Copilasi de Iulie - August 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Irina!!!Mai treci pe la noi..

Io mai am putin si mor..timpul alearga..la spital este fara pauza..de la 1 iunie pleaca cealalta rezidenta si raman singura cu 2 saloane! ..si peste astea ne reduc salariile cu 25 %???...deci iar ajungem la 7 mil/luna!!!
Azi trebuiau scoase firele lui Luca si nu am putut pleca 1 ora!!!!..asa ca a trebuit socrela sa-l aduca..au scos firele..plaga nu arata f bine (ceea ce stiam )..asa ca am plecat de acolo si m-am dus la chirurgie plastica..toto eram in halat s l-au vazut pe Luca..am prescriptie de 2 creme..cica nu trebuie 1 an sa-l vada soarele acolo!

La casa intr-o saptamana am instalatie sanitara si instalaia elctrica..a fost groaznic sa ne hotaram rapid..ce fel de corpuri de iluminat..unde interfon, tv, telefon etc

Plecam pe 20 in Delta..v-am spus?? Cica trebuie sa fac cerere de concediu..pt o zi..si sa ne-o aprobe profesorul..
Monicule succesuri
Cori...o prostie jocurile de acest gen!
Alicegh..io nu te mai tin minte..sorry
Andries cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

buna gagici!!

eu...am ajuns si eu sa fac o baie ca de 3 saptamani numai dus amprestat!!

sunt fericita ca i-au fost apreciate lucrarile sotului, deci n-am pigulit degeaba 3 nopti calare pe laptop! deja cred ca pot sa fac un ban cinstit din masterizare video, mai imi trebuie vreo doua softuri sa-mi fie mai usor

si sunt asa fericita, ca mai am numai un power point pentru sambata si gata!!

Olivia, eu recomand Cimeosil, cam scump dar cica da rezultate. Sper sa se inchida bine plaga. Imi pare rau de stresul de la spital, dar ...peste tot e asa. E stagiu de 6 luni?

In rest...cred ca pe mine mai nou ma paste o perioada de delegatii prin strainatate, nici nu vreau sa a gandesc cum ma voi descurca, ca eu car copiii la gradi. Dar sefu'i sef si-n pielea goala, asa ca daca el vrea nu prea am cum sa ma opun. Mai ales pe rahatul asta de criza, ma bucur ca nu au crescut TVA ul !!

Reducerea de 25% e per total buget, sa vedem cum o sa imparta reducerile in aparat. Parca vad ca o sa fie unii care se vor aranja. Dar credeti-ma, sunt enorm de multi oameni care nu fac nimic, dar nimic...si sunt oameni in putere!! De ex eu am dat anunt ca dau 50 de ron pe 4 ore calcat rufe. Am primit un telefon!! Unul!! Zacutul pe canapea in fata telenovelei preferate e muult mai important pentru muuulte persoane.

Cu jucariile... am cazut pe spate cand si mucea mi-a cerut PSP!! Am zis ca mor, canu stie el ce vrea... aiurea, mi-a aratat la TV!! Doua bucati PSP egal laptopul care-mi trebuie tare mult...asa ca PSP pas!!

Cristal felicitari pentru silueta!! Bravo!! Mai trebe' o freza mai ajustata nitel si-ai intinerit 10 ani!! Am vazut-o live si pe Gabi, ii sta super blondul auriu si coafura, bravo mai...m-ati motivat, cred ca sapt viitoare ajung si eu la tuns. Am vazut si tzucureii...dragalasii de ei...maine poimaine vor zbura dn cuib, nici nu ne dam noi seama.

Cristalule...oameni buni nu gasesti decat cu mare, mare greutate!! Cine crezi ca mai sta acum pe bune sa invete 4 semestre de mate speciale, 3 sau 4 de fizica, materiale, masurari (doamne ce cosmar au fost pentru mine masurarile, 2 semestre am robit...) sau ce va mai trebuie voua? Pai la astea nu gasesti referatele pe net nene, e greu BAfta cu laserul, nu cred adica sper sa nu va reduca activitatea!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza! O zi de vineri minunata! Mie mi-e somn de capiez...

Andries, bravo!

Olivia,
IO am renuntat sa ma uit la stiri si la dezbateri politice. E in afara putintei mele de a intelege ceva din ce se intampla. Si parca as avea ceva pregatire economica...

Ma'c la documentele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Kim, nici nu mai stiu ce as putea zice sa te inveselesc. Pupam buba lui Luca sa fie bine
Pup trupa, am si io o mare zi de vineri la servici, iar

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Eu sunt bulversata de ce se intampla la voi... dezamagita mai ales si nici nu mai am curaj sa-i sun pe ai mei care ma stiu fan Base si or sa-mi sara in cap ca le reduce pensiile... imi pare tare rau si nu inteleg neam de ce cumpara avioane militare si construiesc autostrazi cand nu mai au bani de pensii si salarii... poate eu vad eronat lucrurile de la distanta, nu dati... si scuze ca ma abat de la subiect da sunt lovita rau azi
Ma duc sa bag o cafea apoi la munci poate imi mai revin
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza si io dau un capuccino,ca sa treaca mai repede ziua de vineri
Andries si io am facut ieri o baie de relaxare fiind singura acasa,mandra si cu tati erau la festivalul berii care anu' asta se tine foarte aproape de noi...io's perfect de acord cu tine ca sunt unii care stau degeaba...dar exista multi oameni,ca tatal meu de exemplu care la 65 de ani munceste zi lumina pe santier,pentru ca dintr-o pensie nu reusesc sa se descurce doi oameni
Viviameii io-ti recomand o crema din germanika pe baza de arnica,noi o numim crema minune...ma uit acasa cum se cheama
hai pupicei sunt in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Neata,
Eu sunt bulversata de ce se intampla la voi... dezamagita mai ales si nici nu mai am curaj sa-i sun pe ai mei care ma stiu fan Base si or sa-mi sara in cap ca le reduce pensiile... imi pare tare rau si nu inteleg neam de ce cumpara avioane militare si construiesc autostrazi cand nu mai au bani de pensii si salarii... poate eu vad eronat lucrurile de la distanta, nu dati... si scuze ca ma abat de la subiect da sunt lovita rau azi
Ma duc sa bag o cafea apoi la munci poate imi mai revin
pup

Iti zic si io care lucrez in transport ca Romanik nu mai are banii pt autostrada, s-au volatizat si aia demult astfel incat firma constructoare nu a incasat de la stat si nu ne-a platit pe noi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

mey, di asta nu ma mai uit la stiri. e strigator la cer ca investitiile din perioada asta sa se duca in sisteme de videoconf, perdele de inlocuit, masini noi si alte alea de 3 lei, dar veniturile minime si cele de supravietuire nu sunt asigurate. in perioada de criza multe companii private au luat masurile pe care le cere fmi pentru stat (inghetare salarii, renuntare la prime / sporuri, cheltuieli considerate nice to have - reprogramate) si au fost frustrari, dar s-a muncit in continurae si in mom in care s-a mai recuperat din handicap s-a mai dat drumu' la robinet... da', cum ziceam, ce stiu eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

V-am zis ca ma duc la greci!?
Am un ditamai nodu'n gat!!!!
Colac peste pupaza romaneasca, Maria ieri imi facu rosu in gat si 39 in a treia zi de antibiotic . Cred ca in loc sa iau eu raceala de la ea dupa cum credeam i-am dat eu ei ce oi fi avut...
De abia a scazut febra seara. Si ma uit cu mila la Ioana, ca inconjurata de mine si de sor-sa...Si dupa cum va spuneam trebuie sa plec la greci

In alta ordine de idei, respectiv cea a lui Base...daca ar baga bani in autostrazi, sa angajeze somerii si sa-i puna sa dea la cazma, sa bage bani in infrastructura, n-ar fi rau...dar banii aia multi per kilometru de autostrada nu ajung la amaratul muncitor roman care lucreaza pe buldozer sau la ala care trage la fabrica de mixtura de asfalt, aia e buba...
Si partea cea mai nasoala e ca nici asa nu se vede luminitza!

Na ca ma apucai de politica dis de dimineata...:)))Sanatosi sa fim ca restul le rezolvam noi...
O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!

Citat:
citat din mesajul lui cristalina
In alta ordine de idei, respectiv cea a lui Base...daca ar baga bani in autostrazi, sa angajeze somerii si sa-i puna sa dea la cazma, sa bage bani in infrastructura, n-ar fi rau...dar banii aia multi per kilometru de autostrada nu ajung la amaratul muncitor roman care lucreaza pe buldozer sau la ala care trage la fabrica de mixtura de asfalt, aia e buba...

corect!! Cristal a pus punctul pe "i". si mai sunt de acord cu Dana. eu as putea zice dpdv egoist ca imi convine, da, da nu imi creste nici tva nici taxele. dar ceilalti?? ca doar nu traiesc singura. si sora-mea e in aparatul de stat, si parintii mei sunt pensionari, si tot asa. acu urmeaza un cuvant cu 4 litere, la alegerea voastra
Cristal, cand zici ca pleci? sanatate Mariei!
Tizo, daca ai trecut ieri la raport ia vino si azi!
ma re-apuc de munci ca am un proiect important de terminat azi
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput