Iepurasi de Mar-Apr 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 10
miria_cristina spune:
ROXANA - Eu slabesc rapid si bine, adica fara anemie si piei cazute, cu grapefruit.
Mananc cate 1/2 inainte de orice alt aliment/masa.
Si nici nu mi s-a obisnuit organismul cu el, adica de cate ori am incercat am reusit sa slabesc la modul asta.
Sper sa nu ma deochi singura si sa mearga si de data asta.
happyjoy spune:
Lady, asa cum a zis si Yaia sunt anumite perioade cand bb mananca si/sau doarme mai mult ca de obicei - acesta e un puseu de crestere. Atunci trebuie hranit mai des si/sau lasat sa doarma cat vrea.
Laptele se produce in timp ce alaptezi - e pe baza de cerere si oferta ca sa zic asa - daca alaptezi ai daca alaptezi mai rar ai mai putin.
Ca sa ai lapte in primul rand trebuie odihna - cat mai mult somn (dormi cand doarme bb- asta e prioritatea nr 1 la mine), fara stres, bea cat mai multe lichide si hraneste-te corect.
Nu dispera daca sanii nu sunt tot timpul grei - la un moment dat revin la forma initiala dar produc in continuare laptic : )
Daca te mai pot lamuri cu ceva, spune-mi. Si eu tot incepatoare sunt dar am invatat de la mamicile cu experienta : )
Mami de minune minunata!
ladyD spune:
happyjoy multumesc mult de rasp
deci tb sa stau linistita atunci....dar totusi ceea ce ma neliniste-te cel mai mult este faptul ca dupa LP a dormit f bine...cand papa latztzi este asa de schimonosita in timpul somnului...si pana la urma se si trezeste...
in fine sa speram ca va fi totul ok
AMR 1 kg
http://picasaweb.google.com/IOSIFEPRICE/BRIANNAMARIA#
Mami fericita de printesica BRIANNA MARIA
happyjoy spune:
Lady, laptele praf e mai satios de aceea bb doarme mai mult dupa.
La fel si la noi - cum dormim dupa o salata si cum dupa o friptura cu cartofi... plus ca laptele de la tzitzi e la inceput mai apos sa potoleasca setea si apoi mai consistent pt foame, pe cand LP are aceeasi consistenta : )
Trebuie sa ne relaxam ca sa dam cel mai bun lapte : )))
Mami de minune minunata!
nibi_niki spune:
aaa...m-am enervat rau
.Mai ladyd tu ai pus amr-ul ala sa ne faci noua inima rea?
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
ladyD spune:
happyjoy ms inca o data...mai linistit
acum nu ma mai stresez sa am laptip bunutz pt puiutz![]()
nibi niki nu l-am pus sa va supar...si chiar sa stati linistite va spun ca mai am un kg in plus fata de cand am rams insarcinata intr-adevar....dar eu cand am ramas insarcinata vroiam sa slabesc pt ca ma ingrasasem 5 kg.....deci....acum eu vreau sa mai slabesc 6 kg macar
. Plus ca...mi se pare ca burtica asta a mea "<atarnatoare"> chiar daca nu este mare, parca nu o sa mi se mai retraga niciodata...
AMR 1 kg
ladyD spune:
si ca sa fie si mai bine l-am si sters....
miria_cristina spune:
Apropo de burtici atarnatoare, voi le faceti ceva? Le cremuiti, le strangeti in centuri?
Ca eu ma chinui sa imi strang suncile intr-o centura de arat ca o omida. Si cica ar trebui s-o port si 3 luni.
Mi-a mai luat sotul o crema, ce zace pe noptiera ca sunt asa delasatoare si obosita de nu ma dau cat trebuie cu ea.
Insa noaptea am cosmaruri ca sunt la mare si ma confunda lumea cu o meduza, de la atatea falduri plutind pe apa.
ladyD spune:
Eu din comoditate nu-mi folosesc crema care cica ar fi speciala pt asa ceva...ma dau repede cu un ulei dupa dus asa....sa nu zic ca nu dau cu nimic....si mi-am pus o centura pe care nu o prea strang
....este destul de lejera....dar sa nu zic ca nu fac nimic...in rest...astept din senin sa dispara![]()
happyjoy spune:
Aveti idee daca avem voie creme anticelulita daca alaptam? Eu ma dau doar cu ulei pt vergeturi... Am ramas si eu, normal, cu burtica dar zic ca mai e timp sa o dau jos. Astept ok-ul de la doctor pt abdomene : )
Centura mi-a zis doctorul sa nu port-sa las muschii sa lucreze.
La mine amr-ul ar fi tot de vre-o 10 kg ca sa fiu cum e mai bine si vre-o 4 ca sa ajung la greutatea de dinaintea sarcinii. Sper ca vara cu fructele si legumele ei delicioase si faptul ca alaptez sa ajute (fac exceptie ciocolata, inghetata, berea putina de pofta : ) , ceva saratele si cam atat... : ))))
Mami de minune minunata!