Copilasi de Iulie - August 2004 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
roberta04 spune:
'Neatza! La raport... chioara de somn. A trecut botezul, a fost frumos, am avut emotii cat casa.
Promit sa pun poze imediat ce le primesc, probabil pe la sfarsitul saptamanii.
Eu era sa ajung sambata la spital, amigdale inflamate, am luat un antibiotic si am avut o reactie urata, am zacut toata ziua, varsaturi, transpiratie rece dar m-am mobilizat si vitaminizat si ieri la botez nu s-a vazut
Azi sunt acasa, probabil acusi ma cheama totusi la o sedinta, faza e ca si Matei e acasa, s-a culcat foarte tarziu (l-am lasat la sora mea si s-a batut cu nepoatele mele cu pernele pana la miezul noptii ) si e marait tot, plus o raceala care nu se lasa de cateva zile...
Am citit ce ati scris de masurile anti-criza. Din punctul de vedere al muncitorului la patron, care plateste de 22 de ani asigurari si nu are unde sa isi faca un set de analize... scuze, dar ma abtin... Sunt bugetari si bugetari, toata stima pentru medici sau profesori dar doamnele de la birouri din institutii gen protectia p l a n t e l o r care iau spor de zambete si de gripa porcina Nu mai comentez, sa nu supar pe cineva, dar la cate dintre voi v-a decontat firma vacante in tari straine si i-a dat sume cu multe zerouri pentru vestimentatie?
M-am aprins, scuze...
g_ioana spune:
Neatza
LA MULTI ANI,Ina!!
Noi am petrecut un week-end fain,sambata program administrativ, plimbari la festivul berii si prin parc cu bici si duminica in copou la toate locurile de joaca pentru cupii...noroc ca a plouat dupa amiaza si am mai facut si eu un pic de ordine prin casa...btw Carmencita ai fost cumva duminica prin Copou?
Robi insanatosire grabnica....si mandra mea incerca vineri o raceala asa ca dupa trei zile de oscilococcinum,un pic de nurofen si aerus este in mare forma!!Meii acu sincer nici noi nu beneficiem de analize gratis sau retete compensate...pentru analize trebuie sa ne programam cu vreo luna juma inainte,unde mai pui ca eu merg cu Maria la pediatru unde consultatia este 70 de lei.......iar de premieri sau bilete de vacantza nici nu mai vorbesc....este clar ca sunt bugetari si bugetari dar din pacate masura ii afecteaza pe toti
Cristalina ti-am admirat galushtele....mei ce mai seamana intre ele,peste vreo cativa ani o sa zica lumea ca-s gemene....asa eram eu cu sora mea,desi diferenta dintre noi este de doi ani,eram de aceiasi statura si semanam tare mult...cam de pe la 9 ani
Alice ti-a iesit barcutza?...vaz ca Gizmo are aceiasi programa ca mandra...facut barcutze,desenat copac,vorbit de mijloace de transport si meserii si mai nou impartit cercul in 2,3 si 4 parti...v-am zis ca-s suparata ca nu merg in excursie si nu fac serbare
hai pupicei daca-mi aduc aminte mai revin
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Cristal - ai reusit sa zbori??
Noi am avut un weekend agitat, macar am avut parte de o simbata cu vreme superba, am stat la soare, am reusit sa-mi scot castravetii in gradina (ramine de vazut daca se vor aclimatiza...) - insa ieri, din cauza ca am avut treaba prin oras si copiii nu au putut dormi + ploaia care i-a impedicat sa iasa afara - am crezut ca plec cu cercul...amindoi erau obositi, supra-excitati si m-au innebunit pur si simplu...nu mai vreau o astfel de duminica...
Ne pregatim si de sarbatorirea ariciului - am hotarit sa-i facem ziua acasa, in curte - sper sa fie vreme frumoasa - asa ca mai am doua saptamini sa fac gradina cit de frumoasa pot! Prefer sa ma ocupa de asta decit sa ma apuce iarasi nervii cu masurile guvernantilor...ce sa mai spun ca ultimile statistici spun ca privatii au dat afara mai multi oameni decit au fost pusi pe liber in sectorul public?? Si ca ei se apuca sa taie din pensii?? Pai sa taie din pensiile alea nesimtite - nu din pensia mamei de ex, care a iesit la limita de virsta (si de ani-munca) si abia ii ajung banii de medicamente, mincare si intretinere?? In fine, asta e oricum o discutie fara sens, sunt mult prea multe lucruri anapoda in tara asta, de fapt nu cred ca pot spune un singur lucru care e ok...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Mneatza si de la mine.
Noi am avut un weekend fain , fara crize nici la mine nici la Giulia Am facut si io primul chec din viata mea cu visine, reteta lu` bunica (daca va zic dc o sa radeti, ca astea noi dp net au unt si io n-am avut pe stoc unt) si a mancat Giulia toata ziua de zici ca asa bunatate n-a mai vazut
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
carmenp spune:
geoana, fu mamica cu ilinca, io doar le-am lasat la poarta;)) ai prins`o`n criza de plins pe ilinca? ca cica de`te spectacol:D
g_ioana spune:
Eu am facut ieri clatite cu fulgi de ciocolataDaria da-mi si mie reteta de chec ca detin si eu visine
Carmencitami s-a parut mie ca seamana bine Ilinca cu Ilinca...m-am uitat dupa tine da' nu te-am vazut....era chiar cuminte,se dadea pe topoganul ala mic cu mandra mea....de vazut in actiune nu am vazut-o... spectacol a dat si a mea dar io eram convinsa ca-i singura din zona care face asa
szivarvany spune:
steti simpatice foc amandoo, m-a intrebat sefu` ce am de ras
Ioana, o sa pun reteta, e din`aia de criza cu ulei,lapte fara scheme
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
carmenp spune:
geoana, deci ai prins`o`n maniere bune;)) poze ai?;))
in alta ordine de idei nu poci sa nu`mi iesprim bucuria alaturi de voi si anume ca sefu` meu de ieri doarme`n aeroportu` din milano
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp geoana, deci ai prins`o`n maniere bune;)) poze ai?;)) in alta ordine de idei nu poci sa nu`mi iesprim bucuria alaturi de voi si anume ca sefu` meu de ieri doarme`n aeroportu` din milano tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
deci daca Dzeu e prea ocupat, bine ca exista vulcanul
La mine sambata dupa masa s-a terminat un ciclu de munca de 12 zile fara pauza asa ca m-am relaxat un pic sambata, iar duminica am avut musafiri.
Copiii au fost agitati, cred ca nu reactioneaza bine la conditiile meteo
Daria dragutza eu ma voi uita si daca am ceva care sa faca sens sa il pun la bazar te voi anunta.
Andries
carmenp spune:
da, da, ca bine zici;))
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andries
deci daca Dzeu e prea ocupat, bine ca exista vulcanul La mine sambata dupa masa s-a terminat un ciclu de munca de 12 zile fara pauza asa ca m-am relaxat un pic sambata, iar duminica am avut musafiri. Copiii au fost agitati, cred ca nu reactioneaza bine la conditiile meteo Daria dragutza eu ma voi uita si daca am ceva care sa faca sens sa il pun la bazar te voi anunta. Andries |