Copilasi de Iulie - August 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mey, in caz ca va intrebati cine`i gagica cu care se plimba ion pe malu` bistritei, ei bine, era licheala;)) si ac s`o impresioneze pin` la fund s`a bagat cu amindoo [picioarele, evident incaltat in apa care ierea rece de te spargea la dinti. a plimbat`o pe fata de`n final a cazut lat in masina cum l`ati vazut;)) vestea buna ie ca n`a suferit dupe fata asta diloc asa cum a suferit dupe unguroaica de 15 ani de care s`a`ndragostit in croatia si dupe care m`o plins doo zile ca cica ie dragostea vietii lui;)) ehh, nu vreau sa ma gindesc ce ma ajteapta;)) primele poze sunt la finii mei la tara, au ditamai gospodaria cu toate animalele posibile ce traiesc pe la casa omului. i`am lasat sa se joace in paie, la sfirsit si le scoteau si din locuri mai dosnice:D
corina, de ieri am observat schimbari asa ca miine mai vorbim despre asta;))
dana, nu dispera, sfaturi n`am si io am fost la psiholog de m`a mai luminat in nijte chestii cu privire la relatia mea cu ion, unele le aplic din prima, la altele lucrez. baietii simt lipsa tatilor, cel putin la mine asa e...
tineti minte ca acu citiva ani imi veni un domn dragut in control de la finante? ei bine, azi dimineata s`a anuntat garda financiara, acelasi domn dragut da` cu ceva chile`n plus;))
cristal, drum bun, brei in alta viata am sa ma fac chimista sa ma plimb si io;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mitzu si Eli La Multi Ani!! si multa sanatate va doresc!!

Eu incep sa-mi revin dupa niste nurofen...am avut o durere de cap de-mi venea sa plang, de doua nopti stau si fac lucrari stiintifice pentru husband.. si azi noapte pe la 11 cand am vazut ca nu-mi mai mergea microfonul m-a luat amok-ul rau de tot!! Eh ...spre dimineata rezolvasem si fuga in masina, decarteaza plozii la gradi si valea in delegatie. N-am sa inteleg niciodata de ce la noi in tara oamenii nu pot lucra pe teleconf si video conf, am facut proiecte de milioane de euro lucrand cu oameni de pe alte continente fara ca macar sa ne vedem o singura data si aici? aici daca nu te vede, nu te atinge ...nu existi.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Buna ziua tuturor!
Probabil ca nu va mai aduceti aminte de noi... Nu am mai postat nimic de foarte mult timp, insa am mai intrat si am citit ca sa ma pun la curent cu noutatile.

Despre noi - suntem de aproape un an in Elvetia, ne-am relocat cu tot calabalacul. Stam aici 3 ani, si apoi vedem... Radu a inceput aici deja scoala, si dupa cateva luni vorbeste fluent engleza si intelege ceva franceza, citeste, scrie cate ceva, are prieteni. La inceput a fost mai greu, insa s-a adaptat super bine.

Probabil ca o sa-mi mai ia ceva pana mai scriu, insa vroiam sa va urez LA MULTI ANI piticilor vostri, sa creasca mari si sa fie sanatosi si cuminti!
Aveti si poze noi in link, daca vreti sa ne mai vedeti. Am vazut ca ne-ati scos din lista de iulie... Noi suntem tot aici
Va pupam,
Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am intrat sa va salut si uite ce lume noua pe aici
Cum sa te uitam, Alice - Roxana? Bine ai revenit si te asteptam mai des

Fug sa vad pozele de la Carmen si (sper) sa mai revin... am niste zile la birou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua,

Ca sa ne lamurim, eu am un feeling ca grecilor li se trage de la vizita asta a mea....:)))
Imi pare rau de ei, avioane nu prea mai zboara spre atena, colegii m-au intrebat daca am o bicicleta mai tzeapana, ca poate o sa am nevoie...
Sunt racita bine, am amigdalele cat prunele si ganglionii de pe langa maxilar ma dooorrr...Bag paracetamol si prezentari, ca poate li se face frica de fizica si se micsoareaza

Carmen, cica ne desfintzeaza in curand asa ca stai in asteptare...:))))
Alice, bine ai revenit. Te mai asteptam pe la noi :). Lista in principiu a fost micsorata ca sa putem sa o consultam mai usor. Nu e batuta in cuie oricum ...:))))
Ioana ma bate asa ca trebuie sa ma ridic :)....O zi excelenta in continuare!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!
Tizzoooo, welcome back!! poze? relatari? io mai stiu da gagicile nu prea pup iu so much!
Cristale hahaha pai cu paracetamol dai tu la amigdalele alea, ha? ia un bioparox (spray) - este fff bun ptr ca are doua moduri concomitente de administrare (nas si gat) si asa eviti ca infectia sa se toot mute de la un segment la altul. cand ziceai ca pleci?
ma apuc de munci, dupa-amiaza ma duc la sedinta cu parintii... sper sa ajung in timp ca sa mai scot si eu copiii o tura afara.
o zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bun venit fetelor revenite Asteptam povesti luuungi !
Si daca apuc strig catalogu` k asa nu se mai poate
Noi am avut ieri lectie deschisa cu doamna si ora de di-tuoate copiii au fost minunati. Apoi minisedinta operativa ref.serbare
Azi ploua si dupa-masa avem pictura+parc sa mai zic ca am sefii aici si mooor de somn ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Eu am intrat pe ultima suta de metri cu botezul, m-a usturat buzunarul dar am luat niste hainute minunate (modesta, nu? ), astept cu mari emotii ziua de duminica.
I-am gasit in sfarsit si pantofi lui Matei,mai aveam un pic si il duceam in costum si sandale la biserica

Am vazut poze super cu copii si mamici sexy

O zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Alice (Roxana)bun venit...Sorry io am nevoie d-un refresh... din ce in ce mai des in ultimul timp... asadar esti tu cea care era vecina la munci cu mine in Pipera acum sase ani? scuze daca te confund
Cristal multa sanatate... cum adica va desfinteaza, am inteles bine??? si io care dupa lucrarea de diploma in fizica la SSF Lund ziceam ca poate ma pripasesc pi la magurele...
Carmen ce ziceai de pipiceala? Eva a scapat de doua ori azi noapte... ce o mai fi si asta??? Multumesc cre ca eram singura cu zero preteni pe aici
Gabi a inflorit magnolia, aseara m-am gandit dar nu am apucat sa fac poze... vreau si putin soare sa v-o arat in toata splendoarea numa ca la noi e o vreme de noiembrie anul trecut faceam plaja la greu la inceput de mai si acum sunt 3-4 grade dimineata si 10 la pranz... cred ca Mani stie ce zic io
pup, o zi buna, daca ma prindeti pe aici pana la pranz ma trimiteti si pe mine la munca, daaaa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Daria, super busy, ca de obicei...:)
Marina, bine ai revenit, ma bucur ca v-ati simtit asa bine in tara!
Roxana, pai dau cu paracetamol pentru cap (ca e mare ) dar m-am trata cu tantum verde si bioparox. Acum bag si paxeladine, ca simt ca ma ia tusea. (recunosc, ma auto-doftoricesc)
Roberta, spor la pregatirile pentru nashit!

Eu plec duminica...daca plec!! Ca duminica fiind zi libera probabil ca o sa iasa lumea in strada la greci...deh
Mi-e nu mi-e cum plec. Pe mine ce ma doare e ..cum ma intorc!!! :)))
Ca s-ar putea sa am o surpriza...

Am reusit sa pun si eu poze de la ziua Ioanei si de la Paste...
http://family.webshots.com/album/577495782KUWQLP
si mai vechi cu diploma de la concurs
http://community.webshots.com/album/577418122OwCjgX

Ma duc sa ma masor si sa fac prezentarea aia......Ca parca vad ca o fac degeaba ca grecii vad ca nu se potolesc...:)
O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput