Iepurasi de Mar-Apr 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 ioanact noi am tinut-o infasata o saptamana cred dupa ce am venit de la maternitate. o infasam intr-un scutec de finet dar fara sa o legam. atentie mare cu legatul caci poate cauza neplaceri la soldu micutei. incearca sa folosesti un saculet de dormit ca se incalzeste si ii va fi bine ![]() e asa dulcica in ultimele poze, seamana bine cu tine ![]() ![]() Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) ![]() poze |
Am rezolvat problema..doarme neinfasata.

POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ioanaa28 spune:
sunt tare nacajita

...nu se mai aduna laptic in tzitzi...
il pun pe bb la san dar sunt moi si doar se enerveaza
, tra sa-i dau completare LP..
mananc, beau ceaiuri, am si dormit de amiaz..degeaba... o fi din cauza antibioticelor? mai am inca 6 zile de tratament, ca naiba fac pana atunci. Sapt viitoare trebuie sa-mi soseasca si garmastanul. Fetele care l-ati luat , a avut efect?
Mai aveti ceva sfaturi, trucuri? Freedelia, tu stii multe, ce zici, cum as mai putea stimula lactatia?
Imi pare rau ca nu particip mai pozitiv in aceasta ultima zi a odiseei noastre minunate, dar chiar am o stare naspa...
Pup toete mamicile dragi si iepurasii minunati...
cert e ca nu-mi imaginez cum ar fi fost aceste ultime luni fara voi...parca va stiu dintotdeauna![]()

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
happyjoy spune:
Fetelor, singura zona cu intimitate este dormitorul... unde sta si bb - cam greu deci - ei, gasim noi solutii.
Eu am terminat cu lohiile si mi-a venit menstruatia - asta da ghinion! Am auzit ca daca vine menstruatia in curand se opreste lactatia... voi stiti ceva despre asta? cred ca e folclor dar n-am apucat sa verific...
Cristina, eu am nascut la Medlife si am fost super-multumita. Preturile incep de la 7000 ron - sunt afisate detaliat pe site. A fost cea mai cu cap investitie. Daca vrei mai multe pareri, la Nastere e subiect despre nasterea la Medlife.
Lady, eu nu am fost plecata asa des, dar o poti alapta inainte sa pleci si cine va sta cu ea o mai poate "pacali" cu o suzi, ceva pana vi, poate nu e nevoie musai de biberon tot timpul. Sau o poate scoate la plimbare - a mea doarme dusa de cum ies pe usa : )
Mami de minune minunata!
vladimirescu spune:
ioana28 - esti cumva din Bucuresti? Ca daca da, sa stii ca pot sa-ti dau eu o cutie de Galactogil - nu stiu cit e de bun, n-am luat niciodata, dar am primit o cutie (usor inceputa)... Please let me know.
Si da, eu stiu ca de la antibiotice scade lactatia. La 1 ora dupa ce iei antibiotic, ia un pro-biotic ( Biotics, Ecoflorina - sint mai multe..), sa restabilesti flora intestinala cit de cit...
honeybaby spune:
La mine Galactogilul are super efect. O lingura de bobite si intr-o ora pocnesc sanii de lapte.
Vladi nu e din bucuresti Ioanaa. galactogilul eu l-am gasit usor
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
happyjoy spune:
Multumesc pentru raspunsuri Delia!!!
Noi avem o criza de colici de nu o rezolvam cu nimic...
Stiu ca, colicii nu au legatura cu gazele, digestie, etc. nici doctorii nu stiu de la ce se fac si de ce plange din senin copilul...
Cand sunt super obositi cum ii culcati/linistiti?
Pup toate mamicile si multumesc de ajutor!
Mami de minune minunata!
vladimirescu spune:
Freedelia, banuiam eu ca tu nu admonestezi copii :)) Dar eu nu stiu metoda ta si nu cred ca mi se potriveste, sint cam iute la manie din pacate :(( Eu sint adepta reactiilor naturale: daca ma enervez, las copilul sa vad ca m-am enervat, ca sa stie ca acel comportamnet al lui nu-l tolerez si ma enerveaza... altfel nu stiu cum sa-l invat ce e bine si ce e rau daca raspunsul la toate comportamnetele lui este "calm...calm"... Cind se va enerva el sa nu creada ca e anormal poate, daca noi am fi mereu si mereu calmi... Eu din instinct cred ca ce e natural si veritabil e bun, dar caut sa nu ma enervez tare, sa nu tip la el (prea tare sau des, doar citeodata), sa nu-l lovesc, desigur (desi cite o palma simbolica la fund mai ia cind e complet irational si e dl. Goe)... Sincer, nu cred ca e rau nici asa ca mine.
Oricum, din cauza ca eu am putina rabdare, las copiii cu bonele cind ma "aprind", ca sa ma racoresc, si sa pot fi cit de rabdatoare si calma se poate cit stau cu ei... Atita pot eu, desi ma straduiesc sa fiu cit mai toleranta si calma.
Pe de alta parte, din mesajele tale de-a lungul timpului am dedus ca si tie iti sare tandara usor, asa ca probabil nici ti enu-ti iese practica chiar la fel cu teoria , nu? :))
miria_cristina spune:
HAPPYJOY - Multumesc de indrumare! Voi citi acolo.
FETELE - Si eu incep sa sufar de usoara nostalgie a momentelor cand eram gravida si intrasem in micul-mare clan al burtoaselor.![]()
Sper, insa, din tot sufletul sa fim la fel de unite si binevoitoare unele cu altele si sa continuam ceea ce am inceput sa consolidam aici.
Gataaa!!! Ne asteapta CLUBUL SCUTECELOOOOR!!!!
Am scapat de teama de fixativ, de hipospadias, de scaunele incalzite din masina, de solutiile cu clor, de carnea cruda si laptele nepasteurizat plus alte si alte "chestii interzise" in sarcina 
...![]()
...Dar nu va culcati pe-o ureche in privinta mea ca cine stie ce imi mai trece prin cap!

Ce vreti sa pic in monotonie?
Va pup pe toate cu bebei cu tot!
oanaiacovita spune:
Pentru ca nu am mai primit alte mesaje, am trimis eu Predarea stefetei
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank">
Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
theophillina spune:
Dragi mamici de iepurasi,
Va multumim frumos de predarea stafetei, eu chiar v-am mai citit, am invatat foarte multe lucruri de la voi, va admir si va doresc tot binele din lume voua si bebeilor vostri. Speram sa ne reauzim cu bine la 365 zile peste 2 luni, cand voi veti fi deja mari.
Va pupam cu drag si va dorim toate cele bune.

Theodora 31+
Stelios
AMR 9 saptamani