de copil ca are torticolis. stefan al meu, de cand s-a nascut, sta cu capul cel mai mult inspre dreapta. oricum l-as tine, vrea sa se intoarca spre dreapta. din fericire pentru forma capului, noaptea doarme cu capul si pe stanga. o sa intreb doctorul la urmatoarea intalnire. sper sa nu fie cazul de interventie...
lorex, de varza strivita stiam si eu, de fapt varza oparita, ajuta la decongestionarea canalelor. mi-am pus si eu la un moment dat, singurul inconevenient e ca nu miroase prea frumos

mama lui STEFAN

Mergi la inceput