Iepurasi de Mar-Apr 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 6
miria_cristina spune:
IOANA - Bravo pentru prima baita!
Asa tarziu a cazut buricutul?
Noua ne-a cazut astazi.
Asa ca, maine baita ne numim.![]()
ioanaa28 spune:
Gabi
Maine avem programare la ora 18, si nu venim mai devreme ca are sotul treaba. Si tra sa ne intoarcem cat mai repede in Blaj, la spital pt perfuzia mea
venim cu masina, bineinteles.
Mi-ar fi placut sa ne intalnim dar de data asta timpul nu-mi permite. da poate se iveste ocazia in curand...sper cu alte motive![]()
ardeleanca mea inimoasa si puiuta Joy
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
nibi_niki spune:
Neata.Haideti la cafea fetelor.
Ioanact am admirat puiul frumos la baita
.Ce cumintica sta ea.Asa e si Maria la baie,problema e cand o scot din cadita,probabil zic vecinii ca o tai asa de tare ce tipa.
Vladi,insanatosire grabnica.
Ioana28,am vazut poze cu un iepuras mic si frumos
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
nibi_niki spune:
Oana cum e eric dupa vaccin?reactii adverse,ceva?sper ca nu.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
GabyHila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaa28 Gabi Maine avem programare la ora 18, si nu venim mai devreme ca are sotul treaba. Si tra sa ne intoarcem cat mai repede in Blaj, la spital pt perfuzia mea venim cu masina, bineinteles. Mi-ar fi placut sa ne intalnim dar de data asta timpul nu-mi permite. da poate se iveste ocazia in curand...sper cu alte motive ardeleanca mea inimoasa si puiuta Joy![]() Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 BB Ovidiu Andrei Alexandru BEBE...in burtica.. |
[DUAL] MUAAAAAA
Vladi sanatate multa! nu merge la tine sa iti faci perfuzii? trece mult mai repede..
ma intorc la somn....
andira spune:
Oana - mie mi-a zis ieri dr ca 2cm pe luna e foarte bine, Iris a crescut 2,5 cm in prima luna.
Vladi - multa sanatate!
Uraaa, au aparut capsunile! Vor fi aparut ele de mai de mult, dar eu ieri le-am descoperit in piata
, cred ca o sa mananc un kg in fiecare zi, imi plac la nebunie!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Dayanara - nu prea imi fac iluzii ca-i vor ramane lui Iris ochii albastri
, dar e haioasa acum, si incepe sa fie o frumoasa.
Vorba prietenei mele, care ii va fi si nasa, nu mai are fata aia mototolita de la nastere, a prins si ea falcute, si are si 2 pliuri in plus la picioruse.
Va las, ma duc la medicul de familie sa o inscriu.
Nafi - am uitat sa-ti spun ca m-am uitat la poze. Sa-ti traiasca flacaul, e bucatica rupta din tati!
Fetita sigur o sa semene cu tine! ![]()

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nibi_niki Oana cum e eric dupa vaccin?reactii adverse,ceva?sper ca nu. ![]() MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010) http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....10KG |
Neata!
Niki

Nu a avut febra, doar un pic de diaree azi noapte. Chiar a dormit linistit.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanka80 spune:
buna dimineata mamici scumpici cu bebei dragalici 
multumim pt urarile pt 2 lunite de viata, wow ce rapid au zburat...
am fost ieri la vaccin, a plans mititica dar acasa a fost linistita, am pus comprese reci si seara am pus jumatate de supozitor de paracetamol si am scapat de febra. dimineata s-a trezit f vioaie ca de obicei si a scos untul din mine cu cheful ei de joaca si pedalat.
maria noastra a inceput sa ne arate balonase de scuipat si rade din ce in ce mai mult, si incearca sa scoata tot felul de sunete,atunci cand papa necheaza ca un calut, asa ma distrez cu ea ca imi sare inima din piept de bucurie cand o vad cum creste sub ochii nostri.
cu greutatea nu stam f bine, a luat 750 grame luna aceasta, dar sincer va spun ca nu ma panichez. arata bine, are energie, ea papa in legea ei, are falcute, face pisu si caca asa ca nu am de ce sa ma git. prima luna am fost disperata cu cantaritul in fiecare dimineata, inainte de supt, dupa supt si cred ca am terorizat-o si pe ea. dr mi-a zis ca e un copil normal si asa o vad si eu, deci nu stiu daca mai are rost sa ma stresez. ea creste in ritmul ei si eu voi fi rabdatoare. a crescut 5 cm de la nastere si deja avem probleme cu unele hainute care par minuscule 
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze