Copilasi de Iulie - August 2004 (47)
Raspunsuri - Pagina 17
carmenp spune:
cristal, n`ai zis io zic sa`ti sucesti privirea catre ieshi si sa lasi grecii bre ca nu`i de`a te duce acu la ei;)) daca totusi nu te razgindesti, iotz urez drum bun si fara peripetii. sanatate mariei, poi cre` ca copchii tai au fel de barimetru cum miros ca ma`sa sare hotaru` cum pun de`un muci;))
corina, si io tot cu basescu asa ca`s cu ciocu` mic, nu vreau sa ma gindesc da` sper sa nu le treaca pin cap ca dupe ce micsoreaza salariie sa mareasca tva si cota unica
olivia, , nici io nu stiu ce ti`as putea zice. sanatate lu` uka
da` lipsesc nijte duamne din peisaj, pindesc gazonu` sau is deja in we?;))
elodioo, iar disparusi?
Andries spune:
Cristal, drum bun si distractie placuta!!
Cat despre masura luata de base, pe mine ma atinge cel mai putin comparativ cu restul de scenarii vehiculate, asta nu inseamna ca nu-mi e mila de pensionari si de alte categorii. DAR.. si aici e un mare DAR si guveranatorul l-a spus: cu 3 mil workers privati nu poti sustine 6 mil pensionari si asistati plus cei 1,ceva mil bugetari, nu se poate. Si eu personal imi mentin parerea, la cate taxe platesc acum, mai mult de atat nu sunt dispusa. Si daca nu se va putea gasi o solutie rezonabila in tara asta fie imi trec veniturile la negru (cat de mult pot) fie plec in alta parte, unde un alt guvern ma va sclavagi in mediul privat dar... mai cu omenie, mai cu o scoala in top 100, mai cu o autostrada, etc etc. In final vreau sa muncesc pentru mine si pentru copiii mei, nu pentru tspe mii de pensionari din categoria...pensionati la 45 de ani anticipat si care calaresc bancile prin parcuri dar n-ar face 4 ore voluntariat la o scoala de cartier...macar sa pazeasca copiii pe terenul de fotbal sa nu-i jefuiasca golanii. Toata stima pentru cei ce-au muncit peste 30 de ani, dar nu cred ca sunt nici macar jumatate din numarul actual.
Andries
corianai spune:
Uite ca am zis ca nu comentez da nu poci... Andries in tarile ale mistoace, sistemu nu s-a construit nici cu bani nedeclarati nici cu taxe mici... ma abtin de la lozincile cu schimbarea mentalitatii romanului ca nu e locu si momentu... si ma retrag de la discutii pana nu mi-o iau pe cocoasa, ca stiu ce avalansa vine acu...
Cristal sanatate la fatuci si drum bun
Va pup, we frumos
cristalina spune:
Multumesc.
Ca m-ati intrebat si nu am zis, plec duminica seara (19!!) si ma intorc cealalta duminica (23.30 ). Ma gandesc ca fiind zile de weekend nu o sa faca astia greva taman atunci...
Grecii dadura email, ca spera sa nu fiu speriata...:))) Nu foarte, dar nici prea bucuroasa nu sunt..:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Vazui ca misiz Carmencita e spariata ca iarasi disparui precum tiza mea aia de nu o gaseste nimenea, hehe, asa ca ma gindii sa apar rapidmente, nu de alta, da ratez plecarea la greci a Cristalinei !
Brei Monicule, acusi itz gasishi sa pleci pe tarimuri elene ?? Io tzin pumnii sa fie bine si sa te intorci acilisha la noi, chiar daca taiara astia 25% din nush ce fond de salarii si din pensii asijderea (ce noroc pe mine ca nu ma atinge nici una din variante, hihiii, sper sa nu se ia Boc si femeiul de astea casnice, ca ma duc la jugularele lor directamente !).
Sou, io-s pe acasa, Florin e plecat din citi pina duminica, asadar sint cu gizmoul, care a invatat azi la gradi sa faca barcutze din hirtie si acu se chinuie sa isi aminteasca !! Io am documentez pe net cum sa faci asa ceva, ca memoria de lunga durata nu mai functioneste neam si habar nu mai am sa confectionez dastea !!
Drept urmare sint paicea ... la Bucuresti s-a innorat si a picurat oleaca !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
kim222 spune:
io nu mai apuc sa va citesc..
azi santem singurei..Sorin are garda de 24 de ore
ieri am fost la chinezesc vreo citeva ore..suuuper bun..dar scump..
Cori de ce sa vorbim despre mentalitatea romanilor? De acolo vine totul...ei cred ca statul trebuie sa faca totul..ei nimic..Voluntariat de la babe si mosi??? HA!..nici peste 100 de ani!Eu zic ca daca romanii ar avea niste salarii decente (bugetarii mai iportanti ca sa zic asa..)statul ar putea sapretinda taxe si impozite pe masura..Trebuia incepur cu concediere masiva (se calca pe picioare multi)...asa ce vom rezolva?? Cu acesta masura de stanga...protejam pe toti decit sa taiem de la radacina..pe termen lung asta ar fi fost solutia! Plus infrastructura..joburi noi..nu functionari publici care taie frunza la caini!
Ce motivatie poate exista (dincolo de pasiune care nu tine de foame)...cind tu ca medic rezident ai 8 milionae? 5 milioane costa numai intretinerea(la garsoniera)si gradinita lui Luca(gradi de stat)!
Andries tot nu ai gasit??? Eu am intrebat pe tipa pe care o cunosteam dar ea este ocupata..cica are o vecina..vrei sa intreb ?
hai ca nu mai stiu ce-ati scris:(
szivarvany spune:
Va salutam si noi din birou .
Azi se anunta o zi insorita , afara ca aici inauntru nici nu ne dam seama
Kim, tot intr-o alergatura sunteti Cand mergeti in delta ?
Stiu ca v-am tot zapacit la cap, dar ... poate aveti de donat hainute la bazarul general DC sa stiti ca ma ofer sa le distribui
Ma uitam pe listuta, maine e ziua cuiva care are muuulte absente
Ina
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kim222 spune:
Daria pe 20 mergem in delta..abia astept!
hainute eu am dat cumnatului meu ..nu stiu ce-au facut cu ele..
carmenp spune:
la multi ani, irina!
sa fii sanatoasa si fericita, sa ti se indeplineasca toate dorintele
cristal, mai pleci? ca vad multe zboruri anulate, bafta
daria, hainele le-am dat pe masura ce n-au mai trebuit
salutam elodia;))
roxanaz spune:
buna dimineata dragele mele!
Irina lma fericiti!!
cica mai dureaza doar 2 saptamani santierul iupiiii!!! am dat o fuga duminica pana la Ikea epntru ca am vazut vineri noaptea (adic ala ora 22) ca erau la oferta niste usi pe care le vroiam pentru dulapuri... asa ca am facut treaba buna buna de tot! is tare happy (ce lucruri marunte... )
Cristal ai plecat??
nu mai stiu ce sa mai zic...doar sa aveti o saptamana usoara si total lipsita de probleme