Iepurasi de Mar-Apr 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Oana, ai scris un mesaj foarte frumos si adevarat! Iti multumesc ca ai fost "mamica" odiseei si ne-ai organizat cum nu se poate mai bine. Meriti multi si multe pentru tot ceea ce ai facut pentru noi si pentru ca esti o mamica luptatoare si minunata!

Cat despre melancoliile pentru burtici, eu zic ca nu e cazul sa ne intristam, doar burticile nu ne-au parasit inca, nu?
Eu inca mai fac particip la odiseea burticii de dupa sper nu pentru mult timp. : )

Mamici dragi, ne "vedem" maine oficial la "scutece". Puuuup!!!

Mami de minune minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna seara!
Wow..am primit stafeta oficial
Nu-mi vine sa cred ce ne-a venit randul!!!!]Multumim frumos de stafeta dragi mamici de ieprurasi zburdalnici,va urez din suflet 365 de zile minunate,cu momente de neuitat alaturi de minunile voastre sanatoase,papacioase si necolicioase..care sa va aduca numai bucurii in suflete!

poze

Cristina39+ cu Sebi
AMR:6 day's

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Primul capitol din aventura celor 365 de zile

Rog moderatorii sa nu inchida subiectul pana maine!!! Multumesc!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

ioana28 - esti cumva din Bucuresti? Ca daca da, sa stii ca pot sa-ti dau eu o cutie de Galactogil - nu stiu cit e de bun, n-am luat niciodata, dar am primit o cutie (usor inceputa)... Please let me know.
Si da, eu stiu ca de la antibiotice scade lactatia. La 1 ora dupa ce iei antibiotic, ia un pro-biotic ( Biotics, Ecoflorina - sint mai multe..), sa restabilesti flora intestinala cit de cit...

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Draga mea, sunt cam departe, in Blaj, Alba...multumesc pt intentie
Antibiotic fac intravenos, perfuzii, ampicilina, si tablete Claritine. O sa incerc si ce spui tu, multumesc mult

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Oana, si eu vreau sa-ti multumesc ca ai scris f frumos, si ne-ai reprezentat cum se poate mai bine!

Eu tocmai m-am vopsit si am putine remuscari...daca trece in lapte vreo chimicala rea? voi v-ati vopsit fetelor?

Pupici

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OANA - Bravo pentru mesajul trimis viitoarelor mamici! Este emotionant si sincer.

CORI - Daca in sarcina este permisa vopsirea, de ce n-ar fi si in alaptare? Nu, nu cred ca trece nimic in sange sau lapte. Cantitatea de chimicale este prea mica.
Felicitari ca ai reusit sa te vopsesti! Si eu vreau, dar n-am putere.

HAPPYJOY - Nu, mai, nu la acea burtica ma refeream. Si tu stii asta, rautacioaso!
Numai dupa sunci si pielicele nu sunt eu melancolica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

!!!!! Rog fetele care umbla la listuta sa-mi schimbe numele baiatului din George Andrei in GEORGE CASIAN, ca a ramas asa !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Mamici cu iepurasi, multumim pentru stafeta. Oana foarte emotionant mesajul tau!

Va doresc sa aveti 365 de zile frumoase alaturi de bbii sanatori si papaciosi. Si asa mai departe toata viata....

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Multumim frumos de predarea stafetei.Sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce e mai bun pe lume,al vostru sa fie ![/

Gabriela
8+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput