Iepurasi de Mar-Apr 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 11
asteropipan spune:
mai MIRIA , tu ai luat locul lui ELLANIK cu posturile astea haioase???

si bine ai revenuit acasa cu piticutul.
referitor la centura de care tot vb...ohhh, nu o suport deloc..bleahhh.am tinut-o si eu cred o sapt cand imi aduceam ami9nte ,la inceput, dar am renuntat ca parca stau intr-o menghina , plus ca ma doare si spatele dupa ce o port.
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle_sf Rebiana parca tu te-ai confruntat cu mucisori, cum ai scapat de ei? |
Am aspirat zilnic nasucul (folosind batista bebelusului), dupa ce aplicam ser fiziologic pe fiecare nara. Din nefericire Mara a avut si tuse, secretiile coborasera in gat astfel a fost nevoie de tratament medicamentos. Sper ca la voi sa nu fie nevoie!
Multa sanatate!!Roxi astazi am stat in parc cu amandoi copiii.. pe Mara am plimbat-o in carucior iar Luca se distra cu alti copii la spatiul de joaca. A fost ok; prind curaj si repet figura pentru un interval din ce in ce mai mare de timp. Luca era extrem de incantat sa fiu in vizorul lui iar eu asemenea.
Alina tare dulce Justina in apa!

Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
rebiana super
incepe sa fie din ce in ce mai usor cu 2, ne obisnuim ! eu am iesit cu ei in plimbare doar, la parc n.am curaj pt ca e foarte mare si lume multa, tre sa caut unul mai mic eventual incercuit
lady bine ca ti.ai sters amr.ul ala ca intrasem in depresie :))
miria eu mai port centura, a mea e cu picior cu tot, ridica fundul, scade burta , subtiaza picioarele , mai lipseste sa pregateasca biberonul si in rest le face pe toate, dar tot uit s.o port mereu si mi.e si cald , ma enerveaza, mai ales cand sunt obosita
pt burtica atarnatoare doar abdomenele fac fata
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara eu mai port centura, a mea e cu picior cu tot, ridica fundul, scade burta , subtiaza picioarele , mai lipseste sa pregateasca biberonul si in rest le face pe toate |

Lesiiiin! La faza asta si cea cu parizerul am ras de numa'!! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ladyD spune:
dayanara Cu placere, iubita!
concluzia....la mai multe kg sa dam jos
http://picasaweb.google.com/IOSIFEPRICE/BRIANNAMARIA#
Mami fericita de printesica BRIANNA MARIA
asteropipan spune:
IOANACT am vz video cu baita
ce bucuroasa era Ioana ca ajuta si ea
sa-ti traiasca fetele.
LA MULTE LUNITE SI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI AZI
OANKA pupi multi pt mami si Maria
CORIMAMI ce m-am amuzat cand am citit ce face mandra ta lla baitza![]()
LADY si fiimea la fel face de ieri. din ora in ora vrea la tzitzi.asta e...puseeu de crestere probabil...
MICHEELE
sa treaca mucisorii la baiat repede.
DANAYARA misto faza cu apa si suc![]()
VLADI sanatate multa
pupici la toate
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
Ioanact spune:
Buna!
Oana ramasese imbracata de peste zi, fiind mai rece in celelalte camere, daca nu punem un calorifer. 
Roxana, CoriMami, Rebiana27
miria_cristina da, asa tarziu a cazut buricul. Nu stiu de ce.
andira mi-ai adus aminte de capsuni si ce fata faceau toate dr si asistentele + infirmierele din spital cand mi-a adus sotul capsuni..ca-l "afecteaza" pe bebe..etc. si ne-au zis ca nici alte fructe nu avem 'voie' sa manancam.
Banuiesc ca tu alaptezi, nu? Dar cum zicea si Vladi ca nu neaparat alimentatia noastra il deranjeaza' pe bebe at cand plange..etc.
Ioana28 vazut poze cu bb Andrei..
. Ce frumos ca ati iesit la iarba verde..
Vreau sa te intreb : cat timp l-ai tinut infasat? (am vazut intr-o poza ca era infasat). Incerc sa o dezobisnuiesc si eu pe Justina, dar nu vrea..
oanka a luat f bine 750 gr. ![]()
ladyD sunt zile cand si Justina suge din 1 h in h chiar m dvm 30'..probabil au un puseu de crestere..Uneori simt si eu ca nu am lapte, cand sunt obosita, dar dupa ce dorm 1-2 h, deja imi simt sanii plini.
Aaa..cu toate astea, nu i-am facut LP.
asteropipan multumim!
La multe lunite si anisori: Briana Maria, Sara si Eduard Theodor!
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Magdone spune:
Buna fetele,
Multumim mult de urari pentru prima luna,nu stiu cand a trecut...
Felicitari si ultimilor mamici!
Vreau sa scriu si eu apropo de gelozia fratiorilor mai mari,cu asta ne confruntam si noi acum. OLivia il loveste pe Adam si apoi ne bate si pe noi pe care ne prinde in preajma, daca nu reuseste cu mainile, incearca si cu picioarele.
Miria- Cristina, f bune sfaturi ti-au dat fetele si eu incerc acelasi lucru,sa stau mai mult cu ea, nu cu bebe, sa-i dau atentie numai ei, nu-l pup, alint pe Adam de fata cu ea, cand sunt numai cu ea Il tin pe Adam in wrap. De mare ajutor imi e mama, asa ca incearca si tu sa lasi treburile casei ca nu astea sunt importante. Vreau sa zic ca eu nu mai calc rufe de cand l-am nascut pe Razvan
decat strictul necesar si n-a murit nimeni pana acum.
In fine sunt multedezis, mi se pare VITAL sa abordam cum trebuie problema asta acum cand sunt mici, pentru ca acum se pun bazele relatiilor dintre frati zic eu si nici nu vreau sa ramana cu cine stie ce sechele, acum sa vedem daca reusesc. Asa ca cine mai are sfaturi in privinta asta va rog sa le scrieti ca pemine tare ma intereseaza.
as mai scrie dar nu mai pot sta
Va pup si mai intru eu.
miria_cristina spune:
ROXANA - Aha, a ta centura e multilaterala. A mea e de Obor pe langa a ta, dar oricum ma face sa fiu si eu mai sexy, na.
Ca daca n-o pun, cand merg zici ca sar coarda, asa imi falfaie burta.
Si oricum, dupa cezariana, parca mi-a redus din dureri cand ma ridicam din pat, ca altfel era jale mare. Se lasa cu cantec pana imi gaseam un punct de sprijin ca sa pot sa ma ridic.
![]()
miria_cristina spune:
DAMI il iubeste pe bebe cu noi , mai ales cu mine are ce are. Dar vad ca astazi a fost mai intelegatoare si cu toate ca insista sa faca si ea ce vede ca-i fac lui bebe, spre exemplu baita, desi tocmai facuse,
incepe sa reactioneze mai bine.
Mie mi se pare tare aiurea sa nu pot sta cu bebe acuma. Inteleg ce important este pentru intelegerea fetei si consolidarea relatiei frate-sora, dar clipele astea cand bebe este nou-nascut trec cu viteza luminii. Ma uitam astazi la el si deja nu mai are atatea riduri pe gat si manutele nu-i mai sunt asa subtiri. are deja falcute si a capatat fetisoara o forma, nu mai pare un batranel suparat pe lume, ca in spital.
As sta sa ma uit ore intregi la el cum respira, sa-l miroase. Fiecare mama stie ca mirosul de acuma este unul specific care dispare si ii duci dorul ca pe ceva irepetabil. Sa ii fur grimasele pe care le face in somn si sa mi le intiparesc in memorie ca sa pot sa traiesc pe mai departe cu ele. Sunt atatea gesturi minunate pe care o data cu cresterea lui dispar si as vrea sa le culeg, asa cum am facut cu Damiana.
Eu am incercat sa-i explic cat am putut mai clar si mai pe limba ei. Vad ca ceva-ceva pricepe si nu mai este asa indaratnica si speriata. Oricum, il privesc si pe el si pe ea, il pup si pe el si pe ea, il spal si pe el si pe ea si tot asa.....de parca sunt in reluare.![]()