Iepurasi de Mar-Apr 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 5
child spune:
IOANA28 si eu ii dau lui Albert sab simplex, alternat cu infacol. Si da, ii dau 15 picaturi de cate ori ii dau. Totusi, il mai vad ca se chinuie cu colicile, nu foarte mult, dar totusi...
VLADI de unde sa iau Protectis? ca am cautat in mai multe farmacii si nici nu auzisera de asa ceva.
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
GabyHila spune:
Ioanaa28 nu stiu nimic de dr Banciu. Am pe mama unei prietene care lucreaza acolo si pot afla pana maine. Eu in Sibiu am incredere in doctorul Moraru, fost sef la pediatrie, actual pensionat.
E din vechea garda de pediatrii, calm si cu zeci de ani de experienta. Mie mi-a trecut stresul ca ar putea avea stenoza de pilor Joy cand a zis el NU E CAZUL.
Ia din lista numarul meu si suna-ma daca te pot ajuta cu ceva. daca nu vii cu masina vin si te iau... etc!!
A venit tati si se prosteste cu Joy si o pupa peste tot si chitaitorul zice: uaaaaa... iiii... uuuujhhh.... iiiiiiii!! o nebunie,
Nibi a mea da semne ca in curand se poate intoarce de pe burta pe spate. capul si l-a intors de pe o parte pe alta de la o luna cred...
Miria imi pare sincer rau pt taticile tale care nu se pot elibera. trebe sa astepti sa treaca lapticul sau mai speri? daca nu mai speri ia pastile macar sa nu chinui cu febre si nebunii. cu ajutorul eu zic sa te gandesti asa: orice face dna respectiva te scuteste pe tine!!!
Castelana? vladi>? ella? rebiana? hai mai fetelor...
ma duc sa rad si eu cu astia doi ai mei...
nibi_niki spune:
Pot sa ma laud si eu putin?Maria mea s-a intors azi de pe burtica pe spate.Prima data cand s-a intors am zis ca din greseala dar am mai pus-o o data pe burtica si s-a intors din nou
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
child spune:
Aoleu! Deja se intoarce de pe burta pe spate? Felicitari!
Inseamna ca trebuie sa am grija, sa nu-l las singur pe Albert, sa nu cada!
Credeam ca mai incolo o sa experimenteze intoarcerile!
child
fericita de
Ioanact spune:
Buna, mamici!
Aseara i-a cazut' Justinei buricul, asa ca azi i-am facut baita .
I-am facut dvm (la 17:30), pt ca nu stiu cand o m prind treaza
.
Se trezeste, o schimb/ mananca si iar doarme.
Carmen ne luam' de mana, desi noaptea nu doarme asa mult (se trezeste la 2-3 h).
E bine ca Sofia doarme toata noaptea (de pe-acum).
Astazi am facut si noi 2 sapt. 
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
oanaiacovita spune:
Ioana, da eu ii dau sab simplex la fiecare masa. Nu mi se pare mult, e asa putin in sticla cand pun. Infacolul e mult mai mult cantitativ si tot la fiecare masa ii dadeam, ca altfel e jale.
Child Protectis au doar la Sensiblu si e 54 de lei. Uite in ce farmacii de la tine se gaseste: www.sensiblu.com/?page=search&searchword=protectis&ItemId=7473842" target="_blank"> aici
Niki wow deja se intoarce.
Ce fata mare ai!!!
Alina tare cumintica Justina la baita. Dar Ioana nu era cam imbracata pe cand Justina era in pielicica goala?
Cata si noi am avut probleme cu vaccinul Dra de familie nu l-a primit si am avut noroc ca i-a ramas o doza de la o mamica de luna trecuta si ne-a dat-o noua sa o facem, dar am facut Tetraximul. Pe asta il avea.
Cum ziceam, i-am facut vaccinul. Vai, parca ma durea pe mine nu alta. Saracutul ce a plans.
Din pacate drei mele i s-a stricat cantarul si asa ca nu stiu cate kg are.
Tre sa imi cumpac cantar ca nu se poate.
La cm avea 59. A zis ca probabil nu l-a masurat bine la nastere ca nu are cum sa fi crescut doar 5 cm in 2 luni si o sapt.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
child spune:
OANA multumesc pentru raspunsul complet 
pentru ERIC sa-i treaca supararea de la vaccin.
child
fericita de
dayanara spune:
nafi cred ca anumite pete sunt normale , sunt semne de la nastere :)
alina am admirat si eu prima baita a iustinei
eric sa.i treaca supararea de la vaccinul nesimtit :)
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
dayanara spune:
denisa, ella, samaria sunteti bine?
vladi a trecut raceala?
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
vladimirescu spune:
ma doare gitul, e plin cu puroi verde (scirbos - dar vad ca e un fel de epidemie, mai sint fete care se vaitade git), tuses acum si din plamini, innecat, ma doare capul de la sinuzita si-mi lacrimeaza ochii... deci naspa! dar sint multumita ca n-am febra, nu am intrerupt alaptatul si Floricica e bine!
Vladimir e bine si el, si-a revenit din criza, e dargut si destul de afectuos cu fratiorul,
MIRIA - Vladimir e cam de o virsta cu Daria ta (in mai face 5 ani), si el a facut urit criza de gelozie, mai ales ca e introvertit si nu zice ce are pe suflet. Acume f bine chiar, de vreo 1-2 saptamini, mi-am recapatat copilul cel dragalas si am scapat de dl. Goe - pt ca s-a purta chiar ca Goe in prima luna... Eu una am fost cinstita cu el, i-am zis ca mami e operata si cam bolnava, ca nu dorm noaptea si nu pot deocamdata sa ma joc cu el sau sa merg pe afara, ca il rog sa ma ajute ca imi este greu (si-l implicam inclusiv la schimbat pampers etc, se simtea important si de folos, a contat asta!). I-am zis f des ca il iubesc, si ca acum il iubesc si pe Floricica, ca l-am facut pe Floricica ca el sa nu fie nicioadta singur pe lume si pt ca intotdeauna mi-am dorit 2 pui. Si de cite ori plinge Floricica sau il alaptez sau whatever, ii zic "uite exact asa plingeai si tu de burtica, ba chiar mai tare, si mami statea noptile cu tine in brate si iti dadea laptic', ca sa inteleaga ca tot tratamentul "preferential" de care are asta mic parte acum i s-a oferit si lui cind a fost mic... In fine, parerea mea e sa am raspunsuri cinstite pe cit posibil pt Vladiir si reactii adevarate (da, ma enervez, mai si tip, ii mai dau si una la fund), nu reactii prefabricate - mereu calma, mereu surizatoare, sa ma prefac ca nu bag de seama ca face ca dl Goe etc - nu cred deloc ca e o metoda buna sa ofer reactii false la actiunile lui...
Scuze, sint f incoerenta, pt ca-s obosita rau azi, trebuie s ama culc musai... Pup pe toate!