Copilasi de Iulie - August 2004 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
roller025 spune:
Mey, io nu's nici depresiva, nici altfel si incerc intotdeauna sa privesc inainte inspirata de shuturile in spate din trecut. Da' acu' s-au adunat de toati... Financiar - slava domnului - avem ce manca (inca) si nici nu suntem in probleme imense de sanatate. Dar ceva nu mai merge la caruta si cred ca roata defecta e oboseala din creeru' meu (care creer nu mai poate sa faca exces nici de ras nici de plans, e amortit ca vai de el).
asa ca's in crize existentiale - totul imi "miroase" si starea imi creeaza dificultati de toate tipurile.
In principal ma irita major singuratatea, lipsa unei / unor prietene cu care sa vorbesc si altele decat cupii/sot/job - lipsa timpului pentru mine (n-am mai fost la un teatru de...) sau pentru noi. Ca efect al ultimei plangeri apare mustrarea de constiinta ca nu stau destul cu copii, ca Paul e mai neglijat, ca de el nu ma ocup atat de mult cat ma ocupam de Victor, ca de Victor nu ma ocup asa cum as vrea... si-mi dau seama ca nu's wonderwoman, dar ca as vrea sa fiu... ca intr-o vreme cred ca eram si ca acu' nu mai poci...
Cat despre vacante... ce's alea? cum se fac si cu cine?
Nah, ca am varsat urcioru'..sorrry....
Baietii behaie amandoi - Victor a fost intors de la gradi azi - putin rosu in gat, da' tuseste. Asa ca si maine sta acasa - facem aerosoli si ne capiaza de cap.
Ca urmare a deficitului de atentie pe caz de oboseala nici chef de joaca nu mai am
Sanatate piticilor si spor la case...
philip spune:
neata
gabi, ai mirena? si eu la fel, nu-i asa ca-i super misto?
daria, inca un pup si nu uita oferta mea. anytime.
robi, bune si 15 minute, eu acusi fug la sport, dupa ce va scriu voua.
eu si philip am fost aseara la o intalnire de dame unde eu am jucat carti si el, fiind singuru copil desi nu trebuia, a stat cuminte si ne-a urmarit timp de o ora jumate. e baiat mare de-acum.
nici eu nu ma joc cu el, recunosc, urasc sa ma joc, fac de toate in casa dar nu ma pot juca. noroc ca-l am pe al meu sot.
nici eu nu am prieteni aici asa ca profit si vb cu toata lumea, azi fu in program vecina cu 5 copii care face homescholling
anyway, pupici la gasca si ne mai auzim
Andries spune:
hello si de pe la mine!!
azi sunt la birou si copiii fusera la gradi... au zacut fulminant 48 de ore cu 40 si azi dimineata erau ca doua flori!! eu asa reactivitate nu am mai vazut la nici un copil, la nici o prietena...deci daca e viral astia rezista bien merci numai cu nurofen si paracetamol!!
dar am venit la birou unde mi-am luat niste suturi ... si ma mai astept la unele
wonder woman eu ma consider oricum (scuzati-mi lipsa de modestie) dar nu pot fi clonata asa ca mai deleg si eu pe altii cat se poate.
centrala am Buderus calculata sa sustina o bucatarie di doua bai, dar bai reale nu am decat una si aia cu dus doar (ma rog,pot sa mai fac una ca spatiu am), boiler extern de 200l, panouri solare eu nu am vrut nici macar in perspectiva, si voi avea un vas tampon de 300l.
pentru tratamentul mediului inconjurator: f u r a d a n
Deci daca in Suedia faci 100km in 30 minute, ei bine in Buc faci 12 km in 45 de minute pana la 1 h si 15 minute. Delegatia catre ...Ploiesti aici aproape ...2h pe drum.
Vreau si eu in Suedia, pe bune, care sunt cele mai grele chestii de "acceptat" acolo?? please answer me.
Andries
roxanaz spune:
buna dimineata!
as fi putut jura ca am scris si ieri un mesaj... dar se vede ca nu
eu una stau rau rau cu timpul, copiii ii vad 40 de minute pe zi, ajung dupa 8.30 cand ei dorm, dimineata apuc sa ii pup si sa ii tin putin in brate. am sa o sanctific pe mama mea, fara absolut nicio gluma.
azi cred ca il las incolo de santier si stau cu ei, maine am program cu Patrick la ora 12 ca vin Sportacus si Stefania la mall, duminica tot asa fara santier. ca e ingrozitor programul asta.
asa ca va pup pe toate si va urez o zi exceptionala!
leeloo2004 spune:
Neata - e o zi superba, se intrevede si in weekend vreme super, asa ca si eu ma simt bine!
Philip - da, mirena am, sunt tare multumita de el, dupa 5 ani cind mi-l scot tot cu din asta o sa-l inlocuiesc - ii multumesc non-stop dr.Badiu, ca el a fost cu ideea sa mi-l puna!
Mai, sa nu ma intelegeti gresit - nici eu nu am prietene si nici viata sociala nu am - din cind in cind ma mai pling si eu de asta - acum poate ca nu duc lipsa chiar asa de mult, dar ma gindesc ca va veni o zi cind baietii nu vor mai avea nevoie de mine si ramin "singura" cu sotul...atunci ce o sa fac - el probabil va fi la fel de ocupat, iar eu singura...dar mai vedem noi pina atunci!
Iar despre vacante - sacrificii evident ca am facut (si mai facem...) si noi pentru casa, dar o mica vacanta pe an tot ne-am rezervat - macar pe aici, in Rom - asa cum am fost in Bucovina, Maramures sau tot prin zona, pe litoralul bulgar. Chiar fara nicio vacanta nu putem, nu face bine la "bibilica"...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Rox, un weekend frumos sa aveti
Leeloo, io cand am zis ce ma doare n-am vrut sa fac pe nimeni sa se simta in vreun fel, pur si simplu mi-am dat drumu` la gura ca asta ma doare amu`: ca imi ajunge asa putin sa fiu fericita si nici atat nu reusesc, naiba stie, sper sa treaca odata si odata perioada asta de kkt
Sa va zic de Giulia ?
Adevarata fatza a Giuliei
Ieri la pictura a copiat
Cum a prins teren si increderea lu`profu`, s-a luat la harta cu baietii de l-a socat apoi cand le-a dat de lucru, a luat frumos foaia si a vazut ca vede daca pune sub ea Lucrarea a iesit perfect, inutil sa va zic si profu sa lesine cand i-a aratat Giulia tehnica.
Deh, a stat atat de concentrata
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
corianai spune:
Neata,
Voi chiar ma ofticati pe mine... auzi la ele sa se planga de lipsa pretene in Ro... pai atunci ce naiba sa mai zic io??? ca pretenele mele sunt toate acolo la voi, si mai scriu si ele din cand in cand un mail, dar ce folos??? sigur cand ajung eu la Buc odata la 2 ani ne intalnim si stam la povesti ca si cum ne-am vedea zilnic, adica nu simt vreo ruptura, astea cred eu ca sunt prietenii adevarate, care nu sunt dependente de prezenta fizica. Eu imi iubesc pretenele (multe nu sunt, numeri pe dejtele de la o mana...) ca pe niste surori, neconditionat si indiferent de distanta...
Andries cred ca am raspuns si la intrebarea ta... asta e singura problema pe care o vad eu aici, oamenii sunt foarte draguti, nu au chestia aia romaneasca cu capra vecinului, te ajuta daca pot, iti zambesc, vorbesc cu tine, te invita acasa, vin la tine dar.... simti ca nu pastreaza o distanta, si nu doar cu mine ca nu sunt de-a lor, asa sunt si intre ei... mai reci foarte calculati, ceea ce e si bine si rau. Despre universitati... a mea e Lund cea mai veche universitate din nord, infiintata de danezi si care e in top 100. Mai e Uppsala de prestigiu, si ea in top. si daca mai calculezi cati suedezi au luat Nobelu (care garantez io ca nu e pe pile adica nu si-l dau preferential) si ca jumate din tabelu lu mendeleev e gasit de ei, insemneaza ca sunt un popor cu inclinatie catre cercetari... crez io... dar nu cred ca am inteles contextu... ce treaba avem noi cu universitatile suedeze???
Rox, cum asa ajungi la 20.30 acasa??? stai asa tarziu la job, sau mergi pe la santier intai? spor la trebi, lasa ca trece si perioada asta
g_ioana spune:
Neatza
Daria bravo lu' Giulikca-i fata desteapta ..(mandra ieri se juca cu doua colege de la gradi si niste fete mai mari...un joc in care trebuia una sa stea cu ochii inchisi,pana fetele realizau o incalceala dupa care trebuia sa le descalceasca...cand i-a venit rabdul,tragea cu ochiu ca smechera sa vada cum fac fetele)
Leeloo din pacate si io-s cam "salbatica",noroc cu cupilu care ma scoate in lume....cateodata imi doresc sa am o prietena reala,cu care sa ma stau la o barfulitza sau sa-mi spun of-urile.....dar am mare noroc cu voi
Ieri mi-am luat o morala zdravana de la fi'mea,datorita stresului si lipsei de somnmeii sufar de insomnie de vreo cateva nopti am scapat un "la naiba" ..si a inceput turuiala "de ce vorbesti asa urat,tu nu stii ca cei care spun "la naiba,in puii mei" vorbesc foarte urat(asta o stie de la carcotasi)...te rog sa te controlezi ca pe urma o sa ma inveti si pe mine sa vorbesc asa!!!!"
Apropo de jucat,io ma joc mereu cu mandra indiferent ce facem,mancare,baie,curatenie,suntem diferite personaje in diferite actiuni....la somn in schimb ma termina,nu adoarme pana nu-i spun cel putin 3 povesti, una cu catzelusha Leti si doua cu Manuela, un personaj inventat de mine,care are diverse peripetii datorita faptului ca nu o ascula pe mami...am momente cand ma cuprinde somnul in timp ce vorbesc,asa ca in loc sa-i spun povestea incep sa-i zic chestii de chimie...iar ea se distreaza copios
Noi azi ne-am hotarat sa mergem in week-end la munte,sper sa o nimereasca astia cu vremea frumoasa..
pupicei
corianai spune:
Ioana... hehehe bietu copil, auzi tu sa-i spui povesti despre perovskite... bine ca nu are cosmaruri de la ele
Si io ma joc cu Eva, si cand am chef si cand nu prea am, ca nu am cum sa ma fofilez... ea e un gen demanding, nu tine ca stai ca sunt obosita/ocupata si alte d-asteamai ales ca Mara nu are chef de ea niciodata, sta cocotata in varful patului cu cartea in mana... abia daca o vad la fata in ultima vreme, ceteste cate o carte de 500 pag la 2 zile, ma recunosc pe mine in aceeasi perioada, cand asteptam sa adoarma ai mei ca sa pot sa aprin lumina sa citesc, si dimineata eram rupta...