Copilasi de Iulie - August 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

brei cristal n`ai zis nika c`ai slabit ntzz ma roade invidia. vazut diplomoasa, bravo inc`odata. drum bun, clatesteti retina si pt mine;))
corina, vb miine de pipaceala;)) chestia ailalta ie da formalitate, io tz`am mai zis ca ai o admiratoare - alta `nafara de mine;))) care te ceteste si te iubeste din umbra:D
azi am aflat ca ieri fu santa irina, la multi ani sarbatoritelor! la multi ani cuscra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Exista sf. Irina?! Sa traiasca cu numele sarbatoritele si sarbatoritii!

Corina, in principiu noi suntem finantati din proiecte 100%...adica, ai proiecte ai bani, n-ai proiecte nu ai bani. Insa nu e cusher asa, ca in ani din astia de criza pui toate institutele pe butuci. Pe langa faptul ca noi in loc sa facem masuratori si preparari juma' din timp facem hartii si dosare.
Asa ca vor sa faca o sustinere institutionalizata a cercetarii...ce o fi insemnand asta. Dar nu cred ca se inteleg institutiile implicate asa ca daca nu fac competitii de proiecte (asa cum e cazul anul asta) nema bani...punem lacatul pe usa si plecam acasa...
Ei se streseaza cu ELI-ul asta (cel mai mare laser, blah blah, ca-l fac in romania) de zici ca asta se face fara bani...:))))

In alta ordine de idei...nu avem oameni! Nu gasesti un student bun la facultate nici sa dai cu tunul, pleaca astia din anii de master in afara de nu se poate.
Hai ca ma luai cu vorba....

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

crezi ca la patrujdeanisori ma poci apuca de chimie?;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

crezi ca la patrujdeanisori ma poci apuca de chimie?;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

viu si io

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Poze, deseara :(

Cristalule, da' gretzii tai mai organizeaza ceva (in afara de proteste)? Ca io as cam anula toati alea... Brr Cat despre cercetare si studenti pregatiti.... nu e numai in fizica si altele, e problema generica de perceptie.
Am colegi care ma intreaba daca's dusa de vreau sa las B pt Cj

Cori, spor la trebi.

Io mi'am sarbatorit ieri husbandu' prin telefon (ca e Irinel) si se stramba la mine. Asta in plus, pentru ca oricum se stramba - are laringita si gajaie la telefon ceva de numa-numa.

Ma'ntorc la ale mele - n'am nici un keeeef.... Daria, ce fashi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Cristal multam de lamuriri, stiu cum e cu proiectele si p-aici prin universitati si institute le cam tremura nadragii cand vine vremea de raportari si planificari... asta e cercetarea... macar astia au salarii comparabile cu industria, ceva mai mici totusi... nu stiu la voi cum o fi...
Carmen si Daria io nu v-as sfatui sa va luati de chimie... io am fro duzina de fire albe... si btw Cristalu e cu fizica, Ioana e cu chemia io nu am putut alege, asa ca le combin
Dana pupam, cum e cu Vicu?? poci sa intreb pi undi umbla sotu lu matale?? la multi ani
Carmen apoi daca stii tu fro pretena d-a mea zi mi-o si mie... ca nu am multe asa ca una in plus ar prinde tare bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Da,da chimie va astept pe toate la master
Meii da' sarbatoritele astea ce zgarcitenik de beut ,nik de mancat,ntz,ntz,ntz
Deci ma omorati cu lectii deschise si serbari la gradi,la noi nu se face nimic
Daca-mi aduc aminte ce mai vream sa scriurevin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Sa va zic ceva ce ma doare... Eva are o noua pasiune Petshop adice astia http://www.hasbro.com/littlestpetshop/en_US/
Nu va zic ca m-a exasperat cu ei... nu se mai joaca cu nimic altceva si bineinteles ca sunt scumpi ca naiba... am gasit sa iau mai ieftin pe net da tot ma scoate la pepeni ce vrea ea... cica ii colectioneaza si mi-o da de exemplu pe o colega a Marei care are peste 100 buc... plus case si alte chestiuni... io una i-as strange de beregati pe astia care scornesc jucarii d-astea la preturi nejustificat de mari... copiii ce stiu, vad la altii si cer, dar pt mine e frustrant sa dau atatia bani pe o bucata de plastic de 5cm... si mai ales cand vrea 100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

am iesit din sedinte, mai am o tona de treaba...

Mey, io dau de beut pentru hasband. O berica de la fata...

Cori, sotu' din dotare "conduce" o afacere in agricultura la vreo 350 km de Bucuresti, pe langa Tg Jiu (mai corect spus la 20 km de Tismana). Asa ca noi ne vedem sezonier - zilnic in perioada nov-feb si cam un weekend la 1-2 saptamani in restul anului, depinde de incarcare si timpul probabil. Asta in linii mari, ca ar mai fi muuuulte de spus pe tema asta... Animalutzele alea le creste virtual? Cred ca am mai auzit de kestia asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Corina, tu macar stii ce jucarie i place.
Giulia nu are nicio preferinta anume ... asa ca am o problema cu ziua ei, deja

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput