Copilasi de Iulie - August 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Contextu' e ca ...daca as vrea as putea sa ma mut in Suedia de fapt eu caut sa ma mut undeva unde sa am o perspectiva decenta pentru copiii mei, pentru mine cel mai important este sistemul scolar (acum vreau sa zic). M-am saturat de balamucul din Ro ca de mere acre. cel mai rau este ca ma plafonez profesional ..si as avea niste optiuni la ericsson sau la alte firme de high tech din suedia.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Andries eu iti doresc succese da vezi ca ericsson au dat afara la greu... nu e o perioada prea buna pt astfel de tentative

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Si eu eram sigura ca v-am scris un mesaj azi
La mine e varsta

Daria, super tare Giulia, e si asta o arta, sa copii, nu?

Ioana, si eu incep povesti si adorm si incep sa mormai diverse de rade copilul de mine Eu ii inventez acum povesti cu Matei cel viteaz si catelul lui Tomi si il vad cum adorme zambind, mi-e tare drag...

Despre prietene ... no 1 ... voi, pentru ca ne "intalnim" in fiecare zi si ne zicem de toate.
In rest, una cu care ma vad rar si o colega care mi-e tare draga si cu care tot plecam si prin concedii...

Eu am noroc de Petro ca vorbim mult si orice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hai ma Daria ca eu nu am vrut sa spun nimic altceva decit ce am spus...adica va explicam despre mine, nu faceam comparatii!
Si ce vroiam sa spun este ce zice si Ioana - adica mi-ar place sa am un grup de 2-3 prietene bune cu care sa mai iesim macar o data pe an (!) la o cafea de birfa sau la umblat prin magazine, sau la un film, asa ca intre fete - nu mai mult - altfel imi ajunge familia mea! Si ma gindeam la pensie, cind nu o sa mai am job, cind copiii o sa aiba viata lor, ca ar fi frumos sa fim un grup de 2-3 pensionare sa ne intilnim la cafea, sa facem o carte, sa ridem...asta as fi visat eu, dar nu prea cred ca o sa se intimple...
Cea care mi-a fost prietena cea mai buna din facultate, a plecat de multi ani in Spania - tinem evident legatura, dar nu mai e la fel. Mai am si aici vreo 2 prietene cu care ma mai vad odata la citeva luni, dar nu sunt asa cum va ziceam eu mai sus...

Deci daca ma gindesc mai bine, voi sunteti prietenele mele cele mai bune - la voi pot sa ma pling pentru ca stiu ca o sa ma incurajati, la voi pot cere un sfat, cu voi pot schimba o birfa samd...!! Asa ca aveti de la mine, toate, un mare buchet de !

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Andries eu iti doresc succese da vezi ca ericsson au dat afara la greu... nu e o perioada prea buna pt astfel de tentative

stiu
au relocat in romanika, avem ditai' fabrica de injineri' acilea in cartierul MIlitari. Eu de ex am refuzat un proiect in India si un altul in .. Maroc , ce naiva sunt mama si trebuie cat de cat sa stau pe langa casa si pe langa scoala copiilor.

Dar pe ce stiu eu sa fac (integrare de sisteme mari) nu sunt chiar atat de multi si oricum n-as pleca decat cu oferta/contract ferm.

Asta cu scoala ma zace de nervi, nu stiu cum o sa rezolv.

Andries

Mergi la inceput

Gabi pai la pensie e simplu... faceti un grup si va intalniti saptamanal la o canasta... asa fac pensionarele aici, e un astfel de club chiar langa gradinita Evei si le vad pe geam, au un loc de intalnire unde sunt in fiecare miercuri sunt simpatice foc si par sa se distreze bine, mereu le vad razand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Daria, pentru Giulia! inventivitatea trebuie premiata

Cori, ce spui despre Eva (demanding, nu accepta nu) recunosc la "frac'su"

Andries, mey cum te-nteleg... Ieri m-am certat cu gradinita - mi-au refuzat accesul lui Victor in gradi pentru ca tusise cu o zi mai inainte - fara sa ma fi anuntat in prealabil; ii aruncasera bonei o vorba, bona face uneori din tantar - armasar, asa ca...

Dupa 11 ani intr-o companie mare imi dau seama ca am devenit cam "in plus" asa ca acum incerc sa imi gasesc punctele de sprijin, sa imi ling amorul propriu ranit si sa merg mai departe. Singurul lucru care nu ma inspira este emigrarea... Asa ca acum ma gandesc sa ma relochez in Cluj, daca gasesc ceva in noul business pe care il deschide firma acolo sau sa plec intr-un contract mai lung pe proiect in Praga sau la Amsterdam... Sau, daca nu, in afara ING-ului, ca deh, 'or mai plati si altii. Da' e tare greu

Despre povesti... citim mult, de toate felurile... mai frumos e ca Paul s-a obisnuit asa si seara ma ia de mana, ma duce la biblioteca lor, alegem o carte (e treaba lui Victor) si citim 1-2 povesti. Baietii stau amandoi in patul lui Victor. De regula Paul adoarme, iar Victor ma mai intreaba termeni. Uneori cas de-mi crapa falcile si ma apuca somnul inainte de a termina de citit juma de poveste...

Cat despre prietene... io sufar profund datorita lipsei partenerului, a timpului si a frustrarilor personale. Am ajuns la concluzia ca sunt teribil de egoista in ultima vreme

Iar am scris un roman...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am un grup de 4-5 mamici cu care ma vad zilnic in parc.
Cel mai bine e la ora de pictura, cand suntem noi 4 cucuoane si mancam inghetata. Ioi ce bine poate fiii Evident suntem 4 nebune cu minti odihnite
Ca daca e sa adunam gasca in parc de mamici cu piticlonti de adunam si cate 10-12 mamici nebune
De asta mi place mie n parc
Si adevarul e ca ne putem baza una pe alta, am vazut asta si tare bine pica.

Io nu ma bucur ca Giuli gaseste mereu calea usoara

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Dana, eu am gradi privata si am parte de servicii foarte bune. Ma supara faptul ca trebuie sa intre in sistemul de stat, unde va invata foarte repede "sa fenteze regula, ca se poate' ..." si nu-mi doresc asta.

Apoi studiile universitare in ro... (si la liceu la fel) nu sunt deloc ceea ce ar trebui sa fie, deci unica varianta este (daca raman aici) sa-l alerg cu biciul la scoala, sa platesc meditatii & stuff, sa invete cat sa ia o bursa in vest.

De exemplu eu ma chinui sa-mi aleg un master, ei bine nu am gasit in ro nimic care sa ma coafeze...

Andries

Mergi la inceput

Moaaammm... mi-a venit la biblioteca cartea de gastronomie din care dau test pt cursul de bucatari... nu suna prea bine afacerea, cica urmeaza un test teoretic apoi unu practic la cel mai jmecher restaurant cu bucataru sefcred ca rade cu lacrimi cand m-o vedea in action si cica trebe sa stiu retetele uzuale de sosuri si alte cele... deci nu merge cu ciorba de perisoare si ardei umpluti va cam dati seama ce sanse am... plus ca inca nu au confirmat ca sunt intre cei alesi pt interviu si test...

Mergi la inceput