Copilasi de Iulie - August 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

Buna ziua mamici si piticlonti
Uite ca am mai aparut si noi in peisaj. suntem bine, piticutele sunt frumoase, cuminti si istete, asa cum le sade bine unor pui de vrabiuta.
Mie mi-ar mai trebui zile mai lungi, sa am timp pentru toate... fotografii diverse, studioul, cursul de fotografie, piticuta mica si cea mare si problemele fiecarei varste. Nu imi ajung 24h. Lia are deja doi incisivi inferiori definitivi, a trecut si Zana Maseluta pe la ea, a luat un incisiv inferior si i-a dat un banut (cu care si-a cumparat un carnetel cu clown si un pix roz stralucitor cu floricele - mamicile de fetite stiu de ce )
Weekendul asta este unul special pentru mine, o sa fiu fotograf pentru o campanie care se numeste "Atinge o stea". Va invit si pe voi, in limita locurilor care mai sunt disponibile. Pentru informatii, programari si detalii dati click aici: http://asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale.html
Mi-ar face placere sa va revad si impreuna sa mai punem o rotita la ecograful pentru Pediatrie Fundeni.

Toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Io tremur toata..au venit din nou cei de la ecarisaj,au mai luat un caine.si a casunat un individ pe mine ,vecin..m-a facut nesimtita..fa..tipic romanesc..ma gandesc sa nu-i povestesc lui Sorin..ca nu stiu ce iese

injura-l si tu din greu si sa vezi ca se rezolva

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, la noi a avut efect maxim sa se ia mister de vecinu` belicios.
Ala de-mi dezumfla roata k deh, era parcarea lu`ma`sa si n-a mai comentat si nici roti dezumflate n-am mai avut.
No bine, initial a zis ca daca ala nu recunoaste se culca`n masina doar sa-l prinda si sa-l bata

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
No bine, initial a zis ca daca ala nu recunoaste se culca`n masina doar sa-l prinda si sa-l bata

Super taaare ! Noi ne tot gindim sa mutam bita de baseball pe care o avem in casa jos la masina, ca prinde bine uneori !!
Marcela, chiar ma gindeam la tine zilele trecute, ma bucur mult ca sinteti ok ! Pupici printeselor !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

V-am spus ca plec in Grecia?! M-am umflat in gat, ma doare cand inghit, cand vorbesc nu mai zic...si am capul cam mare...adica mai mare ca de obicei ...e de bine!
Colegii ziceau sa ma uit la stiri ca-s lupte de strada pe la aia (nu m-am mai uitat la stiri de o luna!)

Alice, imi place semnatura matale...hehehe
Ioana, nasol cu doamna aia educatoare.
Roberta, trebuie vorbit cu mamica ...
Marcela, frumoasa initiativa. Va urez sa fie un succes.
Olivia, multi dintre romani sunt nesimtiti...ca n-am gasit alta rima
Eu cand m-am dus in audienta la primar legat de problema cainilor John mi-a zis "treaba ta, dar cauciucurile de la masina nu le vad bine Nu s-a intamplat nimic, nici primarele nu a avut vreo durere vis-a-vis de cainii vagabonzi, nici cainii nu au fost deranjati cu ceva, nici masina noastra nu a avut de suferit
Sper sa nu va faca ceva la masina, ca sa va intelegeti omeneste cu el se pare ca nu se poate...
Daria, super tare...:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Cristalina, sanatate multa (ca vaz catz trebuie) !! Brei, da acusha te-ai gasit sa pleci la greci ?? Pfff. tocma ascultam stirile la circotashi azi dimi si ziceau ceva de o greva feroviara (de parca mai era nevoie si de greve la saracii aia, spuneau ceva gen "operatia va fi reusita dar pacientul mort" apropos de ajutarea Greciei pentru iesirea din impasul in care se afla) !! Sou, bafta, Grecia este o tara minunata, macar ai sa ai ce sa vezi din pdev al antichitatilor !!! Sanatate si fetelor ! Sa se faca bine Mariuca, sa poata participa la concurs !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Meii ma sunara dintologii la care mi-am facut lucrarea asta vara si au zis ca beneficiez de un periaj gratis...n-am putut rata ocazia asa ca m-am dus si bonus mi-au scos o masea...acu doua ore nu poci vorbi,nu poci nik,asa ca stau p'aici
Mandra-i plecata cu tacsu sa ia primul contact cu un club de sah,sunt curioasa daca-i va place.....
Cristalina insanatosire grabnica Mariei si multa sanatate tie....da' ar fi bine sa te uiti la stiri,ca-i nasoala treaba in grecia.....io nu ma uit deloc la stiri/tv, dar mai cetesc presa cand am timp..
Azi toti parintii plangaciosilor am fost avertizati mai in gluma, mai in serios ca de la toamna nu-i mai primeste pe cupii,ca sa nu deranjeze activitatile de la grupa pregatitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daca scriam injuratura lunga pe care am gandit-o ma banau dp DC, cum panamea Ioana, educatoare dementa
Mei, curajoaso ! Io ar trebui sa merg la dintzarosh, da` n-am timp si nici bani si oricum mi`e o frica de mor
Cristal, sanatati la tine si succes la greci
Vrabiuta, vrem poze cu Lia si Teodora
Alice, da, asa e el, omul aista, un diplomat

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria are dentista un asistent tinerel si simpatic,care se ocupa de pregatirea mea psihica inainte de a ma aseza pe scaun
La faza cu educatoare io-s inca

Mergi la inceput

Oau, Ioana, asta da oferta !! Mai bine se ofereau sa iti monteze ceva, nu sa scoata, heheh !! Da bine si asa ! Si cum, mah, nu-mi vine sa cred faza cu plingaciosii !! Romanica e cea mai tare tzarishoara la faze dastea, pe cuvint !!
Aaaa, acusi inteleg, asistent tinerel ... ntzz, ntzz !! Cred ca esti totalmente pregatita cind te asezi pe scaunul ala, nu ??
Daria, fata draga, poi sotzu meu e cel mai cel cind vine vorba de diplomatie !! (nota bene - emoticonu nu e gresit ) Cu specimenele contemporane el e adeptul diplomatiei , ca asa merge treaba unsa !! Io nu aprob, dar daca stau sa ma gindesc bine, pe undeva are dreptate !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput