Copilasi de Iulie - August 2004 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp geoana, deci ai prins`o`n maniere bune;)) poze ai?;)) in alta ordine de idei nu poci sa nu`mi iesprim bucuria alaturi de voi si anume ca sefu` meu de ieri doarme`n aeroportu` din milano tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
..asta da motiv de bucurie
..poze n-am ca aparatu foto iera la tati,care s-a dat lovit ca el nu recunoaste cupilu in plin spectacol...da zau ca era cuminte!!
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp geoana, deci ai prins`o`n maniere bune;)) poze ai?;)) in alta ordine de idei nu poci sa nu`mi iesprim bucuria alaturi de voi si anume ca sefu` meu de ieri doarme`n aeroportu` din milano tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
Pacat ca ai mei au ramas aici, pe capul meu, din aceleasi motive "cenusii"...
Andries - inca o data multumesc mult pentru tufanici!! le-am plantat de a doua zi si cred ca se simt bine ca nu s-au pleostit - abia astept la toamna sa le vad inflorite!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
cu placere ceva, ceva tot va iesi din ele, sunt destul de rezistente.
eu maine trebuie sa zbor, bleah... sper sa nu am intarziere la decolare sau mai stiu eu ce...asa as vrea sa anulez, dar cu oamenii astia nu se poate, pana nu te vezi ochi in ochi cu ei nu se rezolva nimic.
Andries
polux spune:
O saptamana buna fetelor.
La noi e ultima de scoala, de fapt la mine...si suntem home alone, caci tati a plecat in Romania.
Asa ca ne facem de cap...desi inca ni se pare casa goala fara tati.
Va pup
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
roller025 spune:
Bonjur!
Ina, La multi Ani!
Carmen, M-am distrat copios!
Daria, si io, si io reteta...
Ioana, bre, da' din cate stiu io, Maria are spectacolele ei speciale. Alea de la gradi nu's intotdeauna apetisante Io tocm am aflat ca vor canta aceleasi cantece in engleza pe care le-au mai cantat la 2 editii anterioare...
Sa inteleg ca Cristala e in Atena, de nu raspunde...
Noi am avut un weekend cu sus si jos. Adica sambata am alergat parcul in formatie completa, Victor tine mortis sa ii cumpar un jos de fussball in miniatura, tac'su refuza pe mtiv de cupil obraznic. Io as inclina sa pedepsasc barbat pe motiv de nervi inutili si participare redusa in viata cupiilor dar pretentii de robotizare si nu stiu daca'mi iese. Daca aveti ceva solutii de destelenit mintea... Duminica am schimbat macazul - juma de zi in casa, cu dixtractii si alte cele iar pe seara, intr-o pauza de ploaie am scos cupii la alergat in parc. Breeee, parca pe Victor l-am legat de calorifer o saptamana asa a alergat Si dupa, l-a apucat keful de cumparat rahat si stafide, asa ca aseara bateam carfuru' dupa unele-altele.
In concluzie, la 8 juma aseara mancau baietii mei cu foc, de parca nu mancasera toata ziua... De'acu asa le fac
O saptamana usoara!
corianai spune:
Helou!
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa tuturor, la multi ani sarbatoritei
Noi am avut o vreme oribila in we, frig si ploaie, mai mult am zacut pe aici... si m-am stresat ca naiba ca mai nou mi-am gasit vocatia... sunt aspiranta de job, io tremit cvuri ei ma cheama la interviuri... si uite asa ne facem cu totii de lucru, si cine stie cum se mai intampla de ma angajeaza careva de la toamna si imi ruineaza planul meu idilic de un an de somaj
Azi a fost soare, cu dinti normal dar am prins momentul sa pozez magnolia... poze aici cu dedicatie pt Gabi...
http://picasaweb.google.com/verailiescu/MinaDokument#5469655677290982818
Gabi, intrebare: cat de mari au crescut castravetii inainte sa-i scoti afara? ca noi i-am pus in minisera impreuna cu rosiile care sunt de 3cm si amarate, in schimb dumnealor sunt ditamai 20cm si ma gandesc sa-i dau afara...
cristalina spune:
Sa traiti, la raport!
Am stat toata ziua sa fac masuratori asa ca nu apucai sa ma agat de DC.
Am plecat ieri cu taxiul la 16.30 dupa ce am leganat-o pe Oana o ora juma ca sa doarma un picutz la pranz pentru ca gemea intr-una. La 16 cand i-am pus termometrul avea 39.2...Fiarta am fost, seara cu nurofen si novocalmin a scazut la 38...John zice ca azi s-a simtit mai bine.
De venit am venit, sa vaz cu ce ma intorc acasa...:))
La stiri nu m-am uitat dar cred ca astia s-au potolit cu protestele lise facu frica. Oricum pana sambata incerc sa fac masuratori asa ca nu o sa ma plimb prea mult. Maine am prezentarea.
Deocamdata nu pot spune ca imi place foarte tare in Grecia...:)))
Ma duc sa fac un dush ca ma dor picioarele de nu mai pot.
O noapte linistita sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Neata doamnelor,
M-am trezit la 6 (shase!!!) ca si ieri de altfel, pentru ca femeia de servici are camarutza fix exact langa a mea si isi ia de aici cele trebuincioase drept pentru care face ceva zgomot pret de 5 minute...suficiente ca sa-mi sara somnul definitiv...
Pe la 7 deja eram ametita, oricum peste drum se repara ceva asa ca gata somnul...La 7.15 dadu sa intre peste mine sa faca curatenie in camera...
Nu credeam ca grecii astia sunt chiar asa matinali... Toata lumea la receptie o tinea intr-o kalimera, vesela si fresh de dimineata
La cat sunt de ametita dupa trezirile astea de dimineata, dupa 6 dimineti d'astea nu ma prea vad urcand pe dealul la Acropole sau Lycabetus (cum s-or scrie astea). Ar fi pacat sa bat atata drum fara sa vizitez nimic....Sper sa-mi revin...
Acasa John a zis ca s-a umflat de somn, bravo lui. El nu e asa sensibil la frichineala drept pentru care dorm toti ca purceii de la 9 pana la 8 dimineata!!!! Copilele mele au ceva personal cu mine...ca numai pe mine nu ma lasa sa dorm...cand a fost el plecat de abia le culcam la 10 si la 6.30 erau in picioare!
Hai ca m-am vaicarit destul. Ma duc sa motzai in metrou, hotelul e mai spre centru iar polytechnika e la periferie asa ca am timp sa trag un pui de somn pe drum...:))))
O zi frumoasa si la fel de insorita ca pe aici va doresc!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
buna dimineata!
Cristal bine ca ai ajuns ok la Gretzia. si sa apuci si sa vizitezi ceva ca ar fi pacat altfel.... io cred ca John ar trebui sa doarma tot timpul cu mandrele, zau, uite ce bine se impaca
Cori hihihi nice ocupatia de trimis cv-uri. ce zici tu acolo.. rosii, castraveti? pai uite job-ul, te ocupi serios de gradinarit! superba magnolia, si ce mare!!
ma duc la munci. sa aveti o zi excelenta!
g_ioana spune:
Neatza
Cristalina hai meii ca pana la urma o sa-ti placa vizita in Grecia....si io zic ca si Roxi,cand ajungi acasa sa dormi singurica si John cu fetele!
Corina ti-am admirat magnolia si mai ales pe Eva cocheta in rochitza alba,super
Lilianada' voi fetele,ce planuri de vacantza aveti?
hai sa avem o zi faina