Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am fost la dr
Am facut eco la sani
E un canal infundat
mi-a zis sa masez bland cu diclofenac si sa pun frz de varza strivita! Atat!!!
...................

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

deci n-a fost nimic grav (pardon io s cu filmele cu medici si cazuri "interesante"), foarte bine ca ai mers la medic si ca trece doar cu ceva frectie si frunza de varza e mai bine sa mergi la medic si sa nu-ti gaseasca nimic, decat sa stai acasa si sa te gandesti la tot felul de prostii

da, asa e, de asta m-am dus, ca imi faceam ganduri negre..

si mamidepuiuti

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

mda stiu k nu v-am obisnuit cu astfel de vesti dar jiji doarme de la 7 fara ceva....la 8.30 t [metacafe][/metacafe]rebuia sa fie baia. ce sa fac sa-l las sa doarma ? cand se trez e face suge si se culca la loc sau e fresh si ...intreb pt ca nu a mai dormit chiar atata..EL..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

cum sa-l trezesti??? lasa-l ca nu pateste nimic daca sari o baitza! lasa-l sa faca nani

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
eeeeee, da! pt fetitza! corect!

ma tot gandesc la finutza ta ca ai spus ca va dormi pe pat de paie si va papa lapte devaca daca mam ei nu va avea...mi s-a facut o mila...:(
ce face? are lapte mama ei? cum o cheama?

_

Esti scumpa tare cu faza asta.
Chiar Bea...are mamica lapte?

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Apropo de baitza, voi faceti in fiecare seara? eu ii cam fac una da, una nu...
Azi a facut primul dush
M-am spalat eu intai apoi am tinut-o in brate si tati a dat usor cu dushul si eu cu samponelul, "am palat-o" la dush
Astept sa-mi iau oo in cap

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Apropo de baitza, voi faceti in fiecare seara? eu ii cam fac una da, una nu...
Azi a facut primul dush
M-am spalat eu intai apoi am tinut-o in brate si tati a dat usor cu dushul si eu cu samponelul, "am palat-o" la dush
Astept sa-mi iau oo in cap

_

Eu pana acum am sarit 2 seri cand am vaccinat-o (asa mi-a zis doctora) + inca o seara cand eram plecati de acasa. In rest ii fac in fiecare seara, dar asta si pt ca adoarme mai usor dupa baita.
Iar la faza cu oo-le, chiar nu vad de ce.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Miremia, aseara eram deja iesita cand m-ai intrebat daca mi-e dor sa fac capitol nou.
Dar iti raspund acum: nu, nu mi-e dor
Am butonat prea mult inainte sa nasc, eram tehnician sef pe aici (autoproclamat) si mi s-a luat

_

Mergi la inceput

din 37 de prieteni care-i am numai miremia e online
ioi...une' sunteti fetelor! e vreun concert prin bucuresti?
(mama voastra, ca mereu aveti concerte faine la care as veni si eu...as fi venit..)

_

Mergi la inceput

acusi face bobitza 2 luni...nici nu stiu cand a trecut...
tre sa-i fac vaccinul

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

mersiiiiiiiiiiii
deci cred ca diversificare scrie si pe noi cat de curand.............
in 2 sapt a pus 40 grame......ala e putin nu??????????????

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

nu stiu ce sa zic daca e putin, vezi poate a crescut mai m,ult in lungime...eu stiu..oricum inainte sa incepi diversificarea musai sa intrebi pediatrul, el stie celmai bine evolutia puiului

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

aaa...asnoapte a fost activitate pe aici am vazut
se vede ca afost luna plina si n-ati avut somn...

decenuela, de cat eori ma dau cu apa termala pe fata imi amintesc de mama ta si cum spuneai tu: "la cum arata cred ca ne ingroapa pe toti" ...nu ne pui o poza cu ea? ca m-ai facut curioasa..

Plateea unde esti, aseara ai monologat tu, acu e randul meu? hai...please be seated...I dont wanna be alone

mai bine ma duc sa incarc niste poze..

_

Mergi la inceput